АПРИЛските деца се смеят рано в утринта

• 12 840
  • 294
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро!

Първо и най-важно:
Данче-ЧРД/голеееми патерици/, да те обичат и много да ти угаждат!!!

Благодаря на всички за пожеланията и честитките Hug
Смини, беше втора рано рано с честитката след мама Mr. Green Heart Eyes

Дан4е, верно бе мадам ти май с 2-ка си отпред Peace

Пиша Сминси , пиша  Mr. Green

Да отбележа, че и Чаената добре върви след малкия юнак Hug

Аз нямам извиненеие-пак си качих килцата, че и отгоре .... голяма борба, може ли такава мъка Cry

За партито-нормално, на порции-единия ден едно другия второ и тая събота ще има продължение Mr. Green

Извинете за рядкото влизане, но почивах в4ера следобед само-имаме спешно работа за вършене и ще ни се стопят малко лагерите.....но нека да има Praynig

Успешна седмица ви желая Peace Heart Eyes

П.П. В групата на Теди има едно дете със скарлатина и сега чакаме да мине ...дано не се разболява друг, че повтаря тая гад Praynig

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 07:15 от R.O.D.Y

# 31
Добро утро и от мен! Grinning

Много сте готини на снимките!  Heart Eyes Обаче угрижени ми се виждате почти всички!?  Thinking Ама, сигурно греша! Wink

Татянка, вчера поразгледах сайта с играчките - едва се измъкнах от там.  Crazy Наистина голяма тръпка!

Спорна нова седмица, дами! Hug

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 09:05 от envia

# 32
  • Русе
Привет!
Хайде и аз да завидя за хубавата ви среща, момичета. Blush Вени съвсем се е свършила..., и Жени ми се видя много отслабнала... Wink Лалетата с биричката наистина са хит! Joy

А за колко време пристигат нещата от mytoys?
Колежката ми се кани да поръчва... и ако има шанс да дойдат до РД на Преслав, да взема да се поразровя и аз... Thinking

Успешна и слънчева седмица!  bouquet

# 33
Добро утро и хубава седмица от нас!
Снимките...имам забележка, или сме си говорили за сериозни неща, или не знам какво, но всичките сме с едни физиономии, че... Thinking
/айдеее, Дидонски реве гладен, но ще ме чака да си довърша мисълта/
Тони си остава и тази седмица вкъщи - от миналата имат скарлатина в групите, няма да го пускам, та зорлем да ставаме контактни.
След малко ги оправям и ще гои водя на гости в една приятелка, аз може да отида до пощата, че имам задачки.

Коя беше датата за поръчката?
Гледам аз, със Саш решихме, че ние ще сме по дрешките тази година, че изграчки много трупаме, а приятелчетата на Тони главно играчки му подаряват. За Именния ден бабите купуваха дрешки, то вече сме се заринали с предмети.

Вчера вечерта обявих, че бибата е гадна, гнусна, отнесе си куп нецензурни думи, казах му, че я мразя, понеже в ъгълчетата на устата има малки рагадки, и че ако я смуче ще му станат по-големи рани , ще го заведа при диктор Зоя, тя ще го прати при друг лекар, който ще го намаже с много гадно лекарство и ще го щипе! Легна си без биба, спа без биба, тази сутрин много тъжно мрънка за нея, но съм решила, че дето ще реве един, ще понеса и втори и да си гледа работата! Crossing Arms

# 34
  • София
Добро утро!
Аги, браво, продължавай все така!

На срещата май вярно сме се снимали, като сме обсъждали сериозни теми, а аз или съм ужасно слаба или...лошо съм снимана Wink/ Данче, да не се обидиш/ Иначе беше страхотно за мен. момичета, благодаря ви за подкрепата.

Още не съм гледала в сайта за поръчка и незнам дали ще поръчвам.

# 35
..., и Жени ми се видя много отслабнала... Wink

нали  Crossing Arms и аз така й казах, ама тя - не та не, амаха  Naughty хич да не скромничи  Mr. Green

# 36
Само се записвам, че съм зарината от работа ...
Успешна седмица на всички Wink

# 37
Добро да е  Sunglasses

Станах рано, ходих у града zаЩото бях на мануална терапия, ноооо терапевта се тръШна с грип и така си ходих обратно до вкъЩи  ooooh! Те ми се обадиха, ама кой да погледне телефонния секретар  Whistling

Снимките ви са супер, но наистина сте се снимали само по време на сериоzни раzговори  hahaha Много отслабнали видях (Дан4е  Heart Eyes ) и ви свалям Шапка, аz съм от една партия с Роди май, в момента имам пове4е кг, отколкото когато иzляzох от родилното  Shocked Вzех мерки, тренирам горе долу всеки ден, ограни4их Шоколадите до минимум, но то трябва търпение zа да се виждат реzултати  Tired

Енви, доживях да те zарибя zа сайт с игра4ки  Joy Майтапа на страни, ужасен е, нали?  Wink И аz колкото да гледам, все си харесвам неЩо  Crossing Arms
Иленке, бърzо идват неЩата. Ако поръ4ката не е голяма, я обработват zа 2, 3 дена, след което пътува около 4 (говоря zа работни дни). Т.е. ако поръ4ваШ оЩе днес, има Шанс да дойде на време, но не се ангажирам да ти го гарантирам  Stop
Аги, zа срока бях предложила 15.2. май, но вие кажете на вас как ви е удобно, zа мен няма zна4ение.

# 38
Татянка,
проблемът ми е, че искам "око да види - ръка да пипне" и тогава купувам.  Crazy Затова нищичко не съм си купила по интернет.  Blush Засега!
Mr. Green

# 39
Поръ4ваШ, видиШ, пипаШ, и ако не ти харесва, връЩаШ  Mr. Green Ако това, което искаШ да връЩаШ е със стойност над 40?, идва куриера и ги вzима от вас, беzплатно. Ина4е, пускаШ го в продавалника, винаги Ще се намери кой да го купи  Peace

# 40
Здравейте момичета,

Кога успяхте да направите и нова темичка! Искрено ви завидях на сбирката! Дано следващият път да се класирам и аз...
Успешна седмица!

# 41
Пускам ви идеи zа настолни игри zа децата.
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1008025  с таzи игра нау4ават раzли4ните цветове и форми. Нямам ли4ни впе4атления, но много я хвалят   Peace
Мемори, например http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1457370 ....в на4алото просто не играйте с вси4ки карти  Wink Милена го обожава.
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1006392  таzи игра е МНОГО хубава. Забавна, детето бърzо се нау4и да я играе, но и на нас ни е zабавна  Blush Наистина с удоволствие я играем, и мисля 4е дълго Ще я играем (т.е., не е бебеШка). Хубавото е, 4е няма само един пе4еливЩ. Или пе4елят вси4ки, или никой  Grinning  Скъпи4ка е, но и ка4еството е много добро. Има и по малък вариант http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1430654 а това http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1511686 е най малкия вариант  Laughing (аz Ще го купя на всяка цена, zа следваЩата отпуска).
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1579328  таzи има добри отzиви, но нямам ли4ни впе4атления.
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1726031 и  http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1726030 електрик с Ме4о Пух

# 42
  • София
Здравейте!
много хгубава среща сте имали. Съжалявам, че не дойдох. Вени, честно казано ми харесваше повече с предишните ти килца по теб. Hug
А моите вървят прогресивно нагоре. И аз намалих сладкото, но май докато кърмя ще си дебелея Sad

Соня и тази седмица ще си е вкъщи, защото мъжа ми нещо е решил, че много боледува от яслата. то е така де, ама сега е здрава и може да ходи.

Аз имам малко тъп въпрос, но все пак-как точно се играе на мемори? EmbarassedЗнам, че се събират картите с еднакви картинки, но как точно става? как се раздават картите и кой какво прави?

# 43
Здравейте момичета  Hug
Нещо напоследък с времето съм кът, но тия дни дано да наваксам с темата, че имам доста да чета  ooooh!
Пожелавам ви лека и топла седмица   bouquet

# 44
Аз имам малко тъп въпрос, но все пак-как точно се играе на мемори? EmbarassedЗнам, че се събират картите с еднакви картинки, но как точно става? как се раздават картите и кой какво прави?

От вси4ки карти има по 2 броя. Смесват се и се слагат обратно на масата/пода, така 4е да не се вижда картинката. По ред всеки обръЩа по 2 карти. Целта е, да намери 2 еднакви. Трябва да zапомниШ, къде се намират картите, примерно ако обръЩаШ карта с дървото, да си спомняШ къде то4но е била другата карта с дърво  Wink От там и името мемори  Grinning Който е намерил пове4е Шифтове, пе4ели. Ние в момента играем с 20 карти, в играта има 48, така 4е Ще е оЩе дълго интересна. Аz като дете обожавах да я играя и като гледам, Милена се е метнала на мен  Wink

Общи условия

Активация на акаунт