Отговори
# 60
Дидида,сега разгледах снимките ,Божидара е разкошна.Аз също раждах при д-р Даскалов,може да сме се засичали по консултации,ако си ходила в Медикус Алфа.А на една от снимките ,на която Божидара е в акушерката видях,че въпросната акушерка е моя приятелка и някак тези съвпадения ме карат да те чувствам близка.
Цеце,опитай да почиваш повече,(то кога ли ще ти остане време за почивка,но все пак)че това с инжекциите хич не е добра алтернатива.
Гале,изуми ме с дългия пост,все така да пишеш,личи си ,че си в добро настроение.
Лилчо,мерси,че сподели за Изопренозина.
Валенсия,вие си имате вече 3кътника,а ние и без кътници сме кисели!
Сонче,много е хубаво ,когато пишеш по-честичко,радвам се да те чета.

# 61
ЗДравейте мили мами.
Доста отдавна ви чета и бих желала да се присъединя към вас ако може.
Казвам се Светла и съм от Разград.Моето слънчице Ивана е родено на 25.11.2007г
Ето и нейна снимка.

# 62
Ехоооо, къде сте всички бре?
Имам чувството,че днес само аз си пиша.

Либра–75 добре дошла. Голяма бонбонка си имаш, да ти е жива и здрава.
Baksisа извини ме че не те отразих в предния си пост!  Embarassed А си го помислих,че Ангелчо беше писала,че е болничко и забравих, пиши как сте сега вечерта мила. Поста ми е дълъг защото много ме нямаше и не съм писала, а ми липсваше писането сред вас и без това ви занимавах само с моите "под наем проблеми", трябваше да се отчета подобаващо и да не съм мрънкащотото момиченце Simple Smile  Joy
Опсс - СОнче - няма д аидвам душице, просто няма как. Утре мъжо ще ходи самичък. Simple Smile А аз ще стискам палци от тук.....

1. Мацки, да ви попитам вие до кога ще къпете децата в коритата им, на Ники вече му  е малко, а и иска да става постояно прав и да се врътка. icanfly , ще трябва да измисляме друг начин на къпане.
2. Вашите деца лежат ли по земята, Ники си играе и полягва, ама доста си полягва. Като на плажа се пече и си седи така.... Rolling Eyes Crazy

# 63
Еххх, че хубав ден!

Много се радвам като се вписват нови мами в отбора ни Party. Светле/Либра/, добре дошла и на теб при нас. Ивана е страхотно малко мишленце с хубаво кукуригу на снимката. Пиши повече за вас. От подписа виждам, че имаш и голям батко, който е на годините на моят син. Дано да ти е приятно в нашата компания. Peace 

Лилчо, Лилчо, как, миличка успя и това да си причиниш. Е, поне е било малкия дявол и си се разминала само с превръзка. Hug Какво реши за яслата? Ще го пускаш ли Васето или мама ще го гледа?

Гале, ти утре кога ще дойдеш, бе душице? Можем ли да се класираме за един обяд, заедно? Звънни като си тук, че да не те изпусна и утре. На мен малко програмата ми е натоварена за утре, но предполагам, че ще успея да се измъкна и да се видим в някое заведение, ама ако е на обяд. Ех, че съм гадна - пък и условия поставям. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Отивам да гледам снимки, защото много отдавна не съм надничала в албумчето ни.

Мерги, вече си много съмнителна Thinking. Ще те чуя утре, че не издържам от любопитство. Стискам, стискам, ама пусто душата ме изгаря отвътре, докъде я докарахте с бат' Тончо. Целувки и на Габото. Heart Eyes

Арабелка, Снимчице, изпокрихте се нещо. Като не пишете и ми е мъчно. Sad  bouquet

# 64
Привет!
Днес нета цял ден ми къса нервите - две минути има, половин час няма  Close Този модем не знам колко пъти го рестартирах вече!
Роси, как е при вас?  Laughing
Добре дошли на libra_75, mladen4o2007rz и didiga!   bouquet
Много чаровни госпожици са и Ивана, и Божидара!   bouquet
Софче, стискам палци! Дано се окаже успешно лечението с лекарствата и да отминат бързо всички притеснения!
Лилчо  Shocked, как си се делнала с такъв замах  Crazy Сериозен инцидент е било, щом и до доктори си стигнала. А Васето не се ли уплаши, сама ли беше с него? Да заздравява бързо и да не те боли!
Цеце, бързо оправяне и на теб! Дано се разминеш без инжекции, но пък ако има нужда, не се замисляй! Може и да е по-траен ефекта с тях
Аз също съм от негладещите. Гладя само, ако нещо има нужда от по-прегледен вид.
На К. гладех всичко - от двете страни  Crazy На Е. съм изгладила само дрехите и всичко, което изпрах преди да вляза в родилния дом /не беше никак малко/. Срам ме е да призная коя е следващата нейна дреха, която благоволих да изгладя  Blush
Много професионално върти прахосмукачката Василия Laughing А докато я гледахме, Елица й изпрати поне двадесет целувки  Heart Eyes
Голяма мания е това целуване напоследък - нещо като й хареса  или като се засрами и ходи да целува. И едни звучни ги раздава, много ни разсмива.
Жу, браво на Стефан! Все така с желание да ходи и да не се разболява много!
Просто Аз, аз чакам от 08.01 и от 19.01. За втората дори и парите не са дръпнали още.
Валенсия, ти успя ли да пуснеш поръчка в Мy  Toys?
Дано да се успокои малко Влади!
Въртенето на главата с рев и нашата госпожица го умее.  hahaha
Но за зъбите поне, не се оплаквам - има три кътника и три кучешки вече - съвсем поносимо ги извади. Дано и със следващите няма проблеми!
Гале, ами то вторник почти дойде  Simple Smile Дано имате късмет и по-бързо да се събирате цялото семейство!
Роси, много се смях на Сашовите терзания.  
Ама сега се сещам, че и моя мъж имаше подобни към 32-33. На всичко отгоре, брат ми и племенницата му - тийнейджъри и двамата-  успяха в един ден, едновременно, да го попарят  Laughing
Брат ми разказваше някаква история и мъжът ми се позаинтересува, главното действащо лице, на каква възраст е. Отговорът гласеше "ами дърт беше, към тридесет годишен"  Crazy
По късно, на същия ден, племенницата му пита : "вуйчо, ти на колко години си всъщност?". И на отговора му /32/, реакцията й беше : "ау, ама ти много добре изглеждаш за годините си"  Joy  Joy
Сериозно, зарадвах се, колко сте млади /никога не съм се замисляла, колко годишни може да сте/, вече имате две дечица /едното попораснало/ и колко много сте постигнали за това време!  Hug
Бакшиша, няма женски и мъжки играчки  Laughing Ако ще му е интересно на детето, какво толкова. Пък и прахосмукачката не е типично момичешка играчка, техника е все пак  Mr. Green
Бързо възстановяване на Ангелчо!
Хайде, лека нощ на всички!
Вече съм решила да си лягам не по-късно от 22.00 ч, а като гледам окъснявам тази вечер  Laughing
Дано успея да публикувам!

# 65
Видяло се е, че няма да легна в десет, поне на Галето да отговоря.
1.Не седи вече и нашето чудо в коритото. Не й е малко, но въобще не иска да стъпи в него  Shocked. Иска само права, във ваната. Обаче в същото време е нестабилна и се хлъзга. Един човек е невъзможно да я изкъпе сам  Confused
Чудя се и аз дали да не купя от тези столчета за вана и да я приклещя в подобно. Но пък, ако вземе да пищи в него, само пари на вятъра.
2.Полягва си и Елица Laughing и то предимно на плочките  Close
Сонче  Hug, писали сме едновременно!
Е, не, много ме нервира това БТК! Пак ще рестартирам!

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 22:18 от арабела

# 66
Тук съм майчета,който се е затъжил за мен Hug
Гале важното е,че оглеа се отлага,не се отменя Naughty Hug Мисля,че са разбрали колко сте сериозни и ще стане работата Hug Много ли е скъпа?
Бакши аз не те отразих,но следя развитието на Ангелчо Peace Радвам се,че е по-добре Hug
Жу чудесни новини! Hug Стефчо е сериозен малък мъж и се държи прекрасно Hug Обнадеждена съм,че яслата се отразява доре,ще мисля и аз Flutter
Цеце днеска аз купих прахосмукачка на Ивчето,ама не я отрази подобаващо,недорасла е още за тия играчки Mr. Green,ама с истинската чисти де и то съвсем както си е по реда Thinking какво ти има всъщност на крака?

Ивчето сега пък чак се кефи в коритото и много пръскааа ooooh! Mr. Green Абе не се оплаквам. Имаме си кътник,затова ми е правила номера миналите вечери с яденето,сега пак се гушка,но си иска внимание и ми виси на крака Rolling Eyes

# 67
  • някъде там
на новите мами добре дошли  Hug много целувки за новите дечица в отбора  Heart Eyes

# 68
Благодаря за топлото посрещане мили мами.
Да ви разкажа за себе си.Аз съм на 33г .Имам две деца.Ивана която също като вашите деца е ноемврийче 2007   и син на 10г.
Аз съм от Разград а съпругът ми е от Варна.В момента живеем в Разград.

# 69
Ох, мили ноемврийски мами, благодаря ви за топлото посрещане, трогнахте ме! Благодаря и за хубавите думи за нашето съкровище! Прегръщам ви всички!
Наистина често влизах и ви четях редовно и вие сте ме забелязали. Имах лека бременност, сега кротко, добро и усмихнато бебе. Но след изтощителното чакане и големия страх дали всичко ще е наред нямах кураж да се открия пред никого. Вече се възстановявам психически и се надявам се да се включвам по-често, особено когато мога с нещо да помогна.
Валенсия, не сме от Варна, за съжаление. Варна ми е любимият град от студентските години, когато учех в Техническия университет. Затова, когато нашият тати беше поканен за изграждането на Кардиологичен център в Окръжна болница Варна, ние с Дари не се поколебахме да го последваме. Наехме си апартамент между пазар "Чаталджа" и Морската градина и всеки ден бяхме на разходки из градината, центъра, МОЛ-те. Прибрахме се за рождения ден на Дари.
Галакси, аз също си спомням за раждането на Дари в клиника "Селена" с много приятни чувства. Персоналът на клиниката е страхотен и ние се чувствахме там като принцеси. Аз раждах с пълна упойка. Секциото беше в 8.30 часа, а в 8.45 часа вече са показали бебчо на най-близките ми хора, които бяха там. Дари се роди 2940 гр, 47 см. Много бързо излязох от упойката и ме свалиха в стаята ми - № 11, първата стая на първия етаж. Бях сама в стаята, през целия ден бях обсипана с внимание от страна на персонала и на д-р Даскалов. Носиха ми бебчо да си го гушкам, пускаха близките ми да ме видят, а да не говорим за цветята, обажданията и поздравленията, които получавахме през целия ден, наистина това бе най-великият ден в живота ми. На следващия ден сутринта дойде д-р Даскалов, махна ми лепенките и ме раздвижи, взех си душ и до вечерта се възстанових напълно, все едно не съм раждала предния ден и нямам операция.
Баксиса, аз бях при д-р Даскалов от самото начало - първо в клиника "Торакс", а после в "Медикус алфа". Ти със секцио ли роди? Много съм доволна от доктора, справи се блестящо и всеки ден ме посещаваше до изписването. Твоята приятелка - акушерката, ми помогна страшно много. Учеше ме при кърменето и за къпането на бебчо изцяло тя ме просвети. Дари беше много кротко бебе и служеше като модел да показват на другите мами как се къпе бебе, че да не се изплашат. Акушерката беше споменала как бебето на една нейна приятелка се родило с голяма коса и му сложили диско-въшки и нашият тати се запали от тази идея. Така на изписването и нас натъкми с въшчици и много се кефеше за това. Вече и аз те чувствам много близка.    
Ако може, пратете ми паролата за албумчето, за да разгледам и вашите сладурчета.

Роси, наистина сте много млади, и вече две чудесни деца си имате, браво.
Галакси, ние къпем Дари в едно надуваемо басейнче - много й харесва, меко е отдолу и отстрани и може с часове да си играе с животинките вътре. Започнахме да я къпем в него лятото в Созопол и се оказа доста сполучливо. Дари също си полягва доста по земята, но преди това си взема някое одеалце или дрешка, за да й е мекичко. Това го прави от няколко дни и аз си помислих, че започна да й се приспива по-рано и така снощи я приспах в 20 часа, вместо в обичайните 22 часа. В резултат на това разстроихме напълно режима, в 5 часа станахме за игра и към 8 часа пак легнахме, та до 11.30 часа. Днес пак я приспах в 20 часа и чакам нови изненади.
Това е засега от нас.
Лека и спокойна вечер!

# 70
Еййй Диди - ей на това му казвам аз шеметно встъпване в длъжност- Ноемврийска мама, лелеее какъв пост! Супер!
Просълзи ме бе жена -  аз също бях в ст.11 /бях сама 2 дни/родих в 8,47 Ники Simple Smile, лелееее настръхнах си Simple Smile Радвам се,че сме споделяли една стая, нищо че не сме се засякли, това тук пак е нещо. Аз лежах на леглото до прозореца Simple Smile  Joy Hug
Либра - ама много малко разказа, я виж Дидича кво стори , брех.... "Ще си ги мерим май " днес/// Simple Smile  hahaha hahaha hahaha
Сладурче - не ти трябва да знаеш душице колко е скъп наема, доста е, затова му викат най-скъпия квартал, е един от най-скъпите.
Арабелка, Диди - 10х за отговорите по моите в-си.

# 71
А, Галакси, благодаря. Аз все си мислех, че няма да пиша много, ама като започна явно няма спиране. След секциото бях стоварена до вратата и там си останах през 5-те дни. Всеки ден се раждаше или изписваха по едно бебе и накрая останаха три дами - Божидара, Димитрия и Атанаска, но с мамите не сме се виждали. Ние бяхме с номер 689.
Много ме успокои с това, че и Ники прилягва и се гушка. На какво ли може да се дължи това? Аз всичко оправдавам със зъбките, а всъщност засега имаме само едно-едничко долу в дясно, наболо като връхчето на оризено зрънце вече 10 дена. За колко време трябва да порасне до окончателния си вид?
А относно къпането, чакам утре една козирка за къпане от ел.магазин "Смехурко", че Дари се сърди, когато водата й пада на очичките. Някой ползвал ли е подобна и дали ще върши работа?
Аз дрешките на Дари ги гладя редовно, но вече само отвън. Много обичам да са изгладени и да ухаят на бебче, но това е, защото все още ми остава време. И продължавам да стерилизирам шишетата в микровълновата, защото така най-добре се почистват. Лятото в Созопол го правех по-рядко и се сдобихме с млечница. Може и друга да е била причината, вече е голяма, но не съм мислила кога да сложа край на това.

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 23:53 от didiga

# 72
  • София
Цитат на: Galaxy_26
  брех.... "Ще си ги мерим май " днес/// Simple Smile  hahaha hahaha hahaha
щом нещо ще си мерим, тук съм  newsm47

Къде стеее?

Добре дошла и на libra_75   Stop

Милички, вие вече ще си кажете, че съм една неуравновесена лигла, дето да и "има човек проблемите", ама пак съм се размислила за тая моя работа.След днешния ни разговор с шефа, може би ще си остана на сегашната работа  Embarassed/ох, Цеце, не ми се карай  Praynig/.Ще вдим как ще се събудя, нали казват, че утрото е по-мъдро, де да го видим сега  Laughing.То никой няма да ме чака още 5 дни да умувам, та трябва да съм по-категорична Embarassed
Хайде, ще причакам Медхен сутринта на метрото Mr. Green

Сонче, радвам се, че си пак тук  Hug Hug.И аз мисля да я прослушам Мерги скоро, че бая време и отпуснахме, стига и толкова  Heart Eyes

Целувки и сладки сънища  lovekiss

# 73
Цитат на: Galaxy_26
  брех.... "Ще си ги мерим май " днес/// Simple Smile  hahaha hahaha hahaha
щом нещо ще си мерим, тук съм  newsm47
Joy Joy Joy

Ллелеее, вижте кое време е, аз не мога да заспя; ужас, тръпки ме побиват, да видим до кога ще пазя форума, муха няма да прелитне Simple Smile
Много ми е напечено, но то каквото има да става - ще стане, а и нали си чакам чаршафите от ЛАредут Simple Smile за къде бързам и аз..., ама да съм готова по-отрано ми се иска.

Таш - е как на старата бе, не се излагай, блъсни по масата силно и кажи,че отиваш на друго място ! Помисли си душо.

# 74
  • София
Утре ще водим Митко на специалист за проблема с хемоглобина. Надявам се да се окаже, че всичко е наред  Praynig . Из нета четох, че децата, които са родени с по-малко тегло може да имат проблеми с желязото след 9ти месец.

А той, хлапака му с хлапак, размазва манджите по новите ми перденца  Naughty , но пак добре, че се съгласи отново да седне в столчето за хранене, че преди не припарваше до него. Имам от преди един-два месеца видео как внимателно борави с виличка, но Коце още не го е свалял материала и няма как да покажа. На самостоятелното хранене това му е хубавото, че по-бързо събирам дрехи за пералнята  Mr. Green

Младенчо, Либра  wavey
Дидига, за мен ти не си нова, защото почти всяка вечер виждам, че четеш  Laughing
Тали тъкмо бях сложила тази иконка clean (да ти върви по вода на новата работа  Laughing ), а ти сега, ново двайсе.
Тотонто, хайде да не остана по-назад  Mr. Green , пък Митко хваща клоуна за главата и си ходи с него от стая в стая  Party
Гале, е, скъпо е, но пък има един магазин, където продават пресни хранителни продукти на много ниски цени(казват му "пенсионерски"), отгоре на това на 10-15 минутки сте от два големи парка. Абе, аз искам да сте там  Mr. Green
 Са съдомиялната - кефя се, ам чи как  bowuu ! Много ми е кеф да цапам и после да подреждам чинийките вътре  Crazy
 Митко отдавна го къпем под душа с мен или с Коце, но ваната още я държим, защото като съм в настроение, го оставям да си играе в нея дълго време.
 Същия е и Митко с лягането по земята, но винаги по корем. Всъщност най-обича да се надупи, а бузата му да опира пода  Party
Валенсия, юни месец имам ангажимент към вашия край. Албена на колко километра е от Варна? А от Бургас?  
Цеце, дано болката бързо отмине и скоро да се оправиш  Praynig !
Лилчо, сигурно за това си държа ножовете изхабени  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт