Отговори
# 30
Роси, забравих да ти благодаря за шоколадчето сутринта  Heart Eyes

Срещата беше много хубава. Снимки - аз си забравих фотото, по същата причина, по която не го носех и в Перник  Blush

Лилчо, ето сайта: http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

# 31
  • София
Аз "втасах" най-накрая. Като се прибрах, заварих сестра ми, племенника и зетя, видяхме се и с тях, изпратих ги, после прибрах от просторите 3 перални, сгъвах, пусках прахосмукачка, мих пода, бърсах прах, мих съдове, сменях на детето чаршафите, къпах го, храних, после мен си да изкъпя,   Crazy Crazy Crazy Ако трябваше и да гладя, щях съвсем да изкрейзя. Днес малко се засрамих от Тотонто, като ми разправяше, че всичко глади на детето. Ми аз нищо не гладя, пък не ми е измачкано детенцето, бе  Thinking Не знам, струва ми се непосилна и таз задача на фона на всичко. Ама и Юлето ме успокои, че и тя не глади  Mr. Green И Дианчето и тя  Mr. Green

Митенце на Скреч много сладко детенце, напълни ми душата днес. И как сладко си се гуши в мама  Heart Eyes И подаваше ръка за "здрасти" на всички. Пу-пу!

Софи, сигурно не ти се говори за това, но аз искрено и силно се надявам, че не е нещо сериозно при теб. Успех с лечението и скоро да се явиш пред строя ведра и усмихната! Hug

Таш, какво стана с теб, защо не дойде, а и не се обади? Надявам се да не те е засмукала черната дупка преди РД-то и причината да е прозаична. Айде разпиши се, де! Hug

Лека нощ и успешен старт на новата седмица ви пожелавам!

# 32
Маминки, моля ви, помагайте, ако можете  Praynig

Лили си играеше с пералнята и аз, мислейки си, че знам комбинацията за отключване, я заключих и сега не зная как да я отключа  Confused Натисках всички копчета, неще и неще  ooooh! Пък книжката сме я забутали някъде и не можем да я открием  Tired

Пералнята е Електролукс от тези Control your time  Rolling Eyes Моля ви, ако знаете нещо...  Praynig

# 33
  • София
Роси, на мойта пералня комбинацията за заключване и отключване е една и съща, но аз съм с Горение. Съжалявам, че не мога да помогна. Утре звъннете до някой сервиз за битова техника и ще ви кажат навярно.

А не можеш ли да я пуснеш на някаква бърза програма и тя да си се отключи автоматичон след това? newsm78

# 34
Благодаря, ЦецеHug Не мога. Не ми позволява нищо да направя  Tired Само копчето и се върти  Confused

П.п. Успях, маминки  Heart Eyes Една мама от Ла Редутската тема ми помогна  Peace Пфууу, за къде съм без интернет, бе  Joy

Лека нощ!

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 23:43 от Роси_

# 35
  • София
На всеочетене да кажа, че много ми хареса днес! Хем не беше нищо специално, а беше така зареждащо  Heart Eyes . Мен малко ме беше срам(то си ми личеше по- червените бузки), не знам защо  Outta Joint  Коце решил да обиколи магазините и купил на Митко бисквити, чорапи, памперси... другия път пак ще го взема с мен  Grinning То стана така, че дойдохме заедно, без да знам вашите отговори, но сега разбирам, че не е имало проблем  Simple Smile

Роси, твоята пералня е за домакини с висше  Sunglasses
Просто Аз, безпроблемно настаняване в новия дом!

# 36
Здравей те на всички много отдавна не съм писала но вече имам повечко време и обещавам да влизам и да пиша.Моето момченце стана на 1г.и 2 м.и вече вървим сами.

# 37
Искам да помоля да го впишете в родените  той е роден на 15 11 2007 аз се казвам Силвия а баща му е Тихомир ще съм ви много благодарна.

# 38
Здравейте, ноемврийски мами!
Бихме ли могли и ние да се включим във форумчето?
Нашето слънчице се казва Божидара, появи се на 09.11.2007 година след деветгодишна борба, благодарение на големия лекар д-р Стаменов от клиника "Надежда". Родена е в клиника "Селена" Пловдив с помощта на д-р Даскалов.
Аз всъщност ви чета от самото начало и ви чувствам доста близки, но нямах смелостта да се включа досега, а и бях изпаднала в депресия. Благодарна съм за цялата информация, която съм получила от вас  Hug .
Накратко за Дари: вече е християнче; има само едно зъбче, което се появи съвсем наскоро; крачи из къщи, но все още не съвсем самостоятелно; много обича да пътешества, носим я навсякъде с нас и обича компании; постоянно си бърбори на своя език, говори думички, повтаря, имитира и т.н., както всички ваши сладури.
Ако ви се разглеждат снимки, тук съм качила някои, парола 2007 :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=336432 .
Обикновено съм на компютъра вечер, след като приспя Дари в 22 часа и почистя дома. В къщи открай време се ляга доста късно, последните вечери към 4 часа, но пък Дари ми позволява да си поспя до 10-11 часа.
Това е засега. Лека вечер!

# 39
  • София
Привет Simple Smile Вчера си изкарах много приятно и се радвам, че се събрахме доста мамита Simple Smile Изобщо не усетих как отлетя времето  Heart Eyes Носех фотоапарат, но се сетих за него чак пред вратата в къщи  Crazy
Снощи мама и тати бяха на гости и изобщо изкарах си много хубаво, заспах с усмивка Simple Smile

Много благодаря на Катюшката  Heart Eyes Взе ме, закара ме до там и ме върна обратно. Толкова приятно се пътува с нея  bouquet

Сега имам куп неща за подреждане и чистене, та ще се отдам на домакинстване цял ден Simple Smile

didiga , добре дошла, включвай се по-честичко в темата  Hug

# 40
  • София
Привет,

didiga добре дошла   bouquet
mladen4o2007rz,  а как се казва детенцето?  Simple Smile Радвам се, че имаш повече свободно време и се надявам да се разписваш по-често тук.
Софи, стискам палци всичко да се оправи при теб  Praynig Hug Hug Успех на изпитите и пиши когато можеш.

Ние се прибрахме снощи от малката почивка /ако може да се нарече почивка де  Laughing/, на връщане минахме и през Пловдив. Хотелчето беше страхотно, децата ходиха на басейн...Стефан първата вечер се скъса да реве - незнам какво му стана на това дете, 2 часа се мъчихме да го успокоим с мъжа ми и не и не, направо бях откачила. След като заспа се буди през по-малко от половин час и така до сутринта. Аз направо не можех да гледам, но...втората вечер се събуди само 3 пъти и се наспах  Simple Smile
Днес Стефан е на ясла  -голямото ми момче, влезе смело без да плаче изобщо. Аз навън попълвах разни данни за родителите и като влязо да ги дам, той вече беше награбил една филия и хапваше сладко сладко /а аз вкъщи го нахраних преди да тръгнем за всеки случай/ Казаха да го взема в 12, ще пиша после как е било.  Simple Smile
След малко ще ходя до магазина и да сготвя докато го няма - леле, без дете в магазин - незнам от кога не съм ходила  Simple SmileМисля да взема кухнята и в 12 и 5 и 10 да го прибера него, че да не се размъкваме натам - нещо бая подухва навън.

Сега ще се опитам да ви дочета  Simple Smile

# 41
Здравейте!

didiga, добре дошла сред нас! Wink Много сладка Божидара си имате, пу-пу. Heart Eyes

mladen4o2007rz , привет и на теб! Wink

Софи, успех на изпитите!Стискам палци и аз всичко да се оправи при теб! Praynig Hug

Жу, браво на момчето. Дано така да минават всички дни в яслата - спокойно и приятно за теб и дечко. Heart Eyes

ПростоАз, успех и на теб с големите "тухли" Wink Искаме снимки от новото къща.  Simple Smile

Роска, малее колко сте млади! Сашо на 30! Све ми е казвал, че като ставал на 30 бил в най-голямата си дупка от както се помни. Grinning

Цеци, и аз не гладя на Симона нещата. Blush Гладя, ако са на хармоника, ама рядко се случва.

При нас се очертава хубав ден и като се наспи госпожицата я грабвам и навън. Party

Лек ден!  bouquet

# 42
  • София
Здравейте, мили мами  Hug

Дес, мерси за темичката  newsm51 lovekiss.Какво става с диетката, давай пак да се контролираме, че взех да прегрешавам Embarassed

Добре дошли, нови мами  newsm18!Да пишете повечко, ние сме за това  Wink

Вчера изпуснах срещичката и така ми е мъчно, но на следващата отсега да знаете, ще ви чакам първа и последна ще си тръгна  newsm03
Решихме да покарам малко колата със Слави, че нали ви мрънках колко ме е страх и не съм усетила чак времето.Не съм върха, но въобще не съм толкова зле, колкото н-р ще каже Слав  Mr. Green.Накрая ми вика "Приготви се много да те псуват"  Joy Joy.Аз обаче се поуспокоих, ще покарам и следващата събота и неделя, та да мога като ми дадат колата, да тръгна с нея все пак Laughing

Реших да приема новата работа, аз бях решила още предния път като писах, но явно не съм го казала толкова категорично.Мъчно ми е малко за сегашната, но да видим как ще се разделим и тук, де  Laughing

ПростоАз, появи се вече  Hug.Успех с преместването и с изпитите, то човек колкото повече работа има, повече се организира.Чакаме снимки от къщата и вас  Heart Eyes

Жу, дано Стеф се чувства добре в яслата  Hug.Ти се възползвай максимално по магазините докато все още има намаления  Mr. Green.Пиши как е като го вземеш, аз ще ти задам поне 100 въпроса  Rolling Eyes

Софи, целувки, мила!Ще стискаме палци  Hug.Какво лечение трябва да предприемеш, потърси и второ мнение.Според мен и в тази област са прекалено противоречиви лекарите за начина на действие.

Роси, как в депресия на 30  newsm78 #Crazy-само си помислете колко неща сте свършили досега /направо се засрамвам, ако взема да изброявам  Heart Eyes/.Целувки на водолеите ти  Wink, ще им минат лошите настроения  Laughing

Цеце, целувки, душко   love001.Кой знае, може и да съм в дупката вече и да върша разни глупости, а като изляза, да се чудя какво да правя  Joy

Галакси, днес да са успешни огледите и да си намерите вашата къщичка  Hug Heart Eyes.Ако не стане на "изток", ела при на "на запад"  Wink /там е парк "Света троица"  Laughing-чакаме тееее  newsm44

# 43
Уу, забравих, бе - от днес пак съм на Дюкан. Confused Embarassed Confused Че тази зима мноооооого прегрешихме, ужасс....Така, че Таш, ДесHug

Таш, браво за новата работа.  Heart Eyes

# 44
Добро утро!

Къде е това утро, не знам  Thinking То станало обед докато се наспя, ама, който кукува по нощите  Whistling Пуснах снощи една пералня, ама малко ми се видя, та пуснах още една, с решението да я изчакам да се извърти и да ги простря . По едно време я слушам, че приключи, погледнах часа 2.00  Shocked  ooooh! Докато се изкъпя стана 2.30. Естествено, че не простирах  Whistling Луди хора колко щеш  Crazy

Жу, браво на Стеф  Heart Eyes А защо ще го взимаш на обяд? В смисъл не е ли по-добре, щом е отишъл с охота, да свиква и да спи там  newsm78 Питам, за да знам като дойде и нашето време, че Ицко тръгна на 2 години на градина и директно си го оставих до 16.00часа.
Радвам се, че част от почивката е минала добре  Crazy  Hug

Таш,
браво  Heart Eyes А кога ще започваш новата работа? А ще ни кажеш ли каква всъщност е  Blush

Деска, аз от майка си знам, че депресията относно възрастта настъпва на 30 , а на 40 вече отминава  Rolling Eyes Неговата я усетих, че настъпи, ама дано не го държи толкова дълго  Joy

Диди, добре дошла сред разписващите се  Hug Чудих се дали и ако, кога ще се престрашиш  Peace Малката Божидара е истинско ангелче  Heart Eyes С удоволствие разгледах снимките  Hug

Сиси
, здравей отново и на теб  Hug

Сашо пусна прахосмукачка оттатък  Rolling Eyes Май наистина здраво го наляга депресията  Joy

Цеце
, и аз не гладя вече  Peace Вече ми е непосилно. Гладя само на баткото дрехите за градина вечер, а на Лили само като излизаме някъде  Peace

Гале, дано със следващото включване се похвалиш с ново жилище  Hug

Общи условия

Активация на акаунт