Отговори
# 30
Честит Рожден Ден на Никола на Льонеберя и Илиан на zlatоmira boneva! Да са здрави и много щастливи!

# 31

Честит Рожден Ден на Никола на Льонеберя и Илиан на zlatоmira
Нека бъдат здрави и щастливи деца!

За Вас мили майки:
******************************************************************************************************************************************

София,утолихте ми жаждата със снимките,благодаря ви!Личи се че е било приятно.
Асол,бързо да се излекувате Praynig
Чара,мерси за кафето Simple Smile
Отивам да изпия още едно "конско",че от 3ч.си играем Crazyна играта:"Зъбче поникни" Crazy

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 11:23 от elenia

# 32
Честит първи рожден ден  на Никола на Льонеберя и Илиан на zlatоmira boneva Да растат здрави и игриви.

Троли страхотна булка си.
Бубе а защо не мога да видя нито една твоя снимка, да не би да ги махаш ? Толкова хвалби изчетох пък нищо не мога да видя.
Ави чудесно парти сте направили.
Чара а клипчето с кафето направо ме разби, дали ще мога и аз да направя нещо подобно?

Ето тук съм сложила малко снимки на децата от януари месец. http://picasaweb.google.com/mariana.zlatanova/2009#

Бубе да попитам вие как се приспивате, че като че ли ми се иска нещо да променя в режима, но незнам как да го направя?

# 33
Честит Рожден Ден на Никола на Льонеберя и Илиан на Златомира!
Умни и добри мъже да пораснат!

Момичета благодаря за хубавите думи за Давид.
Естрела Явор много прилича на батко си.
Много хубава срещичка софиянки. Голям купон е било.
Алекс и аз по принцип харесах обувки номер 5, но съм сигурна, че момичетата, които предлагат да ти услужат ще са ти от полза. Аз също като теб правих само подписване с шепа роднини миналата година, но бях с черна рокля и няма как да ти услужа, а и бях с ботуши. Отново искам да благодаря а всички момичета, които тогава ми предложиха помощта си  Hug.

Еленийка не мечтай,а дерзай Simple SmileHug  married А вашата игра  hahaha я играем всяка нощ, но зъбче няма още сме си само с два.

Тролипен и Ави - страхотно красиви булки сте   bouquet

Ави рожденничката наистина е много fashion голяма кипра  Heart Eyes.

Асол бързо оздравяване на малката.

# 34
Честит 1-ви Рожден Ден на Илиян на Златомирка и  Никола на Льонеберя!
Бъдете здрави и много, много щастливи мили, сладки дечица! Растете заобиколени от много обич и радост!

Честит празник, майчета - безброй прекрасни мигове със съкровищата ви!

Рооооси, не си се включвала скоро. Как си, пребори ли гадния синузит - дано Praynig!

Естрела, чудесни са ви дечицата Hug. Голям купон е при вас, супер Hug!

Ави и Троли, страхотни булки сте били Hug Hug Hug.
На този комп. нямам снимки от моята сватба, да се покажа и аз, че и преди пропуснах Sad.

Чудни сладкишчета са присъствали на софийската среща, и от сладки по-сладки стават Hug.

Асол, дано бързо, бързо да оздравява красивата Лора!

# 35
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИЯН НА ЗЛАТОМИРКА И НИКОЛА НА ЛЬОНЕБЕРЯ! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И ПОСЛУШНИ!

МИЛИ МАЙЧЕТА, ТОВА Е ЗА ВАС В ТОЗИ ДЕН! 

# 36
Честит Рожден Ден на Илиян и Никола! Весел празник на техните майчета и татковци!!!

Много хубава среща е била! Чудесни са и снимките, браво на автора, не си е казал кой е  Wink

# 37
  • Sofia
Честит Първи Рожден Ден на Илиян и Никола!  newsm59 newsm59
Здраве и безгрижно детство им пожелавам!   bouquet

И тук на всеослушание да кажа, че Мирка си спази обещанието и ми подари захарно петле!  Laughing
Ще продължавам да и врачувам щом е толкова стриктна и изпълнителна и за напред!  Mr. Green

Асолче, оздравявайте, другия път и тебе ще те чакаме да снимаш, сега автора мисля беше "кой свари".  Laughing
Ави, Троли, прелестни булки сте били!  Hug
Троли, много романтични са ви сватбените снимки, поразгледах, нали съм питка любопитка.  Blush
Алекс, хубава треска те тресе тебе, аз не мога да се включа с булчински одежди, но мога да ти услужа със синята фиба от моята сватба, за да си центрираш и ти главата подобаващо на булка.  Laughing
Ави, много хубаво парти, страхотни сладурки са всички и Мони и Киара и Алекс и Илиянчо /нищо, че е насинен/ и Боби, който много обяснително стои до тортата и незнайно какво си говори.  Laughing
Роси, ти верно потъна, вземи изплувай за ден да се разпишеш поне!  Hug
Снощи сън не ме хвана, Кас ми писа, че са си загубили фотоапарата и че са забравили на Кари ботушите в детския клуб, да мина да и ги взема днес. Пратих мъжа ми, те там, но фотото го нямало, той недоверчиво питал девойката сигурна ли е че не го е виждала, тя започнала да му се кълне, 10 мин след това ми се обади Кас, че фотото се е намерило, щях да я смачкам  Mr. Green сега го пратих да се извинява на момата ако е останала с чувството, че е била обвинена.
И да ви се похваля, нали се колебаех за тортата на Ева дали от Лагуна или от Двете Фукли да е и в крайна сметка тази сутрин я поръчах от Гаврош  Laughing дано е и вкусна, на вид ми хареса много, веселяшка е, но не помня дали съм яла тяхна торта, пълнежа щял да е "японска торта" каквото и да значи това.
Ще ми я доставят до в къщи безплатно на 9-ти, то какво по-хубаво от това.  Grinning

# 38
Здравейте!
Не съм писала и чела от миналата тема 13 стр.(от как Вал имаше имен ден), та сега подред:
Вал, макар и с голяяямо закъснение, Честит Имен Ден, продължавай да ни разсмиваш с невероятните си "истории" и бъди все така сладкодумна! Simple Smile
Честит 1-ви Рожден Ден и на малките принцеси Моника и Цветелина!!! Нека бъдат здравички, на мама - отмяната, на тате - гордостта! Честит празник, мили мами!   bouquet Ави, снимките от преди 1 година много ме развълнуваха, все си припомням какви беззащитни човечета бяха, а сега стават все по-съзнателни момчета и момичета! Снимките са прекрасни, дечицата също, Мони е очарователна малка госпожица! Тортите са ви страхотни!
Честит Рожден Ден и на водолейчетата, родени на най-продуктивната дата, Кристина и Силвена, Атанас, Христо, Любомир, Иван, Йоан и Преслав! Нека растат здрави и щастливи деца!
Честит Рожден Ден на Никола и Илиан! Да пораснат големи мъже, за радост на мама и тате!
gotika80 и тортите, и рожденника са супер! Да, и аз се дразня на такива тъпизми и разни предразсъдъци, ама свиркай си......пускай си ги през ушите дето се вика! Децата са си наши! Mr. Green
macipici, trollipen, Nadenceto4, Камчи, бързо оздравяване и на вас. Асол дано не е нещо сериозно! Ние също сме болнички, и аз така - все зъби, зъби, ама вдигна в петък температура, на прегледа - много зачервено гърло, и сега пие АБ Cry Дано мине до РД и за празника да е "копче"...
kam4o, Кас, леко да минава и да се забравя
Lady V много е чаровно и усмихнато дете е Ники!!!
Сенди и Изабелка, честито дипломиране и късмет от тук нататък! И за магистър пак да ни почерпиш, Сенди! Wink
Пух, това за "Стиймопа" ме разби........ Joy Joy
Сори, че стана дълго!

# 39
Честит рожден ден на всичките ни празнуващи дечица днес.да са здрави .щасливи и много обичани HugНашият рожден ден вчера мина чудесно,само дето лудницата беше голяма.но май това е неизбежно!Колко бързо се изтърколи 1 годинка.Аз сега започвам лека полека да се стягам за появятя на беба.Малко неща са ,но трябва да се свършат.Иначе да ви се оплача-оказа се ,че нещо върви назад плода с килограмите-с една дума е недохранена.Изписаха ми дизуфарм за разширяване на кръвоностните съдове,та дано навакса.Е,нямя как тряба все да има грижи около децата Crazy
Иначе Йоан ходи вече седмица на ясла,но само  за час,защото си поплаква.От утре обче съм решила да го давам от  9до 12!
Какво друго да ви кажа мили момичета,нямам време да пиша и ми е мъчно за вас HugДа не забравя да поздравя и за 2ри път бременните мами-аз нали повлякох крак Laughingрадвам се много за вас!

# 40
Еления, радвам се че го каза! Няма смисъл да ти стои на езика и да задържаш негативизъм. И ние много ви харесваме и за това го счетох за грях, че пропуснах да те поздравя и за това побързах да поправя грешката си! Наистина беше неволно от много бързане, въпреки, че това не би могло да бъде оправдание! И аз приключвам с усмивка и с прегръдка и се надявам да сме решили въпроса и да не се чувстваш вече засегната! Hug  bouquet Hug
Алекс, хубави са първите обувки, но личното ми мнение е че няма смисъл да се харчиш толкова. Според зависи от модела на панталона избери обувката, ако той е по- елегантен вземи с остите върхове, ако е по- спортен, може и тъпи. Ако смяташ да носис обувките повече от веднъж - вземи тези, които ти изглеждат най - удобни - няма смисъл да си измъчваш краката, а от там и цялото тяло. Дано съм ти била полезна! Кажи на кое се спря окончателно! Ще чакам,  Peace
Сега виждам обувките на Пух и мисля, че са наистина най - удобни от всички! А и фешън, разбира се!
Мамо Ави, разкошна торта! Мисля, че е била много сладка и лека. Ако правилно виждам на снимките е направена ет еди специален марципан така да се каже, който на мен ми допада ужасно, даже ми се прияде.... И на мен ми харесва, че отново ще имаме булка във форума. Голяма страст са ми булчинските рокли....  И ти си била очарователна, добре че най- накрая пусна снимка!
Троли, пусни моля те още малко снимчици, че се просълзих  - фантастична рокля и да те видя в анфас, все пак!
А пък това море.....

Днес много ме развълнувахте с любими за мен неща - сватби, рокли, булки, море, торти..... леле!
Пух, благодарим за снимките!
Честит рожен ден на Илианчо и на Никола! И на техните майки също!  bouquet
Съжалявам, че не можахме да дойдем на срещата, но бяхме цял ден на София и не ни останаха сили да изчакаме още малко и да отидем. Още повече, че Миро няколко часа се занивама с Тино и го разнася насам - натам, защото аз бях ангажирана. Тръгнах на едни курсове, но ще ги запазя в тайна по какво са, като взема изпита ще ви се похваля..... Две мами от форума знаят, ама нека си траят.
Чара, вярно е талантлив този от клипа, направо ми се припи кафе, на мен, дето не съм кафеджийка!
Бубе, готви се, защото утре искам специална почерпка за мен, изразяваща се в снимки на двете Бубета!
Асол, чакаме да оздравеете скоро!Нямам спомен дали ти благодарих по пощата за снимките - мисля, че писах нещо, ама пратих ли го? Изкуквам вече! В случай, че не съ - много благодаря!
Валерия, любопитна съм да разбера какво е туй "японси пълнеж" на тортата?
Айде стига, че се олях направо!

# 41
Здравейте,

включвам се по повод тревогите на Марти24. И ние бяхме така - назад с килограмите, пих това лекарство и още някакви протеини за културисти. В крайна сметка малката се роди 3.100 кг, само дето ме побъркаха от притеснения. Или лекарството е добро или не е имало реален повод за притеснение. Марти, спокойно Simple Smile

Честити рожденни  дни, бременни мами и други поводи. Аз нали пиша рядко, няма да се включвам поименно, че трябва да изпиша цяла страница.

Ние сме добре, почти проходили, с 2 зъба... и само "браво" сме научили досега.
Днес за пръв път бяхме на бебешко парти - рожден ден на едно нефорумско февруарче и беше много забавно Simple Smile  

# 42
Честит рожден ден на нашето гадже Илианчо  Mr. Green и на Никола!!!
За мамчетата на порасналите вече мъже

На всички много Hug Hug Hug
Роси няма компютър ,на ремонт е ,затова изчезна така Grinning.Иначе е добре ,стискайте палци на Боби,защото са на турнир двамата тези дни Peace
Асол и meg76 ,бързо оздравяване на дечицата Hug Hug
Естрелка,много е весело у вас,страхотни са и тримата и са много пораснали Heart Eyes
Марти,още си чакаме снимките на коремчето,може и от рождения ден да покажеш ако искаш Laughing Peace
Софиянки,страхотни снимки както винаги Peace
Алекс,Драконче Hug Hug
После пак,сега отивам да сглобяваме на Мони новото легло докато спят.Рожденият ден на Илианчо мина страхотно и сега двамата ми сладури изморени спинкат.Снимки после Wink

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 23:22 от *Ави*

# 43
  • Sofia
Ааа83  Mr. Green ти може да пишеш рядко ама ние те помним.  Laughing
Марти, недей се притеснява излишно аз 1ч преди да родя бях подложена на мерки и теглилки и гледаха Ева и я изкараха 3,100 кг. според апаратурата, а 1ч по-късно с какво се наяде това дете та качи цели 600 гр не знам.  Laughing
Дават сериозни отклонения тези апарати да ме прощават докторите ама не знам по какво точно се водят.
Мег, мерси, нищо че е със закъснение, приемам поздравления по всяко време на годината.  Laughing
Готи, японска торта бе не японски пълнеж, като го прочетох твоето си представих някаква смеска от оризова каша и блатове, дано Япония-та е случайна и да няма общо с ориза.  Laughing

Ави, кои ти двама сладури спинкат?  Mr. Green
Да не взехте зетя у вас? И от кога сте гаджосани та не сте се похвалили, аз защо си мислех, че Мони с Алекс имат свалка, и защо тогава спят на едно легло? А? А? Ааааааа маха!  Laughing

# 44
  • Бургас
Благодаря ви момичета за милите думи и пожелания.
Вал Монка-бонбонка е наше гадже още от болницата Mr. Green така че не вкарвай интрига Crossing Arms
Аз ще ви почерпя с няколко снимки от днес:

точно преди една година

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 16:31 от zlatоmira

Общи условия

Активация на акаунт