Звездни компромати - 41 част!

• 40 276
  • 396
  •   1
Отговори
# 60
Аз бих казала за Цеци Красимирова,че е голяма симпатяга на живо.Видях я в Магама веднъж миналата година,докато се боядисвах тя дойде и седна до мен да и свалят кичурите и ми направи много добро впечатление външно и като човек.Лятото се засякахме на Поморие искаше да паркира на една улица,беше с Гонзо до нея,  за малко да бутне мъжа ми,та много се извинява горката! Mr. Green

# 61
Аз бих казала за Цеци Красимирова,че е голяма симпатяга на живо.Видях я в Магама веднъж миналата година,докато се боядисвах тя дойде и седна до мен да и свалят кичурите и ми направи много добро впечатление външно и като човек.Лятото се засякахме на Поморие искаше да паркира на една улица,беше с Гонзо до нея,  за малко да бутне мъжа ми,та много се извинява горката! Mr. Green

И аз за Поморие говорех. Mr. Green Тогава, когато беше там, на сестра й мъжът държеше част от плажа, та беше цяло лято там при нея ( тя беше бременна сестра й), и Гонзо естествено идваше през ден. Mr. Green Но съм сигурност не е това което е по снимките. Аз много я харесвам, но не и на живо. Да мила, много грижовна към малката също, но не и красива. Ама то всеки си има различни представи за хубаво де.

# 62
# 63
много грижовна към малката също

не,че нещо ама...муахахахах   rotfImbo newsm62 rotfImbo

# 64
голямо повдигане на тези вежди,  на видео изглежда ужасно

# 65
Мале, имам чувството, че на всеки 2 дни имаме нова тема. Но това ме радва де. Нещото, което не ме радва е, че гледаме зърната на Галена и Андреа на всяка 2-ра страница. Ужасни са. Да вземат да се пооблекат малко. За освещаване на новият бюст на Андреа, сигурно отново ще има изява на зърното й.

# 66
много грижовна към малката също

не,че нещо ама...муахахахах   rotfImbo newsm62 rotfImbo

И кое точно ти е толкова смешно? Tired
Да, много е грижовна. Сега се очаква да кажеш- всички майки са така. Не, не е така, тя е прекалено, има неща които са ме накарали да го напиша, прекалява с някои работи.

TeTinka   hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

На Галена тия снимки ги гледаме през два дни от една година, на никой ли не му омръзнаха?

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 21:58 от Totally*Av4e

# 67
    Струва ми се, че моделът на роклята на Гуркова крие начална бременност Thinking

# 68

Peace Thinking

Хайде не се заяждайте моля ви...Няма смисъл! Wink

# 69
# 70

Peace Thinking

„Имам специален подарък за Джорджи", загадъчно каза Наталия и обеща след сватбата да разкрие загадката пред всички.
Ще видим  Wink

# 71
# 72
  • Бургас
Тук ми е много интересно Grinning.
Джесика ужасно много е напълняла

# 73

Peace Thinking

„Имам специален подарък за Джорджи", загадъчно каза Наталия и обеща след сватбата да разкрие загадката пред всички.
Ще видим  Wink

Е, то ако е  чак коремче което да крие, той все ще го е видял, не расте за един ден тоя корем.
Много е вероятно да е бременна, но не смятам, че роклята е такава по тази причина.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт