Срещата беше много хубава. Снимки - аз си забравих фотото, по същата причина, по която не го носех и в Перник

Лилчо, ето сайта: http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

Ако трябваше и да гладя, щях съвсем да изкрейзя. Днес малко се засрамих от Тотонто, като ми разправяше, че всичко глади на детето. Ми аз нищо не гладя, пък не ми е измачкано детенцето, бе
Не знам, струва ми се непосилна и таз задача на фона на всичко. Ама и Юлето ме успокои, че и тя не глади
И подаваше ръка за "здрасти" на всички. Пу-пу!

Пък книжката сме я забутали някъде и не можем да я открием 
. Мен малко ме беше срам(то си ми личеше по- червените бузки), не знам защо
Коце решил да обиколи магазините и купил на Митко бисквити, чорапи, памперси... другия път пак ще го взема с мен
То стана така, че дойдохме заедно, без да знам вашите отговори, но сега разбирам, че не е имало проблем 

.
Вчера си изкарах много приятно и се радвам, че се събрахме доста мамита
Изобщо не усетих как отлетя времето
Носех фотоапарат, но се сетих за него чак пред вратата в къщи 

Взе ме, закара ме до там и ме върна обратно. Толкова приятно се пътува с нея 

Радвам се, че имаш повече свободно време и се надявам да се разписваш по-често тук.
Успех на изпитите и пиши когато можеш.

Мисля да взема кухнята и в 12 и 5 и 10 да го прибера него, че да не се размъкваме натам - нещо бая подухва навън.
Много сладка Божидара си имате, пу-пу. 

Искаме снимки от новото къща. 

Гладя, ако са на хармоника, ама рядко се случва. 

.Какво става с диетката, давай пак да се контролираме, че взех да прегрешавам
!Да пишете повечко, ние сме за това 

.Аз обаче се поуспокоих, ще покарам и следващата събота и неделя, та да мога като ми дадат колата, да тръгна с нея все пак
.Успех с преместването и с изпитите, то човек колкото повече работа има, повече се организира.Чакаме снимки от къщата и вас 
.Ти се възползвай максимално по магазините докато все още има намаления
.Какво лечение трябва да предприемеш, потърси и второ мнение.Според мен и в тази област са прекалено противоречиви лекарите за начина на действие.
-само си помислете колко неща сте свършили досега /направо се засрамвам, ако взема да изброявам
/.Целувки на водолеите ти
, ще им минат лошите настроения
.Кой знае, може и да съм в дупката вече и да върша разни глупости, а като изляза, да се чудя какво да правя 
.Ако не стане на "изток", ела при на "на запад"
/там е парк "Света троица"
То станало обед докато се наспя, ама, който кукува по нощите
Пуснах снощи една пералня, ама малко ми се видя, та пуснах още една, с решението да я изчакам да се извърти и да ги простря . По едно време я слушам, че приключи, погледнах часа 2.00
Докато се изкъпя стана 2.30. Естествено, че не простирах
Луди хора колко щеш 
А защо ще го взимаш на обяд? В смисъл не е ли по-добре, щом е отишъл с охота, да свиква и да спи там
Питам, за да знам като дойде и нашето време, че Ицко тръгна на 2 години на градина и директно си го оставих до 16.00часа.
А кога ще започваш новата работа? А ще ни кажеш ли каква всъщност е

Чудих се дали и ако, кога ще се престрашиш
Малката Божидара е истинско ангелче
С удоволствие разгледах снимките 

Вече ми е непосилно. Гладя само на баткото дрехите за градина вечер, а на Лили само като излизаме някъде