Времето лети и МАЙ месец чакаш ти №19

• 14 468
  • 330
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Привет мамита. МНОГО СТЕ БЪРЗИ , аз съм вече на работа и едвам ви изчетох . Благодаря на Джиджи - Биджи , че ме е включила с щъркелчето.Много здраве на Бейлис , да бъде силна , организмът ще се справи.
Относно коластрата при мен от 1 месец имам по няколко капки от време на време.Нали е нормално , но първият път е стряскащо.
Може ли да Ви помоля за парола на албумчето със снимки .ЛЕКА НОЩ МАМИ . Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
МРАЗЯ ДУПКИТЕ , УЖАСНИ СА.  #Cussing out

# 256
  • София
Тая сутрин станах преди 6, тъй като не можех да заспя. Някак издържах до 8:30, умирайки от глад, за да ми вземат кръв за хемоглобин. Преди 10мин открих, че в резултатите ми за хемоглобин пише "да се повтори!!!" и никакви стойности. Супер, пак трябва да ходя по мъките!  #Cussing out Докато давах урина дочух онази да звъни по телефона на някого да го пита "за хемоглобин от вената или от пръста трябва да взема кръв?" май още тогава трябваше да си тръгна  Confused

# 257
Джиджи-биджи, благодаря за розовото щъркелче. Simple Smile
bebZz, за съжаление има доста неотговорни хора Sad наистина е трябвало да си тръгнеш Simple Smile
Лека вечер на всички. Аз сигурно и тази нощ няма да мога да спя Sad

# 258
Така е трябвало да направиш за мен е много гадно да давам кръв  на става ми лошо ужас

# 259
здравейте мами Simple Smile
я да почнем и една дискусия за легълца - имам нужда от голяма помощ - чудя се м/у две легълца, а трябва да решавам бързо

та моделите са:

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3347

http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=6168&lang=1

# 260
  • Велико Търново
Кати,на мен на Кам много по ми харесва Peace

# 261
  • София
Тъмното (кам) повече ми харесва, другото има ли също 2 нива и плот за повиване? Че и мрежа и чанта и въобще изглежда много джиджано  Sunglasses Иначе от "нормалните" дървени легла ще вземате ли?

# 262
  • Велико Търново
Аз дървено легло няма да купувам.Дори не съм сигурна дали и преносима кошара ще купувам Rolling Eyes

# 263
Ние за сега сме се спряли на дървено легло , ама докато стигнем до купуването не се знае какво ще ми хрумне Thinking Laughing Laughing Laughing

# 264
  • София
И ние сме харесали дървено вече, макар че ако ще ходим на село или другаде сигурно и такова ще ни трябва. Сиска, как ще се справяте без? Може да ми спестиш една кошара  Blush

# 265
  • Велико Търново
Кърмих дълго и ми беше по-удобно Божидара да спи до мен на спалнята.Две години по късно Божа все още спи на спалнята,а ние с баща и в друга стая Crazy

# 266
  • София
Не те ли беше страх да не падне, да не допълзи до ръба, да не я притиснеш  Crazy

# 267
  • Велико Търново
Не те ли беше страх да не падне, да не допълзи до ръба, да не я притиснеш  Crazy

Не PeaceИма едно нещо,където му се казва майчин инстинтк Crazy

# 268
Аз бих си държала бебо при мен ама таткото едва ли ще може да спи  newsm78

# 269
Ние на близначките сме им избрали една шикозна дървена кошарка от Premaman - почти като квадрат е (85/105) и с матрак, чаршафи, непромокаеми подложки и всички останали екстри излиза около 600 лв. До към годинката сигурно ще им е добре заедно в нея. После ще им обзаведем стаята със самостоятелни легла. А кошарата има стабилен под и става после за игра. А, освен това май е на две нива за спане, не си спомням вече. А бабите и дядовците са решили да купуват преносими кошари, не много скъпи, щото по-малко ще се ползват...

Общи условия

Активация на акаунт