Да си на Дюкан хич не е шега - сланините изчезват от нашите тела -151

• 25 963
  • 453
  •   1
Отговори
# 330
До "lipstick" - Аз съм с едър кокал и май за това изгеждам прекалено финен. Иначе като килограми съм що-годе добре Simple Smile

До "valqmiteva" - Шегуваш се, нали?

До "shine girl" - Определено има резон в думите ТИ! Факт е, че не мога сам да се възприема и на дали някога ще успея Sad

До "Gardenia" - Само корема ми увисна Sad Но съм упорит и ще правя упражнения за него! А за кучето - не знам къде се е разранило, но постоянно се чопли и от много време не иска да му зарастне. Даже собствениците са го превръзвали, а гадината е разкъсвала бинта Sad Даже и коричка да хване.. то пак го разчопля.

До "TheNMaster" - Не мога да плувам, за мое огромно съжаление. Иначеее.. мисля, че има и сланинка, на корема ми. Как да разбера дали е само кожа? Аз си мисля, че не е само кожа, защото е доста дебело, а уж дебела кожа има само на много натоварени места по тялото. Според мен корема е с нежна кожа, тоест това, което мога стисна с ръка си е само лой Sad

До "cote" - Хайде, да не разваля Семейството Wink

До "mausbeni" - Ще питам в един фитнес - мерси за съвета Simple Smile

До "Lucie" - Имам търпение, но даже и минимален ефект не виждам Sad

До "Zarka Barka" - Да, тъпата www.data.bg не се вижда извън България. Не искам да ги качвам на временни места. Ако държиш да ги видиш, може да ТИ ги пратя по някакъв друг начин..

До "Elena_T" - Шегуваш се, нали?

До "pina" - Много мерси за линка! А какви са тези снимки в подписа ТИ? Лелеее - облизах целия монитор! Ужас newsm55

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 22:31 от tuningmania

# 331
  • София
здравейте Simple Smile

тунингмания - съвсем добре си си така Simple Smile за корем съм чувала,че е добре да се тренира с тея запотяващите колани, също така и във фитнес, защото там има уреди за всички части и т.н.
Да ви се похваля, днес свършвам ударната фаза и минавам утре във втора Laughing Свалила съм 2 кг, но по - важното е,че вече закопчавам едни дънки, които преди 5 дни не можех даже да събера копчето с дупката Crazy Е вярно е, че още не стават за носене, защото има опасност да бъдат сцепени някъде, но има прогрес и време Grinning
Много ви благодаря за това, че отговаряте на всичките ми въпроси съвсем мило  bouquet и така на шега да ви попитам още 2-3 - в какви случаи се вадят тиганите, кога трябва да те подритнат и онеееези протеинчета само в петък ли ги гледкаме Laughing(нова съм и искам да се приобща към вас, ако ме искате) Hug
п.п отивам да чета за втора фаза, благодаря още веднъж на всички! Прекрасна вечер ви желая!!!

# 332
  • Бургас
baci,дано,от твоите уста в божиите уши!Надявам се да устискам и да съм все така мотивирана както сега! Heart Eyes
denica17,благодаря! hug
iv_mikova,благодаря!   bouquet
Tuning,нали знаеш,че си си готин пич и на мен ми хареса кучето!
А за кожата са ти казали,прибира се,само наблягай на протеините и не прави такива резки скокове от гала-галище на твърди протеинови дни.Няма да се повтарям и за спорта,подкрепям момичетата преди мен.
Флучия ,какво правиш ти,какви очаквания имаш:шест килограма за двадесет дни-това е много,не бива с такива темпове да отслабваш.Според Дюки най-нормалното и по-здравословно смъкване е по 4-5 кг. на МЕСЕЦ.И защо без сол,има диетична -за готвене и за салати.Аз ползвам Ло-салт-шведска ли беше или ...Не си мъчи организма,за да не ти отмъсти след време,това е мое мнение.Най-добре е с равномерни темпове да се отслабва и така,че  тялото ти да не усеща много липси,разнообразявайте менюто си,това е важно и за организма и за психиката.
Леле,каква съм назидателна bowuu,не ми се сърди...    bouquetГоворя от опит.
happysmile ,обикновено тиганите се вадят при прегрешаване и изкушение,подритването е когато зациклят килцата повече от 10 дни и протеинчетата само в петък!

# 333
  • Sofia
Ето ме и мен!!! Познайте... ВЗЕХ СИ ИЗПИТААААА  Joy Блгодаря на всички, които ми стискаха палци  Hug Hug Hug blumchen fee, renka  bouquet

и най - интересното е, че като се прибрах се претеглих и бях с половин кило надолу...как стана това незнам. а и за изпита си облякох един панталон, който ми беше доста тесничък а сега си се вмъкнах в него без проблем  Mr. Green
Ей такива работи ме стимулират!

туни, изглеждаш много добре. За мен ефикасно упражнение за стягане на корем е ножица (лягаш по гръб вдигаш си краката на около 45 градуса - леле как го обясних Mr. Green -  и почваш да ги кръстосваш, и така 2 пъти по 30 пъти). 

ванеска
къде се загуби???

# 334
Здравейте!

Да ви се похваля
Днес ми е първия работен ден на новата работа и мина чудесно! Бях режимна  Flutter Днес ми е и 2 ден на ПЗ и съм много стриктна!
За съжаление кантара ми е развален и няма как да си оправя резултатите. Очевидно е, че съм свалила щом си свалям панталона без да се разкопчавам докрай!
И да се оплача! Confused
Живота е жесток с мен!  SadКак може да съм на диета и да работя в офис в който като погледнеш през прозореца са катмите на Тане    #Cussing out
 Все като погледна все тях виждам!   CrazyЩе стискам и ще чакам гала вечеря някой  прекрасен ден!   Crossing Arms

# 335
  • Русе
моля кажете като правите тортата на Боби, изчаквате ли да изстине блата преди да сложите горния слой

# 336
Elena_T  на колко градуса печеш на моите пише че максимума е 180
тунинг давай снимките бърже, то на моя знаеш ли какъв стимул са му твоите снимки
Аз сега да ви питам на кое мерене вярвате
сутрнта бях с 1 кило повече откато се върнах от работа newsm78

# 337
моля кажете като правите тортата на Боби, изчаквате ли да изстине блата преди да сложите горния слой
Ако сложиш горния слой на топла основа, ще се получи междинен тънък желиран слой от степчето, а ако изчакаш да изстине - ше са си два и горният ще е по-плътен   chef

Аз сега да ви питам на кое мерене вярвате
сутрнта бях с 1 кило повече откато се върнах от работа newsm78

Аз смятам, че най-реално е сутрешното - на гладно и след тоалет(на).Ако не си яла нищо днес и си се обезводнила, това кило не е кило от загубена сланина,а вода.Мисля, че Таня маня скоро беше забелязала нещо подобно и ми е много чудно...То теглото на човека е относителна величина и най-вярно си остава метърчето.И за сравнение се меря по едно и също време и при едни и същи обстоятелства - така смятам, че най-точно мога да преценя.Виж в кой момент от деня си най-лека и се мери само тогава  Wink.Разсъждавам само(поне така си мисля hahaha)

Риен,за да не ми вземеш протеинчето, заповядай:

http://cdn-img1.imagechef.com/w/090202/sampc22d5e946390a1c0.jpg
http://cdn-img1.imagechef.com/w/090202/sampd9f4c263b73cd714.jpg
http://cdn-img1.imagechef.com/w/090202/sampd903c2784b6c016b.jpg - това ти го давам със завист  Sunglasses

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 21:17 от Боби1973

# 338
Туни,изглеждаш прекрасно,а в кучетата вече съм влюбена
Елена а когато печеш в плик слагаш ли на дъното на тавата малко вода?

И преди печене е добре на няколко места да се прободе плика с игла
Кристинка честито за взетия изпит  bouquet
Гюлбенур оздравяваи бързо мила,че е супер гадно да си болен и да имаш куп работа
Айнурче,как си.Днес май не си писала?
Сани,успех в трета фаза
на всички мили момичета и на Туни Hug Hug Hug

# 339
Тумба Лумба, искам да ти кажа, че като четох сега темите, които съм пропуснала и ми направи страхотно впечатление колко отзивчива си! Колко подробни и ясни отговори даваш на всички питания и колко си внимателна и съпричастна! Много ми е приятно да чета постоветете ти и вече съм си запаметила доста от съветите ти в компютъра си! Страхотна си  наистина Hug Hug Hug

Флучия Hug, мила, Благодаря ти сърдечно. Нямаш представа колко добре се почувствах от твоите думи. Толкова си мила, да ти призная доста се разчувствах.Предвид известни недоразумения бях решила да спра да пиша в темата, за да не се пораждат излишни спорове, но не можех да не ти благодаря искрено и сърдечно.

Дес Hug Благодаря и на теб също мила!

Elan още не съм правила тортата на Боби и затова не мога да помогна със съвет!

Tuning изглеждаш много добре!

Елена Т, аз също пека в пликове за печене и нямам никакви проблеми, аз моите ги намерих 7 плика в опаковка за 0.95ст. и мислех, че ще са някой боклук, но се оказаха по добри дори от по скъпите марки. Нищо не ми залепва, макар да пека ястието по продължително време, без брашно и без вода, направо слагам месото само с подправки, а то си пуска и мазнинка и сосче. Предварително обаче според указанието на опаковката продупчвам плика преди печене с игла. Лично аз застилам тавичката с хартия за печене и така пека ястието в плик.

Поздрави на всички! Успех с режима!!!

# 340
Минах го, минах го петдесетото кило newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68  bowuu bowuu bowuu
Вещи пиши ме моля те -50кг. Hug
Хайде отивам да оправям подписите Mr. Green

# 341
  • София
СЛЕД хубавото пазаруване на малки дрехи за новото ми дупе ...сега и кантара показва - цели 0.500 кг което  е най-добрият завършек на деня,сега една студена вода и в леглото че днес емоциите дойдоха в повече Simple Smile лека вечер на всички и много успехчета! Hug Hug Hug
 до "*tan4eto*" браво миличка...само така...много се радвам за теб... на всички пожелавам много - Crazy Crazy Wink

# 342
Мале Танче  newsm09 нямам думи! Бравоооооо  smile3501   newsm51
Криси, радвам се за изпита ти ,все така да ти върви леко учението и режима  Simple Smile   Hug
Пак ме зарадвахте  Heart Eyes

# 343
rien , за да доставиш необходимото количество Mg на организма трябва да хапваш по 9бр. банана на ден...множко и без режим...Аз пия Mg+K на Doppel herz.Имай предвид,че Калия е ужасно важен - отговорен е често за безобидните,но ужасно неприятни сърдечни аритмии (това дет ни прескача сЪрцето понякога)...Просто една Идея

# 344
Здравейте  bouquet

Elanor благодаря ти много за подкрепата    bouquet
Lipstic Честита месечинка
Zlatence Според мен сега ще става доста по-бавно,защото организмът ти се е "ваксинирал"  и е привикнал към този начин на хранене,все пак си от доста време,трябва да се опиташ с нещо да раздвижиш метаболизма си
Happysmile браво за успешния ударен етап   bouquet явно с теб смe почнали почти по едно и също време
Kristina23 Браво за изпита и за панталона
Туни Благодаря ти много за подкрепата до тук съм на 2,5л течности.Изглеждаш супер.С фитнес,упражнения и постоянство ще стане.Дано успееш да  килограмите си и да не играе надолу-нагоре
Флучия -6кг за 20 дни това си е много добре.Поздравления за мъжът ти
tan4eto едно голямо БРАВО   bouquet за положения труд и свалените кг

Общи условия

Активация на акаунт