Януарчетата имат героиня и герой-Джуличка е тя, Енрико той

• 10 901
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
Дега в границите на нормата е да има 3-4 левкоцита и толкова еритроцита, кристалите са от пикочната киселина, която е резултат от преработка на белтъци и ако не е в големи количества също е рамките на нормалното. Зимна приказка мисля, че беше обяснила по-горе. А колко е хематокрита при такъв хемоглобин?
Боби си има нова забава, когато става или да когато вдига нещо или като разделя кубчетата на конструктора издава такива звуци и прави такива муцунки все едно щанги вдига. Голямо напъване умираме от смях.

# 241
  • до една звездичка
А колко е хематокрита при такъв хемоглобин?
Ами, в норма. 0.40 (реф. 0.35 - 0.50 l/l). Това, последното, ти сигурно го знаеш, ама.. Blush

# 242
тУКА съм!

Усмивка, таз количка не е ли за кукли? newsm78

Честити зъбчета и ходещи крачета на всички отличници. Heart Eyes

Въши яде 4 пъти. Вечерното мляко го отказа, аз и преди съм го споменавала- първо с тревога, после компетентно  Mr. Green Закуска, обяд, следобед някаква изгъзица, вечеря в 19 със супа и плод. Гледам да блъскам във всяко ядене сирене и мляко, за да не й липсва вечерното мляко. Непрестанно прави опити да се храни сама и имаме супа и по стените. Е, сега половинчо ако не се навие да ги пребоядисаме, незнам кога.

Днес Яни ми обърна една купа с варена юфка, после се хлъзна и се шляпна с цял ръст в кочинката. Много се изплаши. Татито ни пък се ядоса и сега съм леко нацупена. Много неподходяща реакция, според мен. Колко още има да плескаме и мажем - той и идея си няма  Naughty

Дега, и ние сме с кристали и епителни клетки в урината. В петък ще се видим с педката. Тя ще каже. Ще си поговорим и за ваксини.  Mr. Green Хемоглобина й е 128 без особени диети.  Peace

# 243
Браво на момата и на мама разбира се ,че я е хранила добре Wink
Хехе Тедсън аз щях да кажа, че ако Боби влезне в нея ще я смачка...количката де.

# 244

А сега де ! Ми ... и аз не знам, ама би трябвало да е за бебета живи, не за кукли .. ама ...  newsm78

# 245

А сега де ! Ми ... и аз не знам, ама би трябвало да е за бебета живи, не за кукли .. ама ...  newsm78

За бебета е. Пише за над 6 месеца. Peace Но този линк не е за самата количка, а за някакви аксесоари към нея - дъждобран, сенник, торбичка.....

# 246
  • София
Мисля че ако попиташ в Мадъркеър ще ти я доставят.

# 247
  • София
Здравейте и от мен!

Влизам само да напиша, че ние пак нещо сме болни- онова обривче по дупето се оказа сериозно- изписаха ни имазол, Дактарин и Биогайа. Някой давал ли е такова нещо. newsm78 Хич не обичам да давам лекарства, ама продължава вече повече от две седмици.
Лекарката каза ,че се получавали някакви гъбички в дебелото черво, след като са боледували децата #Crazy И сега поне 10 дни ще ги пием и мажем.

Ако някой е имал такъв проблем нека да пише. Praynig

# 248
juji1 Мазала съм Боби  с Имазол/то е комбинация от цинкова паста с противогъбичен препарат/. Само, че неговите гъбички бяха в ингвиналните гънки. Помогна на 2-3 ден мисля. Преди това мазах без ефект с Нистатин крем и Клотримазол. Клотримазола беше помогнал първия път, но явно не съм продължила достатъчно дълго и се появиха пак след известно време.
Днес вече се олях, но понеже ми е кофти ден и цял ден вися в нета.

# 249
  • София
Духче- мерси Hug Hug Hug

Нещо не мога да вляза в темата за срещата- явно никой не е писал и не ми излиза, а не знам къде да я търся. Затова тук Simple Smile
Говорих с една позната, дето скоро питала в Пчеличката Мая за места и и казали,че залите били запазени с седмици напред. Ама , от работа не е удобно да звъня, а после става много късно като се прибрах. Ако някой има телефона нека да провери. Hug

# 250
  • София
Да и аз знам че резервация трябва да се направи отрано,особено за събота и неделя
Ние клубчето за рождения ден на Светльо го резервирахме месец по-рано.

# 251
  • София
Набързо пиша, че цял ден не остана време.
Днес бяхме на консултация. Отложиха ваксината заради хремата. Но дадохме кръв и урина. И моето бебе не плака, но сестрата се похвали, че го е боцнала с най-тънката игличка.

И големия ни проблем - пишката. Главичката е зачервена, но тя доста отдавна е така.
Докторката ме попита "откога е възпалена?" и аз онемях. Попитах кое е възпаленото, а като обясних, че е така червена от поне 3-4 месеца (а а доколкото помня и от повече)- тя се замисли и каза, че може и да е богато кръвоснабдена  newsm78
Каза за момента да я мажем само с кремчето на ексипиал с бадемово масло.
Купих и днес мазах, ама сега си мисля, дали по-голяма опасност от възпаление като му набутвам разни кремове там.

# 252
Здравейте,  Hug
ние с Мими бяхме на детски рожден ден, пийнахме си малко повечко ...

и аз се замислих над нещо тъжно :

Когато видях темата " Общонационална среща на Януарчетата 2008 " се зарадвах много, защото аз също се бях замисляла за такава, но някой ме изпревари .
В началото темата вървеше много добре, всеки се записваше и гласуваше за мястото ... чудесно до тук ...
В един момент аз предложих да помогна със събирането на средства за капарото и донякъде се чувставм като организатор на събитието .
Оказа се обаче, че повечето от Вас изтъкват  " неотложна " причина , поради която не могат да присъстват .
КОЕТО МЕ НАТЪЖАВА МНОГО ...

Защото ... ние с Вас се познаваме от близо две години, с някой дори още от " Искам бебе " ...
Две години !
Почти от самото забременяване, след това си споделяхме бременността ....
И още една година преминала в майчинство ...

Не изпитвате ли поне любопитство да видите вскичките тези Ваши приятели, с който споделихте толкова време ?!

p.s. Както вече обесних, моето идване зависи от операцията на мъжа ми , но въпреки това аз ще дам пари за капарото , защото вярвам, че ще успеем да нагласим датите така, че да мога да присъствам на тази среща .
ЗАЩО ?!
Защото всяка една от Вас залужава моето уважение - да дойда и да се запознаем !
Мисля, че всеки го заслужава !

# 253
Мия, той колко е забелен, въобще забелен ли е?
Щото аз имах подобен проблем с Пресил, възпали му се смегмата, която се беше насъбрала заради незабелването.
Цепнаха го и така.

Усмивка, толкова ли си чувствителна по принцип?Много навътре вземаш нещата, излишно според мен.
То аз по принцип не си падам по постингите с много патос, де, може от това да е.
Който както преценил, за мен беше ясно още от първият ден, че така ще се получи.
Съвсем нормално е.

# 254

Усмивка, толкова ли си чувствителна по принцип?Много навътре вземаш нещата, излишно според мен.

ФиЛ , тук не става въпрос за " чувствителност ", а за това колко е сериозен един човек !
А именно  - това се вижда от отношението му .

Общи условия

Активация на акаунт