Отговори
# 15
Здравейте!

Ще ви питам нещо и искам честен отговор(ако не, повече няма да си играя с вас  newsm56 ) Та въпросът ми е, вашето желание ли е срещата да е женска, или я нарекохте така, защото ноемврийките в темата сме само майки? Питам ви, защото предпочитам да взема Коце, за да се занимава с хлапето, докато аз си клюкарствам с вас(защото той няма да остане сам вкъщи с Митко). Но ако искате срещата да си остане женска, кажете.

Ами аз винаги взимам Младен, когато съм с някое от децата, защото иначе не мога да обърна внимание на никой. Така че - поне от моя страна - няма проблем да има имъж за цвят  Mr. Green

Дита, пиши на лични на Хедра и я питай за проблема, тя ще те упъти. НО може би е по-добре приятелката ти лично да се свърже с нея, за да не остане някой пропуснат важен факт. Аз не смея да дам съвет, проблемът може да е от абсолютновсякакво естество.

# 16
Здравейте!
И аз нямам много време за писане.
Включвам се заради Дита, защото и аз минах по подобен път.
Дита, правилно ти е казала само за снимка за диетата. Обикновено не се касае точно за алергия, а по-скоро за някаква чувствителност и раздразнение от някоя храна. В такива ситуации помага и временно да си води дневник за нейното хранене и реакциите на детето, за да може да се ориентира дали нещо в храната причинява проблем.
Хубаво е обаче да пуснат и една микробиология.
И ако не се повлияе от диетата, а особено, ако се открият и бактерии е добре да помислят и за лактазен дифицит или пък някакво нарушение на чревната флора. Лекувани ли са с антибиотици - тя или бебето около раждането или след това? Увредената чревна флора също може да причинява симптоми, подобни на хранителна непоносимост, заради раздразнената чревна лигавица.
Всъщност най-добре е да не поставяме диагнози  Blush Да потърси детски гастроентеролог и да не се занимава с личната.
Ако искаш, преди да се свържи с лекар, мога да изровя какви храни  ми беше забранила гастрото на мен.
Дианче, мерси за линка! С удоволствие ще го разгледам, като заспи Елица.

# 17
  • София
Хелоооу Simple Smile Мерси за обяснението за мястото  Hug Ще се видим там, много се радвам, че ще ви видя най-накрая  Heart Eyes

Дес, идея си нямам от къде да вземеш рамки и очила на прилични цени. Скоро не съм си купувала, а ми предстои и на мен

Дита, според мен е абсурдно да се препоръча на кърмеща майка да започне дадава АМ  ooooh! Нека да изключи всичко, което би могло да е причина- вода със захар, чайове, капки с/у колики, нещо, което тя яде и т.н. Според мен е някаква храна, която тя яде. Най-погрешният съвет, който може да се даде е да се спре кърменето и да се започне с АМ. Няма нищо по-добро за едно бебе от майчино, човешко мляко.
ХА мляко си е краве, с кравешки белтък вътре.

# 18
  • София
Привет.

Мойто идване малко на косъм става, но ще дойда все пак. Оказа се, че сестра ми са канени на семейно гости, но все пак ще дойде да гледа детето, а зет ми ще ходи сам  Whistling Преди това ще ходя до Цветната борса да пазарувам разни неща и се надявам да дойда навреме  Peace

Василия днес много ме изненада, попитах я за нещо къде е и тя го посочи с пръстче и рече "Там!". Вчера пък докато се хранехме и кучето точеше лиги до нас, му подаде едно залъче и каза "Бау-бау папка"  Shocked  Аз я бях снимала как чисти с прахосмукачката, ама забравих да ви я покажа - http://www.youtube.com/watch?v=HyXL36Letvs&feature=channel.
И тук времето за реклама свърши  Mr. Green

Скреч, не виждам проблем да дойдеш с Коце. Ние повечето използваме възможността да се видим по женски и сме без мъжете там, защото обикновено те гледат децата  Mr. Green Но дето вика Юлето, 1 мъж за цвят няма да откажем  Whistling

Хайде до скоро!

# 19
Здравейте!

Много, много благодаря на мамите включили се по проблема на моята приятелка, знам, че винаги мога да разчитам на вас! Hug Hug Hug Ще й копна всичко, което сте написали и ще мислим какво да правим. Thinking

Цеци, мамина отмяна, това е. Heart Eyes 

Кате, тази сладка лепенка ми напомня за една дето си я имам вкъщи. Whistling Hug

Хубаво да се наприказвате, да се наснимате и да не пиете много! Naughty Laughing

# 20
Включвам се относно рамките за очила... незнам защо и как ама съм пропуснала кога Дес е питала. В бизнес център Сердика в една от сградите на 2ия или 3ия ет. беше има фирма която продава всякакви очила на едро ( но може и на дребно) и са на повече от прилични цени. Имаше май и маркови но незнам дали са оригинални.
До последно мислех че ще дойда на срещата, но току що мъжо се обади и ме ангажира служебно  Tired Пак няма да ви видя  Cry
Тръгвам че ме чака...

# 21
  • Хасково
Привет на всички!!!
Май мамите софиянки в момента са на сладка приказка и пица Laughing Да си изкарате страхотно, а за снимки няма да напомням Whistling

Цеце, сладка малка чистница си имаш Heart Eyes И колко е старателна Laughing
Кате, и моята "гербова марка" е същата, ако сме на чуждо място и сред много хора Mr. Green Да й нацелуваш сладките бузки Heart Eyes А за случая с телефонните измами (радвам се, че всичко ви се размина, здрави да сме Praynig), при нашия дядо не минал номера Mr. Green Човека е на 70 и нещо години, но запазил самообладание, оня отсреща стенел и молел да занесат пари на някакво място, а дядото (на съпруга ми е дядо) успокоявал и питал, "Ама кажи сега кой от тримата е, че не мога да те позная" - Мъжа ми има още двама братя, но не споменавал имена и настоятелно питал кой е! Mr. Green Оня се отказал, напсу..л дядката и затворил ooooh!

Роси, как сте всички в къщи Hug

При нас нищо ново. Малко нерви ми образуват роднините по съпружеска линия Crazy, но се надявам, постъпката на свеки да не се повтори, а с етървата и племенника ще ми се наложи да потрая и да стискам зъби, докато се решим в какъв точно имот да инвестираме #Crazy.... Малко объркано, ама ще ме извините, днес не ми е ден, дойде ми, боли ме корема, главата, а от снощи имам и една болка в рамото, която започна да ми се спуска към ръката, чак пръстите ми изтръпват newsm78 Ще я видим тая работа. Стига съм ви мрънкала....
Приятна срещичка на присъстващите, лек и спокоен следобед на всички, а на дечицата кротки и весели игри  Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 22
Записвам се,за да мога да ви следя.
В момента се опитвам да изуча 5-те тухли за предстоящите изпита,а и се месетим.Очаква се до края на идната седмица да сме в новата къща.Направо откачам...иначе сме добре.
Момичета,очакващи пакети от Ларедут - от кои дати получихте? Аз имам от 11,13 и 21-ви януари и нищо нямам още...а вътре има камара подаръци,направо се пренадах!
Целувки

# 23
Привет момичета  Hug
Съжелявам,че се поизгубих тези дни,но нямах никакво настроение и бях много притеснена  Confused Плегледа не мина много добре,сега ще проведа лечение и след месец пак при док ,да видим как вървят нещата  Sad Надявам се тогава да има добри новини  Praynig За е това от мен,утре рано ще пътувам за Смолян,утивам за 2 дни да изкарам 2 изпита по английски  Peace
Благодаря на всички за подкрепата и за това,че мислите за мен   bouquet Обичам ви всички  Heart Eyes
Гале,успеех с жилището,дано тази седмица да си похвалиш вече с нещо  Peace
Просто Аз,аз съм получила една пратка от 8.01  ,чакам от 16,22,23-ти  и от 19-ти на Галето още го няма  Crazy Дано да дойдат по-бързо  Whistling
Чао за сега и ще се "видим" живот и здраве във вторник или сряда  Hug

# 24
Здравейте,

Софинце много  Hug Сигурна съм, че ще има добри новини след лечението, само не унивай.  Ще те чакаме да пишеш Hug Успех на изпитите fingerscrossed
ПростоАз   успех и на теб . Значи дойде момента с местенето, сигурно ти е напрегнато, но после ще си отдъхнеш.
Зита ами ходихме в Приказката, но в новата на Ман.ливади. Ами какво да ти кажа то си е ресторант по-скоро, но със зала за деца. Още не е известно и нямаше деца, само Васето и още едно. Другото клубче мисля, че е много по-добро, въпреки че съм го виждала - само в нета. Но пък Васко се накефи много, изненада ме че не ме потърси, а си влезе вътре и си игра с какичката Grinning.  Другото детенце плака и влезе с баща си, хем беше по-голямко, Васето само ходеше при него да се заиграват, но то не. Та така доволна съм Grinning
Жалко, че не успя да дойдеш на срещата Sad Таш, Сонче и вие отсъствахте  Crossing Arms
Сладко, сладко си поговорихме, беше страшно приятно, обаче май няма снимки този път. Аз както винаги си бях забравила фотоапарата де Blush, но и другите не се включиха. Много е хубаво, че станаха традиция тези срещички  Heart Eyes

# 25
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers SunflowerЗдравейте, срещата беше много сладка и вкусна! Grinning Чувствах, че се познаваме отдавна и ми бе много спокойно и уютно да си седя сред всички на масата. Ще се старая винаги да идвам и ще е хубаво повече да се познаваме. Имахме си един голям и един малък кавалер. Малкият бе разкош, а за големия нямам право да говоря по разбираеми причини Joy
Сега отивам да мисля как ще готвя телешките котлети, че нещо не ми е съвсем ясно! Wink Оризът вътре в тавата заедно с месото ли да го слагам или като се посготви котлета?  chef
ЧАО, Хубава вечеррррррррррррр Heart Eyes Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 26
  • София
Ехо, мами! Hug

Записвам се набързичко, че почвам да се стягам за утре, да оправям детето и т.н. и т.н.
Ми нямаме снимки от срещата, оказа се май, че никой не носи апарат, а и да е носил, не сме се сетили да снимаме. Както винаги, супер приятно си изкарахме в сладки приказки за децата, естествено. Аз нещо не бях в кондиция, да не си помисли някой, че не ми е било приятно, напротив! Но има дни и дни....А и на всичкото отгоре кракът пак много ме болеше. Както и да е. Така като гледам, следващия път може и да не ни стигне кръглата маса, а дано!

Приятна вечер на всички, по-късно ще гледам да се разпиша пак!

Р.S. Тотонто, аз бих сварила телешкото предварително в тенджерата под налягане за 30 мин., после редиш в тавата, слагаш ориза барабар с подправките и другите работи, покриваш с вода и печеш, докато си изпие водата и остане на мазнинка    chef

# 27
  • някъде там
Софи  Hug всичко ще се оправи искрено вярвам в това , имаш една уогромна прегръдка от мен  spoko ако имаш нужда да говориш с някого всички ние сме насреща  Peace

# 28
Софи, искрено се надявам всичко да се оправи по възможно най-добрия начин!  Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Дръж ни в течение!
Цеце, мерси за съвета Heart Eyes  chef

# 29
Ейй, мамчета, много се радвам, че сте се събрали повечко днес  Heart Eyes

Софинце, не се притеснявай, душицо, вярвам, че всичко ще бъде наред  Hug Ама какви хапчета ще пиеш? За какво?
Успех на изпитите  Peace

Просто аз, успех и на теб  Peace Дойде най-накрая дълго очаквания момент  Hug
Аз вече ти бях писала, че чакам от 9,11,12, 17, 18,20,22 и 23  ooooh! Само тази от 7-ми дойде и то беше за поща  Peace

Цеци, невероятна е Василия  Heart Eyes И как сладко казва "Ауу!"  Heart Eyes

Веси, добре сме, благодаря  Hug И аз съм в твоето положение  Whistling Е, не точно, де, все още съм в очакване, ама съм като плондер  ooooh!

Сашо е вкиснат тези дни  Confused Явно някаква депресия го налегна заради РД - става на 30 и се чувства остарял  Whistling Все още не е решил къде, как и с кого ще отпразнуваме юбилея  ooooh! На всичкото отгоре точно на Р си Д е на кормуване  Rolling Eyes
Вече ви пиша глупости от няма и какво  Whistling

Айде, лека и приятна вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт