Времето лети и МАЙ месец чакаш ти №19

• 14 479
  • 330
  •   1
Отговори
# 240
  • Велико Търново
Бейлис,не съм чела напред,но ти не си ли карала шарката?
Наско ще е готов след 3-4 дена,а аз се разболях на 18 години и беше ужас EmbarassedЧак не искам да се сещам.

Felina,честит празник на Ана-Сесилия!Пожелавам и да расте здраво и щастливо дете.Сигурна съм,че празника ще е незабравим.
По отношение на съпруга ти и заминаването му имаш и моята подкрепа Hug
Сеньора беше на някакво обучение в София един месец и ние с Божа двете,ама за мене голям рахат беше Crazy

Мен ме вълнува ? с количките и ред др неща,но др др път.
Гледах бебешки колички, но то само цените им високи ,много съм разочарована. Какво ли не гледах и то на живо.Тези на Кенгуроо коша се държи на 2 опорни точки. Според геометрията ,за да е здрава конструкцията трябва 3 опорни точки.И при това са пласмасови държачите на коша. Peg-Pergo пък дръжките така халтават,дето не са с цяла дръжка. На комшийката на 3-4 месец се извадиха щото са на един болт и то в пласмаса захванати .Получава се натиск и се раширява дупката на болта.
Големи расъждения ще каженякой ,но като са им големи парите трябва и качеството да им е голяамо.Да не говоря ,че някой несе обръщтат кошовете или няма подплата гюрука.Във Варна доста подухва. Е дано не съм ви отекчила,но е хубавода помисли човек.  bouquet

След това изказване се чудя дали съм виждала количка Rolling Eyes

# 241
Бейлис, бързо оздравяване на Наско и дано ти се размине. Можеш да провериш за някакъв имуностимулатор на растителна основа, все си мисля че дори да не помогне няма и да навреди Simple Smile

Фелина, да ти е жива и здрава щерката!

# 242
Фелина, Честит рожден ден на дъщеричката ти! Пожелавам и много здраве, щастие, много радостни моменти и весело изкарване в детския клуб!!! И да стане една добра кака Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 243

Става въпрос за скарлатина,а тя повтаря.

# 244
  • Велико Търново

Става въпрос за скарлатина,а тя повтаря.

Благодаря за уточнението!

# 245
Здравейте май-чета! Hug
Как сте?Виждам, че сега над невен ред е шарката  Sad Голяма гадост! Бейлис дано се оправите скоро!  bouquet
belaa - и аз активно търся инфо за колички, но да ти кажа, до сега не бях чувала това за количките на Peg perego?!?!?!

# 246
Бейлис, стискането на палците става още по-силно и от мен! Бързо да минава при Наско, а теб да е така добра баба Шарка да те пропусне... Аз досега се рових из нета за скарлатина+бременност - според разни доктори в тези г.с. не било опасно. Убедена съм, че и твоите лекари са ти дали достатъчно обяснения по темата. Тъй че... всичко ще е наред, само споко!  Hug Hug
Фелина, да ти е жива и здрава каката! bdbaloni baloni baloni А за липсата на половинката те разбирам... Ние бяхме така за 3 месеца през лятото, но ролите бяха разменени - аз бях забегнала. Кофти си е, интернета нищо не компенсира, само дразни... Вие ще отидете ли при него след раждането? А за колко време го изпращат? Добре, че ще си имаш достатъчно приятни занимания с подготовката за бебока, пък и Ана-Сесилия ти е много ценна опора в такъв момент! Имаш и нашата подкрепа със сигурност!!!  Hug

# 247
Бейлис - сори за шарката. Дано детето я изкара леко, а ти въобще да не изкараш нищо. Аз не съм запозната с тези шарки и коя се кара един път, коя два пъти, но вярвам, че всичко ще е наред.

Фелина - с теб сме! Разбирам те напълно Hug

Мами, аз да се оплача и да кажете дали и на вас се е случвало. Ами от днес следобед нещо не ми е наред. Не мога да си поема хубаво въздух, само се задъхвам. Дали е нормално, дали е от изместването на органите, или е нещо притеснително. Ако някоя мама е чувала нещо, да ми каже, че ще откача ooooh! Praynig

# 248
Здравейте мами! Бейлис дано те отмине скарлатината, а Наско по-бързо да се оправи!  Hug Praynig

Сиска, аз вече избрах количката Peg Perego Skate Bubble green, свеки обещаха дори да я купят, така че спирам вече с моите терзания относно количките.

# 249
Бейлис, и аз като другите да кажа(да не се мина)  Crazy, че съжалявам за шарката, но място за притеснение няма, само позитивно мислене и добра храна  Heart Eyes. Скорошно оздравяване на баткото   bouquet

Има ли някой, който да живее около/в Студентски град, Диана бад, Витоша или нещо подобно? Аз съм до зала Христо Ботев. Обадете се.
Ние живеем  в квартал Витоша Grinning
Аз живея в Симеоново, да се видим на кафе някой ден.
За забравилите да ги подсетя  Mr. Green
7 Февруари, 14:30 часа, "Кривото"

Приятна и спокойна вечер на всички готини мами  Hug

# 250
  • Велико Търново

Сиска, аз вече избрах количката Peg Perego Skate Bubble green, свеки обещаха дори да я купят, така че спирам вече с моите терзания относно количките.
Честито! Hug

# 251
  • о`майна лунна нощ е
Направо си отдъхнах като ми казаха, че е скарлатина. Тя не изгражда имунитет и повтаря, но се предизвиква от някои "кокита-та", както им викам. Стрептококи или стафилококи - едно от двете е, все забравям кое беше точно. Те виреят само в гърлото и носа и не преминават в плацентата. Дори да се разболея има достатъчно ефикасни АБ на пеницилинова основа, които са приложими по време на бременност. Кофти ще е температурата първите дни, ако се стигне до болест изобщо.
Дребното ще заминава по бабите от утре. Ще направим график кой кога. В карантина сме до следващата сряда. Скарлатината е единствената шарка, която задължително се лекува  с антибиотик.
Благодаря ви момичета! Страшно ви благодаря, че ми бяхте опора в такъв момент!!!!
  bouquet

# 252
Абе,мацки,като говорите за натиск и усещане за тежест, при вас как е?Питам,щото при мен от няколко дни насам е малко като цистит, тоест натиск върху пикочния мехур, така ли е и при вас, или?

# 253
  • София
bella тогава просто си вземи евтина количка  Mr. Green
val4eto и при мен е горе-долу така. Като сме в колата на всяка втора дупка направо ми излиза въздуха сякаш са ме ударили в корема. Попринцип уж съм с висока плацента, така че предполагам натискът върху диафрагмата просто и от най-малкото се увеличава. Май вече като гледам няма нещо дето да не е наред и да не е нормално за една бременна  newsm78  Joy

# 254
Май вече като гледам няма нещо дето да не е наред и да не е нормално за една бременна newsm78  Joy

Май много си права Joy. То вече не остана нещо, което да не се случва на някоя от нас. Всичко ще изтърпим разбира се, в името на нашите бебоци  Crazy Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт