АПРИЛските деца се смеят рано в утринта

• 12 828
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте в новата седмица, дано да е спорна за всички!  Peace

Рени, ето ти едно онлайн мемори - трябва да откриваш еднаквите карти и да ги отваряш последователно, за да изчезнат (Татянка по-добре го е обяснила) http://www.weatherwizkids.com/memorygame.htm

Вальо пък нещо хич не си пада по настолни игри, но напоследък постоянно разглежда книжки и иска да четем, което много ме радва. Ето тази книжка е голям хит в момента, препоръчвам я - с разни прозорчета е, малкия е луд по нея!

Ние ще се включим в поръчката, ако се направи до 17-ти или след 24.02, защото м/у тея дати ще сме на ски. Харесахме си вече ето това за малкия, и това за инфантилния му тате, ама за второто ще видим.
Татянка, имаме няколко въпроса, ако можеш, помагай!  Hug Първият сет дали ще е съвместим с ето този? А за това, второто - дали моторчето е включено в комплекта, или е само препоръчано?

# 46
Ренка, съвместими са, да  Peace  Но това е обикновенното, много дребно легло. Имат и това http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1678228  на много добра цена. Раzликата с 1вия сет е, 4е кутията е картонена и 4е няма пло4а.
За датите не се притеснявай, Ще те имаме предвид  Wink

# 47
Добър ден на всички!

Ние със Шошка сме си в къщи, сутринта пуснахме изследвания, и е на антибиотик. Доки каза че всички деца днес, който са минали през кабинета са били с кофти резултати и са развили и нещо бактериално. Иначе тя е добре за разлика от снощи когато беше с над 39 Т.

# 48
  • София
Ето това http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1645821 е даже още по-изгодно, ама аз искам да е в стабилна кутия, че картонените като ми се скъсат и после се чудя къде да ги събирам. Дребните парчета не ме притесняват, той вече се справя добре даже и с още по-малки, има един кран за над 8г, естествено не може да направи конкретния модел, строи си някакви произволни колички. А да попитам, че нещо не можах да открия, има ли възможност да се поръчат допълнително гуми и стъкла за коли?

Янче
, това е ужасно, милата шошка!  Hug А като не са ви излезли резултатите, как разбраха, че и при нея е бактериално, освен Т, какви други симптоми има?

# 49
А да попитам, че нещо не можах да открия, има ли възможност да се поръчат допълнително гуми и стъкла за коли?

А някой готин шИфьорин не искаш ли  Mr. Green

Янче, какво точно й е на Симонка, че веднага АБ  Rolling Eyes

Тази сутрин мен ме изненадаха - 48 лв е станала таксата, аз пак съм недоразбрала, а носех точно 40 в джоба си  Tired

# 50
Ренка, ето гуми http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1678164 но стъкла май няма  Thinking
Другото го пуснах като алтернатива, zаЩото zа 20лв. раzлика може и да намериШ друга пластмасова кутия  Wink Когато купих Лего Дупло на Милена, вzех първо един комплект в такава кутия, но после докупих оЩе елементи и те не се събраха в кутията, та сега са в друга, голяма пластмасова кутия  Wink

Ян4е, мили4ката  Cry Какво й има освен Т? Аz не се похвалих, 4е Милена е сополива от в4ера  Tired

# 51
Ами тя е болна от 10 дни, първо беше с хрема и кашлица , с бронхо спазми или както там се казва и се гледаха с баща си.  Оправихме уж нещата, два дни градина, и сега пак. Гърдите са чисти, но кръвните изследвания излезнаха (при нас са експедитивни, за 2 часа стават и ги предават на лекаря, после  звъниш и тя ти казва резултата и какво правим). Има висока утайка, левкоцитите уж са в норма. Вярвам и на жената, като се има предвид, че това е първия антибиотик който изписва, значи има нужда.,

# 52
  • София
Докато се наканя да се запиша и сте поизписали няколко страници  Mr. Green

Янче
, дано да се оправи Шошка по-бързо.  Praynig

Таничка, я разкажи за Obstgarten von Haba. Какво представлява играта? Аз от предния път съм заплюла Колорамата и мисля тоя път да я поръчам.

# 53
Татянка ,препоръчай за Ема Лего  Praynig - предпочитам и аз да е в готините кутии, за да става по-лесно прибирането. Мислех , че няма проблем и да е от дребното , тя никога нищо не е лапала, но пък знам ли сега бебето като се роди, май е по-добре да няма на разположение дребни работи  newsm78. Сега гледам храни едно бебе с  черен пипер и сол, защото било много гладно, та не се знае какво ме чака.

Днес не можахме да се организираме с излизането и ще си седим вътре  Rolling Eyes. Ема няма желание да излиза, аз пък да я гоня и обличам и избрах по-лесния вариант - да си гледам телевизия , тя да си играе с куклите.  

Янче, щом трябва . Сигурна съм , че сега бързо ще се оправи.

# 54
По4вам по ред  Mr. Green
Ра4е, при плодовата градина целта е да се берат вси4ките плодове от дърветата, преди да ги е вzел враната. Хвърля се zар, при 4ервено вzимаШ едни 4ереШи, при жълто една круШа и при zелено една ябълка, при коШницата можеШ да береШ 2 плода по иzбор. Но ако ти се падне враната на zара, се слага една 4аст от пъzела (обЩо 9 са) с враната. И така докато вси4ките плодове са брани (вие пе4елите) или картинката на враната е пълна (=тя пе4ели).
Тина, ами не zнам какво то4но търсиШ. Дуплото е окей zа сега, пък и Ще го полzваШ zа 2рото. Нормалното Лего е с перспектива, но наистина е много дребно и не zнам как Ще паzиШ малката после  newsm78

Ян4е, явно слу4ихте на педи  Hug Ще видиШ с АБто колко бърzо Ще има подобрение  Hug

# 55
  • Варна
Само се запис  Embarassed

# 56
Смини, така съм се разписала, че сама си взимам акъла  Simple Smile. Мерси за отговора за ваканцията!
Може ли още някой да го потвърди, защото се опитвам да планувам ходенето до Бг и искам да съвпадне с ваканцията.

На снимките и на мен ми се видяхте сериозни, за какво мислите, че ви питам нямаше ли по една ракийка да вдигне градуса?

Черепахче, дано се оправи бързо Симончето  Praynig!

Мимата и тя е с бистри сополи и една кашлица, не е истина... А като кихне и излизат балончета от носа  Crazy. Водихме я на доктор и казаха, че е вирусно и не и дадоха нищо освен сироп за кашлицата. Имала била и течност в ухото, но щом не се оплаква нямало проблем, само да я заведем след 3 седмици за проверка. И сега е на детска градина, а там половината група, начело с учителката подсмърчат и кашлят, но така е тука - връщат ги само ако са с температура, повръщат, или имат разстройство. Кръв са и взимали само като се роди и после един път да проверят нивото на оловото. Урина никога (!) не са и взимали  Crazy, смятат, че ако има проблем той ще си проличи.

Бубка, как е в къщи?

# 57
  • София
Ами тя е болна от 10 дни, първо беше с хрема и кашлица , с бронхо спазми или както там се казва и се гледаха с баща си.  Оправихме уж нещата, два дни градина, и сега пак. Гърдите са чисти, но кръвните изследвания излезнаха (при нас са експедитивни, за 2 часа стават и ги предават на лекаря, после  звъниш и тя ти казва резултата и какво правим). Има висока утайка, левкоцитите уж са в норма. Вярвам и на жената, като се има предвид, че това е първия антибиотик който изписва, значи има нужда.,

Чери, и ние сме едно към едно както го описваш и в петък дигна 39 до неделя, Не я водих на лекар, че станахме постоянното присъствие и така и така знам какво ще предпише, а антибиотик ще предпише само ако има шум в гърдите, но както казаваш кашлицата е овладяна. На вас направиха ли ви изследване кой антибиотик да предпишат? Ще взема и аз да й пусна кръв и урина, макар , че нейния док ме мисли за хипохондричка вече.
А апетит има ли си? Ани почти нищо не е яла от Петък и се налива с огромни количества вода.

# 58
Офффф, Зарче, все едно аз съм го писала твоят пост за докторите там. Всичко едно към едно беше и при нас, и за 3-те седмици и за изследванията и все нищо не трябвало, всичко си е нормално и ако има проблем ще си проличи. Много спокойно го дават и аз така си откарах покрай тях. За това сега си нямам идея какво трябва да се прави примерно в даден случай, всичко ми се струва нормално. Онзи ден дори един ме попита дали съм народен лечител, че не си водя детето на доктор. Не съм, ама не мисля че се налагаше Mr. Green. Гледай до къде са ме довели.

Брех, наистина много сте се вталили бре!

# 59
Шоши, Ани, Мими, и останалите болнички - бързо оздравяване!!! Praynig Hug Praynig

Татянка Heart Eyes, много сложно ми се вижда туй!  Wink Най-лесно ми е да влезна в магазина и да харесам, а за играчки - така и така на 5-я ден ще са ако не съкани и счупени, то разпиляни и метнати в общия куп, та ще ме прощават децата ми! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт