АПРИЛските деца се смеят рано в утринта

• 12 927
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
  • София
zapis

# 16

Татянка
, може ли и на мен съдейстие? Търся нещо подобно на комод, с огледало и столче на което да и стои козметиката, шнолките и др.аксесоари.

Може, раzбира се  Hug 
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1762778
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1478457
теzи са като игра4ки, пластмасови.
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1632539  това е дървено, т.е. като мебел, оба4е не се доставя иzвън Германия  Sad

# 17
  • София
Привет!
Май съм първата от срещата, но имах записан час за козметик за 5 и си тръгнах малко преди това, а другите останаха. Много ме доядя на мене си. Беше много хубаво, както винаги. Чакаме Данчето за снимки.

# 18
  • София
Ей, момичета НЕВЕРОЯТНИ СТЕ!   bouquet Незнам с какво съм заслужила това отношение, но наистина сте ми много, много близки на сърцето!

Снимки, сигурно утре, защото съм гроги от положителни емоции. Прегръщам ви всички!  Hug

# 19
Данче, все така щастлива да си Hug

Роди, с малко закъснение, честит празник и на теб  bouquet

Не можах да се отчета снощи, влязох и след няколко часа си излязох без дори да прочета нещо. Оказахме се с гости и вечерта отиде.

# 20
Снимки, искаме снимкииии... Laughing

# 21
  • Sofia
Здравейте майчета.
Данчее, и аз искам да гледам снимки.
Рени, дано този път ви се размине, не се обвинявай, нямаш вина, важното е да са здрави слънчицата.
Ексче, на мен къщата много ама много ми харесва! Peace
Бабълче, приятно изкарване във Велинград и да си починете!

# 22
# 23
  • София
Оф, изглеждам много слаба и изтормозена на тия снимки!

# 24
Всички сте супер момичета newsm10браво за срещичката Peace

# 25
  • Sofia
Eхааа добре сте си изкарали, ама всичките сте като момиченца бе, много сте хубави.  bouquet

# 26
Момиченца-кокиченца  Hug Разкошни сте, много сте се вталили всички, само Вени мааалко в повече май  Heart Eyes
Обаче 17та снимка  е просто върховна....разпилях се от смях - тя е а ла данче - лалета в бира  hahaha Joy hahaha Joy

# 27
Еле, пък аз колко съм се вталила  hahaha.

Смин
, ама много ти е набито окото, сега се връщах да броя снимките.

Наистина си изкарахме много хубаво, добре се наприказвахме, май към 4 часа  Rolling Eyes.

# 28
Момичета, много сте хубави, супер сте! Само една малка градивна критика - нещо малко пиене на масата ми се видя, тук-там по някоя биричка и това е. То верно, че има бременни и кърмачки, ама все пак   Simple Smile

Честит Рожден Ден на Данчето и Роди на патерица!

Някой знае ли кога е пролетната ваканция на учениците в Бг тази година?

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 05:19 от Зaрка

# 29
Еле, пък аз колко съм се вталила  hahaha.

Смин
, ама много ти е набито окото, сега се връщах да броя снимките.

Наистина си изкарахме много хубаво, добре се наприказвахме, май към 4 часа  Rolling Eyes.

Тинче, простено ти е  hahaha Не е трябвало да ги броиш, отдолу им пише номерата  Laughing Образ си ей  Mr. Green Иначе си си много добре, а за 4те часа мога само да завиждам и то съвсем не благородно  Twisted Evil И аз искам пък  Crossing Arms

Зарче, ама как си се разписала в последно време, пу-пу  Sunglasses Ваканцията е от 1ви до 12ти мисля  Peace

Хайде, ставайте сънливки  Hug Весел ден и хубава седмица   bouquet

П.П. Яяяя, Роди е в темата - бързо да пишеш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт