Цеце,
, тази дейност вече ми тежи, ще взема и аз да я игнорирам от мисълта ми, че да не ме гложди когато не го правя. Хич не ти е измачкано детенцето
, даже е много изгладено и спретнато. Просто кажи каква е рецептата да не се мачкат дрехите?
Приятели ме навиват за сушилня, казват ми, че ги гладела, освен че сушала дрехите
, но аз нещо не им вярвам.... Парфюмът е АРМАНИ. 
Жу, непременно пиши как е изкарал Стеф първото яслено парти

Роси, сега съм наясно, че мъжът ми е купил глупава пералня. Аз нямам такива тайни кодове като твоята. И аз искам!
Как може да съм с най-тъпата пералня... 
skrech , забравих да ти кажа, че книжката, която получи Лили от вас на ноемвр. рож. ден сега се радва на голям интерес. Разглежда я поне 5 пъти дневно.

Тали, мислех като те видя на партито да те посъветвам да приемеш работата. Ами да - главната причина: заради световната криза никой не търси служители към настоящия момент. Пазарът е замрял в тази си му част.
Така, че може би е за добро. 
Хайде, до скоро.... ХУБАВ ДЕН!
ДОБРЕ ДОШЛИ НОВИ МАМИ И НОВИ ДЕЧКОВЦИ!

). Гледам, че никой не е поднесъл кафето..
и за такива като мен и Галето 
. Само така.
. ( за протокола вчера пуснах трии изгладих две
).
За вотрник в 16ч!
, че не е е грижа какво ще стане, ако не с този, ще мислим после пак, да мине и утрешния ден.
Ще се радвам да ви "срещам". 
Зита, за следващия път ще те вземем насила ако трябва - ми забравихме се, а сме толкова 'убави..

Ходих да купувам разни материали из центъра и едвам се довлачих до вкъщи. Сега пия хапчета, но май тоя път няма да ми се разминат инжекциите. Дано като си почина утре и полежа, да се пооправя, че мъка голяма е.

Мисля си за теб от както прочетох поста ти и стискам палци всичко да се окаже фалшива тревога и да си остане само лош спомен
Ако инжекциите ще помогнат не му мисли, успех