Отговори
# 45
Въче,не сме го взели зетя Laughing,като порасне тогава hahaha JoyА сме се гаджосали още от родилното,бяхме в една стая със Златомира и заедно ни изписаха после,тогава още се харесаха младите Laughing Laughing Laughing
Петър и Моника спинкат  Sunglasses  Mr. Green

# 46
  • Sofia
Ми така кажете бе хора, споделете.  Mr. Green
Аз се чудя Ави какво виси и тя като прани гащи в редутската тема, ми тя чеиза стягала, че и е сигурна работата вече.  Laughing
Златомирка, много ви е хубава снимката дето сте двамката, буди умиление, той така те е гушнал, че ме съмнява на този си етап да мисли за други жени освен за теб.  Laughing

# 47
Честит Рожден Ден на Илиан и Никола!!!!!
И моята майка днес има Рожден ден  Heart Eyes - даже Юбилей , на 50 години става милата ми тя!!!!!Ох, цяла нощ не съм спала, толкоз ми е криво едно, че не сме заедно сега........Ние щяхме да ходим, но тез фермери с тез стачки ....до последно ( до вчера вярвах, че може да тръгнем ако бяха отворили границата,но уви , пускали само по 100 коли на ден, наши познати ни казаха, който не са успяли да минат).И за самолет изпуснахме работата, че трябвало пък 1 седмица по-рано и така се провалиха нещата.Та тя сега ще празнува САМО с малката ми сестра. Sad но ние сме замислили сега да отидем за почивните дни там около 3 март.
Днес правих прощапулник на Таня, по-късно ще пусна и снимки.Изкарахме чудесно!!!Танинка хвана четката за зъби, гланц за устни и лак за нокти ( а аз очаквах да хване всичко друго само не и това, тя по цял ден ми взима телефона, или пък с лаптопа колко си играе , но това си хареса и така).
Много целувки и хубава вечер!!!!!! Heart Eyes Hug Hug Hug

П.С. Незнам дали писах, но пак да си кажа - Ави и ти и Мони сте страхотни!И снимките ви са супер.Явно много весело е било при вас!!! А и не писа, прощъпулник правихте ли? Hug Hug Hug
Голдънче - благодаря за поздрава за майка  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 18:08 от beni_f

# 48
  • София
Честит Трифон Зарезан! Wine Glass Wine Glass Wine Glass
Честит Рожден Ден на Илиан и Никола! Да са здрави, палави, щастливи! Да имат безгрижно детство! newsm59  bigdance2  ura

Бени, Честит Юбилей на майка ти! Да е жива и здрава!

Ави, Троли, Hug Heart Eyes
Вал, "Японска торта" е много лека и приятна, а и Гаврош е хубаво. Техните сладкарски произведения са тип патисери (дано го пиша правилно).
Роси е добре и са на турнир по шах с Божидар. Peace
После пак! Hug

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 18:28 от GoldenEyeful

# 49
  • София
Благодаря за пожеланията! Да расте здраво и усмихнато моето малко момче! Пожелавам му само здраве и добри приятели! Останалите неща са вятър и мъгла! Ето ги двете братчета прасенца Simple Smile http://bgphoto.net/photos/3546/o633691072364221250.jpg
Мирка , фрезиите са любимите ми цветя. Благодаря за букета ! Hug

# 50
Здравейте мили мои Hug
Дар, Вал тук съм ама все едно ме няма....! Съпреживявам всичките форумски радости и неволи, но миналата седмица беше много трудна за мен и просто отвътре не ми идеше да пиша Sad
А в петък ми се скапа тотално компа, и нали се сещате - на обущаря децата ходят боси....та тропнах на колегите в сервиза и ми го оправиха Mr. Green
Ави, Голдънче Hug
Надявам се от утре вече слънцето да изгрее с пълна сила! Освен това Алекс ми е много болен от вчера - с 40Т и съм откачила от притеснение, защото съм далеч от него - в Пловдив съм с Боби на шахматен лагер! Ще бъда под тепетата до 07.02...
Имам интернет навсякъде в хотела и ви чета - особено вечер Peace

Честити рождени дни на всички малки февруарчета! Не се сърдете че не изброявам поимено!
Дечица сладки, бъдете ЗДРАВИ и усмихнати деца и правете щастливи своите родители! Безгрижно детство ви пожелавам от сърце Hug Hug Hug
Много ви обичам Hug

п.с Златомирка, специални поздравления за РД на Илиан! Много да го нацелуваш този Рамбо Hug Имам въпросче - това на снимката Гергана с близначките ли е?

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 21:14 от rosi_bosi

# 51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ПРИНЦОВЕ ИЛИАН И НИКОЛА!дА СА ЗДРАВИ , УМНИ И УСМИХНАТИ ХЛАПЕТА!     

# 52
Честит рожден ден на Никола и Илиан! Да са здравички, щастливи и безгрижни! Hug
Направих питката, малко я препече Иво, забравил е я заплеса неден, но е много вкусна. Ще сваля снимки и ще покажа. Имам питанки като лаик и ще се радвам на разяснения, но тук ли да питам или на лични? Чарита дай скайп да те сгащя  Mr. Green
Аз съм на АБ от снощи, не се разнесе абцеса а минаха две седмици, док отказва да пипа зъба докато не се успокои венеца. Оказа се че под моста имам проблем, сега ще почваме да го лекуваме, но как ще пробие металокерамиката не знам и ме е страаах, ама се налага.

Исках да добавя, снощи Бубето ме върна една година назад, на днешния ден, четох темата, бебевалежа беше започнал, толкова трепети и вълнения, разплаках се  Hug Обичам ви много момичета! Стигнах до следващата тема където и аз влизам да раждам, нощта в която бях сама в темата, нямаше нощна смяна тогава, кой с бебе вече, кой поспалив с тлъст пълнеж в шкембята  Joy Много се разчувствах... После честитките   bouquet

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 20:23 от Мери

# 53
Здравейте. Нямам време да ви изчета в момента и искам само да предложа нещо на Алекс.
Мила, с най-голямо удоволствие бих ти дала моята булчинска рокля и обувки. Много са запазени и удобни. Роклята е с корсет и би могла да се регулира с връзки. Обувките са мисля обаче 39 или 40 номер и са подобни на вторите които беше пуснала от продавалника. Обувани са само тогава. Роклята след едно химическо ще е супер. Не искам да ме разбереш погрешно - правя го с най-добри чувства   bouquet Всички тук ви чувствам много близки и бих го направила за всяка. Ще потърся снимки...

Имах и обувките някъде..... ще ги потърся......

# 54
  • Велико Търново
Здравейте момичета....Рядко пиша,но редовно...ама мнооого редовно ви чета....и сега отвътре ми дойде да напиша няколко реда,повлияна от емоциите около сватбата и всичко, което се случва на Краси(Алех)....та искам да ви кажа колко сте страхотни ,колко сте мили и добри....малко са хората като вас.. но много се радвам че все още ги има и толкова много готини и добри хора(жени)са събрани на такова място.Имам чувстово ,че познавам всяка една от вас....

Хубава вечер от мен  bouquet Hug

# 55
Естрела страхотни са ти дечицата, супер снимки  Hug
Ааа23 радвам се че се разписа!  Hug
Златомира много сте хубави!  Hug
Асол, Мег, да оздравяват бързо рожбите!
Изабелко как сте?
Бени да ти е живо и здраво майчето!   bouquet
Качих малко снимки тук който не му се рови, ето Емма с завяхващите пъпки
бъдеща Сенди  Joy
мастер Емма
или на Роси бъдещите служители
Почерпете се и с питка  Hug
Вал, хапни, дано ти се прихване и земи хвърли един сън че имам дерт, плиииииз  Praynig
Отивам да къпя  Crazy

# 56
Здравейте момичета!
Честит рожден ден на Никола и Илиан!
Честит първи рожден ден и на тези които съм пропуснала: Ева, Михаела, Виктория, Максим, Габриела, Андреа, Моника, Цветелина, Кристина, Силвана, Атанас, Христо, Любомир, Иван, Йоан и Преслав (мале от кога не съм писала  Rolling Eyes)
Нека всички те бъдат здрави, весели и добри деца за радост на близки и роднини и само хубави неща да им се случват!
Честито и на всички други с поводи!

# 57
 newsm59 Честит Рожден Ден на Никола и Илиан! Много здраве и щастливо детство им пожелавам!  party023

За срещата
, Алина поднови анкетата. Това, че има възможност за избор на 2 опции е поради технически причини. Но важното е да се излъчи месец победител. Гласуването ще продължи до 08.02. След това ще избираме уикенд от избрания месец.

С интерес разгледах всички снимки.

Тъжно ми става като чувам болни деца с за висока температура. Дано бързо да минава.  Praynig

Мери, Емма ти е одрала кожата.

# 58
Мери - благодаря и на теб за поздравите!!!  Heart Eyes Емма , е много сладка, бъдеща компютърна специалистка. Wink
Ето снимки от днес:
Имахме 2 торти - едната Барби а това е другата: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/831/1728404479.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/742/1704042225.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1459/851353545.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1172/416945589.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/917/1567194814.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1320/549593071.JPG
Лека нощ!!!

# 59
Честит рожден ден на Никола и Илиан, да сте весели, щастливи и много игриви. Желая на вас и семействата ви само щастие и радост.

Доти го е казала много добре, искам да благодаря на всички, които ми писаха и тук и на лични, момичета благодаря ви от сърце, че ми помагате за един толкова важен за мен ден.  Hug
Ще се премеря утре сутринта на гладно, че сега хапнах и съм дебела.  Laughing

Не искам да обидя никого и най-накрая ще съм нагласена с частичка от всяка от вас, като черешлата на тортата ще е на Вал синята фибичка. Имаше една приказка, че човек като стане на 30 и го жени цялото село, аз макар да нямам още 30, се радвам, че ме жени цялата ни февруарка темичка.   bouquet

Обичам ви. Не знам дали някога ще мога с думи да изкажа какви страхотни хора сте.

Общи условия

Активация на акаунт