Ще ви питам нещо и искам честен отговор(ако не, повече няма да си играя с вас
) Та въпросът ми е, вашето желание ли е срещата да е женска, или я нарекохте така, защото ноемврийките в темата сме само майки? Питам ви, защото предпочитам да взема Коце, за да се занимава с хлапето, докато аз си клюкарствам с вас(защото той няма да остане сам вкъщи с Митко). Но ако искате срещата да си остане женска, кажете.Ами аз винаги взимам Младен, когато съм с някое от децата, защото иначе не мога да обърна внимание на никой. Така че - поне от моя страна - няма проблем да има имъж за цвят
Дита, пиши на лични на Хедра и я питай за проблема, тя ще те упъти. НО може би е по-добре приятелката ти лично да се свърже с нея, за да не остане някой пропуснат важен факт. Аз не смея да дам съвет, проблемът може да е от абсолютновсякакво естество.
Да потърси детски гастроентеролог и да не се занимава с личната.
Мерси за обяснението за мястото
Ще се видим там, много се радвам, че ще ви видя най-накрая 
Нека да изключи всичко, което би могло да е причина- вода със захар, чайове, капки с/у колики, нещо, което тя яде и т.н. Според мен е някаква храна, която тя яде. Най-погрешният съвет, който може да се даде е да се спре кърменето и да се започне с АМ. Няма нищо по-добро за едно бебе от майчино, човешко мляко.
Преди това ще ходя до Цветната борса да пазарувам разни неща и се надявам да дойда навреме 

Пак няма да ви видя 
), при нашия дядо не минал номера
, но се надявам, постъпката на свеки да не се повтори, а с етървата и племенника ще ми се наложи да потрая и да стискам зъби, докато се решим в какъв точно имот да инвестираме
.... Малко объркано, ама ще ме извините, днес не ми е ден, дойде ми, боли ме корема, главата, а от снощи имам и една болка в рамото, която започна да ми се спуска към ръката, чак пръстите ми изтръпват
Ще я видим тая работа. Стига съм ви мрънкала....
Надявам се тогава да има добри новини 
. Другото детенце плака и влезе с баща си, хем беше по-голямко, Васето само ходеше при него да се заиграват, но то не. Та така доволна съм

Оризът вътре в тавата заедно с месото ли да го слагам или като се посготви котлета? 
ако имаш нужда да говориш с някого всички ние сме насреща