Енергийна медицина по Дона Идън

• 85 000
  • 336
  •   1
Отговори
# 105
 ох, аз нали още не ми е улегнала информацията в главата...та тук ли четох,другаде ли...за засилване на седмата чакра против енергийна атака и отрицателно мотивирани нападатели  newsm78

# 106
Mamagemelar, не се сърди, но в момента са те налегнали много притеснения и забравяш, че енергията следва мисълта. Няма от какво да предпазваш децата си. Не е задължително, като тръгнат на забавачка и веднага да се разболеят. Не предизвиквай настинките с мисленето си. Съвсем приятелски ти го казвам. Миналата седмица в най-големия дъжд излязох на кафе. Краката ми бяха мокри, така и си седях, стана ми малко студено, но никаква отрицателна мисъл не ми мина. Просто си казах: "Като се прибера, слагам един горещ душ и съм тип-топ". Така и стана. Съвсем здрава съм си.  Simple Smile

# 107
eldivine, не се сърдя   Hug- съвсем права си !     bouquet
просто матрицата и промитият мозък не са се предали още-понякога не се усещам какви ги говоря  hahaha

# 108
# 109
  • GYM
eldivine , прекрасна тема, страхотно поднесена информация, поздравления!  bouquet
Не случайно се записвам и в тази тема, търся разрешение за проблема си, който е стар и наболял и ми се струва, че от прекаленото ми желание да се освободя от него, се разпилявам в 100 посоки и не постигам много...
Опитвам много различни неща, но засега получавам временно облекчение...
Благодаря на пишещите тук за споделянето на така ценна информация  bouquet

# 110
ох, аз нали още не ми е улегнала информацията в главата...та тук ли четох,другаде ли...за засилване на седмата чакра против енергийна атака и отрицателно мотивирани нападатели  newsm78
интересно...някой път човек е спокоен, отпуснат и хоп енергийна атака от някого(по-скоро  енергиен наркоман е изпаднал в абстиненция Laughing) Какво можем да направим веднага за да се съвземем?newsm78 Попадала съм в такива ситуации и просто съм се чувствала безпомощно, безнадеждно и ми е трябвало доста време докато се съвзема.

# 111
Енергийните атаки и енергийният вампиризъм се осъществяват на ниво на 3 чакра. Най-лесно е да се следва личното усещане , което имаме при контакт с даден човек. Всеки човек е 'надарен' с това усещане, но много рядко се вслушваме в себе си.
 Има 4 вида властни драми, в които попадаме в нашето ежедневие/подробно са описани в Селестинското пророчество/- горкият аз, затвореният, взискателният и насилникът. В момента, в който успеем да определим в даденият момент ,в каква драма участваме, тя вече губи своята сила. Но, да не забравяме и личното си усещане, винаги ни дава сигнал  Peace

# 112
Ех, точно за енергийното "осмукване" говорите, пък аз нерядко се чудя как да се измъкна от такива хора! А имам невероятни изпълнения, просто - идвали са ми на гости в 10 вечерта  Shocked И все ме намират някак си. Последният го разкарах преди малко по-малко от година - да имаш малко бебе се оказа перфекно оправдание за всичко Simple Smile Разбира се, много ясно се усещат тези хора, но защо понякога е толкова трудно да се опазим?! Мисля, че властните драми дават отговора донякъде....

# 113
Аз търся по-скоро малко по-умерен начин за отърваване от такива срещи-нещо като визуализация ли,утвърждение ли, и аз не знам  newsm78
Случвало ми се е в присъствието на напълно непознат човек ,който ми действа като енергиен вампир, да ми се залепят очите за сън, и да ме налегне такава дрямка ,че да не мога да се прикрия-направо ми клюмаше главата  Shocked

# 114
Когато усетите нещо такова, въпросът е бързо да си стабилизирате аурата. Може да се използват елементите и други неща. А относно вампирите, има една книжка "Енергийните вампири". Не ми допада този термин, ама за съжаление няма друг. Всеки от нас в някаква ситуация е бил такъв даже и да не си го признава  Joy Примерно задаваш на някого въпрос, той не ти отговаря, прави се, че не е чул или прочел и избягва темата. По този начин малко или много човек се издразва. Особено ако повтори въпроса си, а другият отново се направи на умряла лисица. Така че понякога въпросът е не подобното привлича подобно и не само Законът за привличането, а много комплексни неща, които не могат да се разглеждат едностранно и да се излиза с номера, че хората около нас са ни огледало, че всеки виждал каквото иска да види и разни такива. Не е само това  Wink

# 115
  • в резерват
Дона Идън, препоръчва преди да излезем от къщи, "да си закопчаем ципа".......доколкото си спомням от това, което гледах на диска,  е с едната си ръка да имитирате движението, което се извършва, когато си затваряте ципа на якето например т.е. придвижвате ръка от  долу-нагоре и на нивото на устата завъртате пръстите, все едно се заключвате с ключ........ ooooh! леле как го обясних само 

# 116
Коконче, идеално го обясни  Laughing Точно така е "закопчаването", само че аз не си спимням да има завъртане  Rolling Eyes А книгата ми не е пред мен да проверя  newsm78

# 117
А когато закопчаваш ципа и движиш ръката нагоре, трябва ли плътно да е доближена до тялото, или не е необходимо?
И има ли значение дали си облечен като вдигаш ципа или не? В смисъл може и през дрехите да го вдигаш, нали? Wink

/Ама че са ми тъпи въпросите/.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 12:37 от krem-karamel

# 118
  • в резерват
демонстрираха го върху облечени хора, движението е плътно по тялото..... Embarassedзабутала съм дисковете за да проверя за заключването.

# 119
Скоро ги гледах дисковете и ми се струва че е плътно по тялото. Завършва са до долната устна само това да добавя  Peace много е ефективно но се чудя дали пък така като се затворим не блокираме енергията и не се получава обмен. Да споделя нещо, което ме впечатли от личен опит, когато съм без цип и бивам изсмукана и сама се източвам както повечето хора правим несъзнателно на моменти но пък има обмен но като съм с цип чувствам как не се получава този обмен и нещо не ми е особено комфортно но аз общувам доста хора и може и от това да е .....

Общи условия

Активация на акаунт