Рени, ето ти едно онлайн мемори - трябва да откриваш еднаквите карти и да ги отваряш последователно, за да изчезнат (Татянка по-добре го е обяснила) http://www.weatherwizkids.com/memorygame.htm
Вальо пък нещо хич не си пада по настолни игри, но напоследък постоянно разглежда книжки и иска да четем, което много ме радва. Ето тази книжка е голям хит в момента, препоръчвам я - с разни прозорчета е, малкия е луд по нея!
Ние ще се включим в поръчката, ако се направи до 17-ти или след 24.02, защото м/у тея дати ще сме на ски. Харесахме си вече ето това за малкия, и това за инфантилния му тате, ама за второто ще видим.
Татянка, имаме няколко въпроса, ако можеш, помагай!
Първият сет дали ще е съвместим с ето този? А за това, второто - дали моторчето е включено в комплекта, или е само препоръчано?

Какво й има освен Т? Аz не се похвалих, 4е Милена е сополива от в4ера 
. Сега гледам храни едно бебе с черен пипер и сол, защото било много гладно, та не се знае какво ме чака.
. Мерси за отговора за ваканцията!
. Водихме я на доктор и казаха, че е вирусно и не и дадоха нищо освен сироп за кашлицата. Имала била и течност в ухото, но щом не се оплаква нямало проблем, само да я заведем след 3 седмици за проверка. И сега е на детска градина, а там половината група, начело с учителката подсмърчат и кашлят, но така е тука - връщат ги само ако са с температура, повръщат, или имат разстройство. Кръв са и взимали само като се роди и после един път да проверят нивото на оловото. Урина никога (!) не са и взимали
, много сложно ми се вижда туй!