А сме се гаджосали още от родилното,бяхме в една стая със Златомира и заедно ни изписаха после,тогава още се харесаха младите Петър и Моника спинкат

- даже Юбилей , на 50 години става милата ми тя!!!!!Ох, цяла нощ не съм спала, толкоз ми е криво едно, че не сме заедно сега........Ние щяхме да ходим, но тез фермери с тез стачки ....до последно ( до вчера вярвах, че може да тръгнем ако бяха отворили границата,но уви , пускали само по 100 коли на ден, наши познати ни казаха, който не са успяли да минат).И за самолет изпуснахме работата, че трябвало пък 1 седмица по-рано и така се провалиха нещата.Та тя сега ще празнува САМО с малката ми сестра.
но ние сме замислили сега да отидем за почивните дни там около 3 март.

http://bgphoto.net/photos/3546/o633691072364221250.jpg

Имам въпросче - това на снимката Гергана с близначките ли е? 
Обичам ви много момичета! Стигнах до следващата тема където и аз влизам да раждам, нощта в която бях сама в темата, нямаше нощна смяна тогава, кой с бебе вече, кой поспалив с тлъст пълнеж в шкембята
Много се разчувствах... После честитките
Всички тук ви чувствам много близки и бих го направила за всяка. Ще потърся снимки...

Честит Рожден Ден на Никола и Илиан! Много здраве и щастливо детство им пожелавам! 

Емма , е много сладка, бъдеща компютърна специалистка.