Времето лети и МАЙ месец чакаш ти №19

• 14 467
  • 330
  •   1
Отговори
# 270
Бейлис, дано Наско бързо се оправи, а за теб съм сигурна че имаш силен имунитет и няма да те хване.И от мен едно голямо  Hug
Фелина, да ти е жива и здрава принцесата! А за мъжа ти напълно те разбирам, и ние вече година и половина живеем в различни градове заради работата.....уж скоро ще се събираме да гледаме бебо, но има още време.....Така че, тук ще се подкрепяме! Hug

За креватчето и аз съм за това на Кам, даже за сега то ми е фаворит и за моя бебо!

Да ви си се оплача, че няма на кой друг  Embarassed : Пак съм с контракции....и не усещам бебо. Embarassed Ходих днес до лекарката и му чуха сърчицето и си е добре детенце, но аз трябва да се взема в ръце....Преди Коледа бях с контракции и като полежах 2 седмици всичко се оправи. Явно сега за 1 месец пак съм се пренатоварила с работа. Не знам как да балансирам....не мога да спра да работя преди април(много неща зависят от мен в службата) , а не мога и спра контракциите без активна почивка.....Пия магнезий, ама той не прави чудеса.....
Ей, явно идеално щастие няма, тъкмо закрепя едно и друго ми се обади....

# 271
Явно ще е Кам-а Simple Smile Благодаря мноооого за мненята! Simple Smile И на мен като че ли повече ми харесва - дано и да е по-качествено /да не се окаже, че цената е по-висока само заради екстрите Simple Smile /

Аз за дървено легло - няма да вземам - много място заема и ако ще се пътуваш...става само ако директно обзавеждаш детска стая или имаш мноого място в спалнята. Wink

Бях решила даже първоначално да взема като коша на Сиска - влюбих се в него! Но нямаме много място и трябва да мисля малко практично, та накрая реших - преносима кошара, тъй като аз съм родом от Добринище, приятеля ми от Добрич - та пътуване ще падне много...
А за след година, тъй като в момента строим къща ще си има малкия стая, обзаведена като кораб. Simple Smile Това най=новата идея на таткото, която много харесах. Simple Smile

# 272
Бейлис скорошно оздравяване на Наско и дано да се отървеш от баба Шарка и да те в това отмине в това положение.  Hug

katrrinka тъмната кошарка и на мен ми харесва повече. Аз също мисля да си гледам бебето в кошара и за дървено легло не искам и да чуя. За дъщеря ми купувах и съм адски недоволна. Моя съвет е да минете с една обикновена кошара и след това направо голямо легло.   bouquet

bebZz направо отивай в  друга лаборатория.   bouquet

# 273
Бейлис, дишай спокойно  Hug

Аз имам и двете легла - дървено с чекмеджета отдолу и шкафче отстрани, и преносима кошара, защото много пътуваме. Идеално си ги ползвам и досега с Димитър. Доволна съм и от двете, всяко си има своите предимства. Другия месец се местим в ново жилище и ще му обзаведем детската стая с голямо легло, а досегашните си легла ще ги завещае на бебето  Grinning

# 274
Добро утро мами след малко отивам на доктор .Тази нощ са ми се появили синини по тялото все едно съм се ударила, а не ме боли по-скоро са като спукани вени  Cry дано не е нещо сериозно. Айде лек ден за сега.

# 275
  • Велико Търново
CrazyDeina,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,УДОВОЛЕТВОРЕНА ОТ ВСИЧКО И ЕСТЕСТВЕНО НАЙ-ХУБАВОТО И ЗДРАВО БЕБЕ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК  bouquet

# 276
CrazyDeina Честит рожден ден и много хубави моменти от тук на сетне, включително с бебето  smile3521 Весело изкарване на празника.  newsm51

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 08:54 от rali44ка

# 277
CrazyDeina ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! bdbaloni ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА  И МНОООГО ЩАСТЛИВА .
ФЕЛИНА И НА ТВОЯТА КРАСИВА КАКА  baloni bdbaloni baloni - САМО , ЧЕ НА ПАТЕРИЦИ .Как си прекарахте - сигурно  е било доста забавно. И моята кака тази година навършва 9 год. , но чак септември. При вас как е има ли желание за малкия бебок , говори ли му .......питам защото са на една възраст. При нас е голяма радост , но като се появи си мисля, че ревността ще надделее и ще е голям цирк. А за отцъствието на тати е доста гадничко, ние живеехме така около 7-8 месеца, но поне тати се бушу в БГ и се виждахме по-често, а при теб ще е по-различно, но приготовленията по бебока и каката ще ти бъдат голяма радост и няма да усетиш как ще литне времето.

# 278
CrazyDeina, Честит рожден ден newsm51
Много здраве,късмет и едно сладко бебече през Май  bouquet
И на патерици да честитя рождения ден на щерката на Felina-да ви е жива и здрава,да ви радва много и дълго ,и да е най-добрата помощничка на мама за малкото момченце  bigdance2

Така като ви чета как бушуват вашите бебоци в коремите в и направо започвам да се чудя бременна ли съм или... newsm78  Моето е един кротушан- я има два-три пъти да покаже присъствие на ден и то не само чрез ритане, а по-скоро го усещам че се намества в корема ми Rolling Eyes
Понякога вечер, явно като легна в неудобна за него поза, ме побутва, да се сетя, че не съм сама  Laughing и после пак си кротува-или е много поспаливо или аз съм свръх нечувствителна  Thinking...Тук, около мен, все ми повтарят, че било добре бебето да рита много в корема, защото после било по-спокойно, ама аз много на тия бабешки истории не вярвам, защото по тази логика,аз какво трябва да очаквам на финала с това кротоко (за сега) бебе- някоя хала ли Mr. Green

# 279
  • Велико Търново
...Тук, около мен, все ми повтарят, че било добре бебето да рита много в корема, защото после било по-спокойно, ама аз много на тия бабешки истории не вярвам, защото по тази логика,аз какво трябва да очаквам на финала с това кротоко (за сега) бебе- някоя хала ли Mr. Green

Ако,приемем,че твоето бебе ще е като Божидара това означава,че до втората му година няма да му усетиш присъствието Peace

# 280
Здравейте Simple Smile
Да питам тези,които са ходили при Марков на ФМ каква е цената на прегледа

# 281
  • Велико Търново
Здравейте Simple Smile
Да питам тези,които са ходили при Марков на ФМ каква е цената на прегледа
80 лв.+20 лв. ако искаш диск

# 282
Сиска, дай боже да е кротко и след това, като твоята щерка Hug

# 283
благодаря сиска Grinning