Отговори
# 15
  • София
Алекс, на мен ми харесват 1 и 5, но много зависи и какъв ще е панталонът.
Ави, невероятен чар, голяма сладурана си! Hug Ти си знаеш, де! Wink Hug

# 16
Голдънче Hug
Благодаря на всички Heart Eyes HugАко бяхте по-наблизо щях да ви поканя всички Laughing Party
Златомирче,благодаря  bouquet

Алекс,на мен ми харесват най-много номер 5 Peace
Имам и аз обувки от сватбата,чисто новички са ,ще ги снимам и ще ти пусна снимка ако ти харесат ти ги пращам веднага.Имам и сватбена рокля,ако искаш мога и нея да ти пратя GrinningЕто една снимка от моята сватба(и без това като слагахте снимки аз  нямах фото и не успях да се класирам тогава  Crazy Mr. Green)
Сега се сетих,че имам и чанта,само ако мога да ти помогна нещо казвай WinkМного ми е хубаво че пак в темичката се обсъждат булки,както миналата година Heart Eyes

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 00:47 от *Ави*

# 17
Браво Ави .... Mr. Green И за рожденният ден и за булката,която си била...  bouquet
Браво на децата ,хубав празник е бил...А МОНИ е ...сладурка розова..Да и нацелуваш бузките от  нас... Hug Hug

# 18
Благодаря за темичката и аз  Алина!   bouquet Бубе заглавието е трепач!   bouquet
Честит рожден ден на днешните сладкиши Кристина и Силвена, Атанас, Христо, Любомир, Иван, Йоан и Преслав! Растете здрави мили дечица, ведри, добри, умни и щастливи!  Hug
На милите майчета желая щастливи мигове с рожбите!

Изабелко велика си ей, ем убава ем умна, пу пу! Честито дипломиране мила и на теб! Успешна реализация желая!
Алексче аз съм за 2 и 5.
Пухкалино страшна си ееей, и аз това забелязах и таман щях да питам дали е видяла че номер 5 са малки  Peace
Ави блазе ви  Hug Много сте хубави всички! А ти си булка- кукла!
Сега живо ме вълнува въпросът за Чариния питкотутманик, прясното мляко, което се слага разбрах, че на стайна температура, но сварено или само пастьоризирано както го продават? newsm78 Ха дано някой ми отговори че смятам сутринта да изненадвам домашните с топла пухкава закуска  Mr. Green

# 19
Ави много хубави снимки и много хубави бебета. А покрай Алекс и твоята снимка такава сантименталност ме налегна, че от половин час си разглеждам сватбените снимки:). И много се харесах да знаете....ама и как няма с 13 кг съм по малко. А септември колко ли ще стана изобщо не ми се мисли ooooh!
Алекс аз най харесах номер 5, но не ми изглеждат никак удобни, прецени си кое ти е по важно.
Чара благодаря ти, а аз все забравям дали ти писах за камиончето, че намерих начин и го получи детенцето....благодаря за отзивчивостта ти  bouquet
Лео вече е доста по добре и аз по спокойна. Пак се оказа че го боли ухото. Не знам защо така тези уши, почти всеки месец е с ушна инфекция. Явно му е слабо място.
Софиянки и аз като Енениа съм много жадна и чакам:)
Алина питката много добре изглежда. Аз щях да правя прощапулник утре, но го отмених. Нали Лео е болен, но и аз тренирах с питката много вкусна стана.
И да не забравя честито дипломиране на Сенди и Изабелка. Страхотни сте момичета, само успехи ви пожелавам.
Честито и на всички рожденици, да растат здрави умни и красиви, палави и игриви.
Ето и една снимка от мен.....Сори но Ави ме зарази  Laughing
http://good-times.webshots.com/photo/2067372010086595790lOVBap
Мери аз го ползвах направо както е купено млякото. Но аз не съм много критерий защото още го уча този занаят:)
И забравих да благодаря за темата и заглавието. 7 седмица съм....ей.....да не ви мъча да броите много не за друго Wink
И пак да добавя, Алекс и аз предлагам и рокля и обувки 37 номер, ще организирам някой от родата да ти ги прати стига да ти харесват и да ги искаш Hug

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 00:34 от trollipen

# 20
Ави,поздравлвния!Много красива булка си!Чак и на мен ми се дощя(само заради роклята)
Момичета,много хубаво,че си прдлагате булченските неща на Алекс!Браво на вас,много благородно от ваша страна Peace
Троли,прекрасна си!
Айде стига бече булки,че сериозно взех да искам Embarassedи аз Embarassed

# 21
Ави, чудесна е атмосферата на рождения ден, а Мони е страхотен бонбон в тези дрешки Heart Eyes
Еlenia, това ти го пожелах за рождения ден. Егоистично от моя страна, но много искам да видя Стелка хубавелка и Ина на Алина като шаферки.
А това са малко снимки от днес. Дано останалите са се справили по-добре, че аз не бях във фотографска кондиция. Така е, като я няма Asol.

Ани на Кас. Само да не си помислите, че зад нея има натръшкани деца - кукли са!

Камен - пей сърце!

Анна се подготвя за кастинга на новия сериал "Ало-ало".

Калоян миксира, а вляво зад него Георги разтребва нещо по пода.

Ани,Калоян и Георги.

А тази малка кукла в дъното Габи предпочита компанията на възрастните, бърбори много сладко и не спира да се разхожда, но задължително държи мама под око за съжаление, иначе направи огромно впечатление на един от малките мъже в компанията, който беше готов да си я води вкъщи.

P.s. Троли, изчаках си чакането, докато се отвори снимката, но бих стояла и до утре, за да те видя толкова хубава и щастлива Heart Eyes

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 07:53 от Пухка

# 22
Включвам се в телеграфен стил, ама за толкова стигат батериите (умирам за сън вече):

Честит 1-Ви Рожден Ден на: Кристина и Силвена, Атанас, Христо, Любчо на Зита, Иван, Йоан на Марти и Преслав!!!
Вече Честито 1-ви Рожден Ден  и на Никола на Льонеберя и Илиян на Златомирка!!!

Да сте живи и здрави, много палави и прекрасни момчета и момичета, а детството ви да е пълно с радост и игри!!!  Hug

Прекрасни снимки, много чудо, много нещо... ще го коментирам утре на свежа глава.  Лека и мека.

# 23
Тролиииииии,прекрасна си Heart Eyes Hug
Моите сватбени снимки са на хартия и тази я снимах с фотоапарата,затова не им е хубаво качеството Flutter
Пухче,супер са снимките,добре сте си изкарали Grinning
Ели,хайде давай докато Алекс се приготвя и вас да оженим married Mr. GreenИ други неомъжени мераклийки ако има да се записват  Laughing
За всички  Heart Eyes  bouquet,много сте мили  love001
Лека нощ ви желая,че утре продължава купона и трябва да сме свежички  Laughing и наспани 1countingsheep

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 00:46 от *Ави*

# 24
ТРОЛИииии....... Heart Eyes Heart Eyes...Разкошни сте, живи и здрави и все така щастливи да сте винаги...  bouquet

ПУХИ...голям купон е било и при вас... Mr. Green..Браво и занапред така да си изкарвате весело.. Hug

ЕЛЕНИЯ....До кога ще чакаме ,  Thinking искаме наздравици и ГОРЧИВОооооо.... Heart Eyes

# 25
  • София
Честит рожен ден на Илианчо и на Никола Grinning Живи и здрави да са, големи и силни мъже да пораснат Grinning

А на мамите Златомира и Льонеберя пожелавам момчетата им да са винаги повод за гордост Grinning

Мери, млякото го ползвам пастьоризирано.

Ави, много весел ви е бил купона, а Монка Бонбонка е кукла голяма Grinning

Мамите булки са мнооого красиви Grinning

Снощи срещата беше много приятна. Моят съпруг ми спретна номер и не можах да направя снимки с нашия фотоапарат. Снимах с чуждите, че щях да счупя замалко и на Кас  новото фото Embarassed Запознахме се с Мирка ив- страхотни са й куклите да знаете Grinning А Ани на Кас е нежен ангел- нищо общо с това, което познаваме от снимките Mr. Green

Хайде, тази сутрин кафето да е от мен Grinning

http://www.clip4e.com/play_unikalen_talant.htm

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 08:08 от tchara

# 26
Добро утро!
Чара - благодаря за кафенцето Hug И още нещо, за което да ти благодаря - страхотните снимки, които си направила с моя апарат. Снощи до никое време съм качвала (оправях само червени очи, че имаше почти на всяка снимка) Направих албумче от снощната среща,  във фото-зоната - заповядайте. Само не ми остана време да опиша всички снимки, но нищо....

Не мога да не ви споделя ето тази:    Пух, да нагушкаш малкия сладур Hug

и тази...

Ето и един сладък малък мъж...

и последно...

Останалите са в албумчето ни Laughing
Много се радвам, че успях да се запозная с Фурията Кас Hug Много позитивен и весел човек....пълна е с енергия тази жена, да знаете. За съжаление имахме много малко време, че на моята дребосъчка й се приспа, но следващия път ще се уговорим за по-ранен час....надявам се...
Много се радвам, че се срещнах с всички вас, момичета....Чара, Пух, Вал, Ефросинка Hug
Страхотни са снимките от Рожд. ден на Мони....много са сладки дечицата....и как само са наконтени... Flutter
Троли, Ави - чудесни булки сте момичета....а снимките на Троли са направо невероятни Laughing
Алекс - и аз харесах най-много 2 и 5, но много ми харесаха и тези на Пухка...предполагам че стоят много елегантно с тези кръстоски отгоре...

# 27
Мен пък ме е яд ужасно че пак изпуснах срещата, но Лора е болна с хрема и температура...  После пак ще се разпиша.

# 28
  • Пловдив
Добро утро,момичета!

Чара,месри за кафенцето kaffeetrmker_2.Аз продължавам да си пиийвам по една чашка на ден,голям съм му фен Simple Smile

Троли,толкова красива булка си.Направо страхотна,а роклята е просто невероятна Wink. Hug.Много се радвам,че Лео е по-добре.И стига с тези килограми,като тръгнам след малките хали няма да остане и помен Laughing

Ави, ти също си много красива булка и се радвам,че най-накрая те видяхме Flutter Hug
Софиянки,много хубави снимки,личи,че ви е било много приятно.

А за питките,то и аз съм хипер начинаеща,но правих с млякото ,директно от кутията,леко стопленко в мв.

Честит Рожден Ден на днешните рожденнци
Илиянчо на Златомира и Никола на Лъонеберя

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 10:16 от Mirkam

# 29
Разплакахте ме рано сутрин (подсмрък). Благодаря ви на всички, толкова сте мили и невероятни.
Аз не смея да мисля за рокля, защото пробвах няколко, не булчински, разни официални, но имам корем от преди и сега като дебелея наново и стои смешно. Фигурата ми е на никъде.

Страхотни булки сте.   bouquet Размечтахте ме. Ние само ще се разпишем със шепа роднини и после ще се почерпим. Няма да е голяма сватбата.

Ох, честно, не знам какво да ви пиша. И двете рокли са толкова хубави. Ще се опитам да се премеря и ще ви пиша. Обичам ви.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт