Отговори
# 60
Честит рожден ден на сладурите Илиан и Никола.Да сте много здравички мили деца и винаги с усмивка на уста !
И двамата са уникални  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Златомирка,Люни честит празник и на вас  Hug Hug Hug Hug Hug

Бени,честита 50 годишнина и на твоята майка   bouquet Да е жива и здрава на още много внучета да се радва.И да си е по-близо до вас  Hug Hug Hug

Мери,добре сме  Hug Емма много прилича на теб,наистина.Сладурки са идвете сестрички  Hug
Това за абцеса е много кофти  Confused Дано мине леко,каквото и да ти прави.Аз съм ужасно страхлива на тема ''зъболекари''
и само като те чета настръхвам.Имам един зъб,който чака вече 2 месеца да събера смелост и да отида да го оправят.
Ама така както върви,докато не станат нетърпими болки няма да се наканя  ooooh!

Относно висшето ни образование,Сенди вече е отговорила - тя Икономист,аз Мениджър.Дипломите ги имаме,да видим какво ще стане нататък  Laughing

Роси,щом си под тепетата,ако имаш време може да пием по едно кафе някъде   Simple Smile ще ти пратя тел. на ЛС

Лека нощ на всички и до утре  Hug

# 61
Теди - гласувах вече, дано този път да сме по единодушни.
Миленка - дано бързо оздравява малката кукла. Тази температура не е шега работа.
Елени - направо не ти завиждам, ужас.
   А да ви разкажа тази нощ на мен какво ми се случи, вечерта Алекс беше непоносима, кисела и едвам заспа след 10ч. Към полунощ или малко след това и аз се хоризонтирах. По някое време се събуждам и взех телефона да видя колко е часа, мисля си аз 1-2 най-много. Направо се облещих като видях че е 5ч. Набързо станах да проверя дали Али е добре, щото досега не беше ми се случвало да спи толкова без да ме буди! Слава богу всичко си беше наред. Чак към 6 без нещо примрънка, взех я при мен и й дадох цица и заспахме пак.
Естрелка - и 3-те деца са прекрасни, и близнаците и батко им. Да са ви живи и здрави само. Как се справяте , и ти и Бубето, направо незнам!
Meg76 - и вие ли с Методи сте от болничките? Стискам палци да оздравявате бързо за РД-то.
Марти - не се втелясвай за бебето, както са ти казали момичетата тези замервания на видеозоните не са особено верен показател в повечето случаи. В държавна ясла ли си го записала?
ааа73 - ако можеш включвай се по-честичко и пусни няколко снимчици, да видим колко голямо е станало детето.
Ави - чакам снимки на новото легло? Какво е - голямо или детско?
Златомирка - адаша ми Илиан е направо разкошен на снимката с теб!!! Направо ми пълните душата. А тортата също е много хубава. Личи си по лицата на всички че си прекарват страхотно.
Бени - честито прощъпулка.Таничка може да я правите козметичка или гримьорка? Да не се косиш, важното е че ще уважите майка ти, наистина това 50 години си е важно, но с тези стачки по границите - уф!!! Бени - тортичката твое произведение ли е? Доста добре изглежда.  А Таничка е страхотна на снимките, голям бонбон е.
Льонеберя - тук на снимката поне не са "прасенца", а две сладички момченца. Нагушкай ги от нас.
Росинко - мъчно ми е, че се тормозиш толкова и ми е много жално за Алекс. Пиши по-често как е малкия ни адаш. Да оздравява бързо-бързо.  А баткото стискам палци да се представи подобаващо на турнира. Целувки и прегръдки Роси.
Мери - питката изглежда чудесно, нищо че е леко прегоряла. За антибиотика - гадно е, ама няма начин. Дано бързо оправиш проблема със зъбите.
Alex99 -ние се чустваме съпричастни към твоето щастие и много ти се радваме!!!

Днес времето беше горе-долу, не беше студено като вчера и излезнахме на разходка с количката. Обиколихме бабите, дядото и се прибрахме, т.е. излезнахме към 11:30 и се прибрахме след 16:30, голяма разходка му ударихме. Малката преспа на прибиране един сън в количката. А гоямата заспа в малко след 5ч и отпра до 7. Направо се чудех после как ще легне да спи?!? Ама явно разходката я беше поуморила. А Али се уплаши от вуйчо си и вуйна си, вярно че не ги е виждала последните 3 седмици, но чак толкова да се стресне? Направо си ревна като ги видя? После й мина, ама пак беше резервирана.

Хайде да ви пожелая лека нощ и приятни и спокойни сънища.  Hug

# 62
Отчет преди лягане Peace
Бени,честит ви прощапулник,Таня е много сладка и порастнала HugЧестит юбилей на майка ти,да ти е жива и здрава!
Мери,продължавам да настръхвам при вида на ошарената Емма SadНо след като разгледах всички снимки,ми дойде друго настроение LaughingИ да те питам туй шкембенце и тез цици само от кърама ли ги постгнахте бре?? hahaha Ама тъй е като муаш всяка вечер шоколад  hahaha
Алекс  Hug
Роси,Успех на Боби! И да се отчетеш с оздравял Алек Peace
Боничките-нали си знаете-ОЗДРАВЯВАЙТЕ! Praynig
Драгонче Hugи на тебе!
Марти,не се връзвай много!На мен пък все ми повтаряха"едър плод,едър плод"..бла,бла!Момата се роди 3.350,напълно в норма Peace
Лека нощ!

# 63
Много се извинявам за късното ми влизане днес,но...се подготвям за утре..

newsm59  smile3525 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИАН и НИКОЛА..
.Нека правят горди своите родители,да са много здрави,щастливи и слънчеви деца...    smile3525  newsm59:

Ако мога после ще прегледам какво сте писали ...Надявам се да не сте я изписали темата дотогава... #Crazy

# 64
Бени,честит прощъпулник,много в сладка Таничка и много пораснала HugЧестит рожден ден и на майка ти  bouquet,пожелавам ти на следващия й рожден ден да празнувате заедно Heart Eyes Hug
Льонеберя,много са ти сладки момченцата Simple Smile
Мери,пак ми стана жално като гледах Емичка,нали е добре вече ConfusedХайде да оздравява и да се видим HugПитката ти е станала супер Peace
Мария м , къде изчезма тези дни,в Ларедутската темичка ли си LaughingИ ти си страхотна булка Simple Smile
Драконче,мерихме ,мерихме и взехме кошара за Мони.Петьо спи на легло и мислехме да вземем същото и за нея ,но 180 е дълго и няма къде да го сложим ConfusedУтре ще пусна снимки,че цял следобяд я сглобявахме и после не остана време за снимки WinkЧакам и столчето за кола да пристигне и него ще снимам да покажа Peace
Роси Hug Hug
Бубе,утре очаквам с нетърпение снимки на рожденничките и тортите  Hug Hug
Отивам и аз да лягам,лека нощ на всички 1countingsheep

# 65
*Ави*, тук съм бре, чета ви ама нещо не ми остава време да пиша...Е и в Ларедутската съм често, то е ясно.
3 дни малкия беше при баба и дядо (свекитата) и ние с баща му бяхме по лайф. И двете вечери. Ма малко нанагорно на бюджета ни дойде, ама.... Си заслужаваше де... luvbed  Crazy
Айде бягам да спА  smile3524 newsm46

Поздравче:

# 66
Момичета, ще карам малко пестеливо....
Искам да поздравя двама порастнали мъже-Илианчо и Никола. Нека бъдат здрави и усмихнати деца
Днес и ние направихме прощъпулник-Киара толкова беше стъписана от гостите, че едва я откъснах от краката ми..Та в крайна сметка тръгна след питката и след дълго мислене взе химикал( заречен за учител, преводач), после грабна и микрофона, с което ме разтопи направо.После взе и картина...Абе, човек на изкуството. И аз така я виждам... Laughing.Язък, че таткото се бече постарал да й прави специално за целта чене Laughing
Разбира се, не това е важно, аз й пожелах винаги в живота си да има право на избор, да успее да вземе най-доброто решение за себе си и да продължава да ни изненадва все така приятно, както го направи със своите първи крачки....Снимки-обещавам тези дни, че имам гости-сестра ми и племенника ми, който постоянно ходи да я успокоява като заплаче-"Кари, не плачи, завядай (заповядай) мойта колишка(количка).." МНого са  ми сладки....
Лека нощ....

# 67
  • Sofia
Бубенце, да са ти живи и здрави малките сладки бубенца Вяра и Велизара!  newsm51 newsm51
Пожелавам им здраве, щастие, безгрижно детство, изпълнено с много игри и веселие и много гордост във вашите очи!  Hug Hug
Нагушкай ги, намляскай ги, нацелувай ги!  Heart Eyes Heart Eyes
Весел празник и много положителни емоции ви пожелавам на цялото семейство през днешни празничен ден!  Hug

# 68
Честит рожден ден на Силвена, Кристина, Атанас, Любо, Иван, Йоан и Преслав!

Честит рожден ден на Никола и Илиан!

Да са живи и здрави, весели и щастливи!

Марти, и на мен ми обясняваха в началото на 9-ия месец, че бебето е 2500 и че до края, ще стане поне 3000г, а тя се роди два дни преди термина 2500, така, че не са много вярни тия мерки.
Алекс, аз също бих ти предложила моята рокля, но тя е много пристегната в корема и не е за бременна жена. (в деня на сватбата си бях 43 кг.) Мисля, че обувките с ластичето са удобни.

Честит рожден ден на Вяра и Велизара! Нека да са здрави и все така чаровни и много да радват мама!

# 69
Честит Рожден ден на прекрасните Вяра и Велизара. Нека бъдат все така очарователни, здравички и да имат късмет в живота си....Мама и татко само да се гордеят с тях....
Весел празник, мила Бубе...За теб,

# 70
Мила Бубе, честит първи рожден ден на синеоките кукли Вяра и Велизара!
Нека бъдат безкрайно здрави, невероятно щастливи и безкрайно обичани Hug Hug Hug
Бубенце за теб, партизанка такава Hug

Изабелка, ще се чуем непремено Peace
Драгонче много  Hug Hug Hug
Отивам да лягам, утре ще ви пиша, само да мине и утре ....

# 71
Честита първа годинка на милите ми момичета Вяра и Велизара!
Скъпи деца, нека добрата орисница ви ориса с много здраве, късмет, красота, щастие, честност и доброта! Растете с весели игри и безгрижни души!

Бубе, да са ти живи и здрави момичетата, нека бъдеш най гордата майка на света, най обичаната и уважаваната! Прегръщам те! Весел празник!

п.п. Ели, Миме, Стелито и Любака са такива съкровища Simple Smile

# 72
Честит Рожден Ден на Вяра и Велизара!!!! Мила Бубе, нека ти бъдат живи и здрави и имат много щастливо детство, а късмета бъде вечен техен спътник!!!!!!!
Драгончето - бе питала за тортата, и двете са домашни, едната е правих аз - Барбито , ето обещаните снимки: и   , а другата сестра ми - тази торта, която е на снимката в предния ми пост (сестра ми е и кръсти - обувка)  Laughing
Роси - успех и късмет на Боби , и бързо оздравяване на Алекс!!! Hug

На болничките - бързо оздравяване!!!!!!  Praynig
Много хубав и приятен ден!!!!!!!  Hug Hug Hug
П.С. Специално за вас ето и сутрешно кафе( аз принципно не пия кафе) :

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 07:59 от beni_f

# 73
Честит първи рожден ден на прекрасните Вяра и Велизра! Винаги да се подкрепят една друга, да са весели, здрави и щасливи деца![/color]
Бубе щастието ти е двойно  Hug Hug
Честитрожден ден и на Никола и Илиянчо

Честито прощапулници на Киара, Емма и Таничка.
В събота и неделя се бях впуснала в едно тортоправене, нооо провал Embarassed Повторението обаче беше сполучливо.
За сега съм се отказала аз да правя тортата на Плами за рождения ден.
Драконче пак ще имам питанки към теб. Hug
И да ви се похвеля имаме си вече обички.  След малко ще кача снимки да ни видите.
И накрая да не забравя /Бени ме изпреварила  Hug/

# 74
  • Варна
Честит Рожден Ден на патерици на  Кристина, Силвена, Атанас, Христо, Любо, Иван, Йоан, Преслав, Никола и Илиян! Да са живи и здрави за радост на мама и тати   bouquet
Бубенце Честит Първи Рожден ден и на твоите две бубички  Mr. Green Да са ти живи и здрави, много послушни и весели!

По късно ако успея ще наваксвам с писането през уикенда  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт