Да си на Дюкан хич не е шега - сланините изчезват от нашите тела -151

• 25 949
  • 453
  •   1
Отговори
# 345
  • Там, край реката
ЦвеТи, cote, Tumba_lumba, чочосан, благодаря за бързите отговори. Hug
Пека на по-силна фурна, защото няма указания за градусите на плика /поне в българския превод/, а искам да стане по-препечено. Сигурно там ми е грешката.  Следващия път ще пробвам с малко водичка в тавата или върху хартия за печене, както ме посъветвахте. Ако не стане, сменям тобрите /или готвача  Grinning/

Лека вечер на всички момичета и на момчето!

ПП. Танчето, това си голямо постижение. Честито! Да ги носиш с лекота и самочувствие новите си кг.!

# 346
музичка, desislava_87, asq_90, Elena_T благодаря ви, това пък е за вас  remybussi

# 347
Я вижте каква съм хубава, Боби как ме е докарала. Какво , какво? Какво чувам от първите редове > "Оп, Оп, Оп !"  Joy
Боби, мерси. Аз мислех да се гърча на фотошопа, пък то готова работа.

Elena T , тъкмо се бях засилила да ти отговарям и нещо не ми стана ясно. newsm78 Пликът наелонов ли е/ така предположих първоначално като каза "еко пластик"/ или е хартиен.?
Ако е наелонов, продуктът се поставя вътре заедно с една лъжица вода и подправките, завързва се и СЕ РЕЖАТ КРАИЩАТА ОТЗАД на  равностранен триъгълник с катет 1 -1,5 см. / така да се каже ушичките на плика, в частта, която не е запечатан/ завързан/ . Понеже тази част стои нагоре, водата, която предварително сме сложили  вътре в началото не изтича, но евентуално пилешките сърца си пускат много вода, която в последствие изтича в тавата. Не става варено, а хубаво изпечено. И едновременно сочно. По-лесно готвене от това-здраве му кажи. Аз така готвя, когато ме мързи. Пече се във фурна горно долно до 200 градуса / алтернативно на горещ въздух по-ниски градуси/ Аз пека с Toppits - давам линк с картинки, които обясняват гореописаното http://www.toppits.de/detail_d1_produkt_de,882,686.html

Waq, недостиг на магнезий не означава пълната му липса.Тоест няма нужда да се ядат всички 9 банана, 2 стигат. Аз съм от последователите на течението, че приемането на витамини е излишно и нарушава баланса на веществата, понеже....няма да се впускам в подробности , за да не стане дискусия. Взех си магнезий днес на таблети.
Blumchen fee, риба ям много, затова не я дискутирах  Peace .Зелен фасул - мда.  Sick  Зелено ли е не ме търси/ сега Зеленкото да не се обиди/  Mr. Green Мерси за линка!

Танче
, ей успя! Хайде лека трета!  Peace

Пропускам един коментар покрай ушите си, откакто съм глуха и сляпа много съм добре! Whistling

Едит> Танчето имала още да слабее. Ще изчезнеш бе душа!

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 22:58 от rien

# 348
  • Sofia, BG
Танчееее тъкмо днес си мислех за теб, че пак зачезна нещо, а ти такава хубава новина да имаш!!! Браво, поздравления, преборихте се най-сетне с 50тото кило.  Hug

цунки на всички и лека нощ!

# 349
До "ВСИЧКИ" - Благодаря ВИ за добрите оценки, но целта ми беше по-друга, а не да си прося комплименти!

# 350
Привет на всички вас Дюканки! =]
Наистина от край време се размотавам из този форум и чета коментарите и постиженията ви с интерес.И мина известно време преди и аз да се мотивирам и да започна тази диетка. Simple Smile
Вече цяла седмица карам ударен и съм свалила 3кг и половина!Нямам си и идея дали това е малко или мн..65кг (извънредно напълнях лятото докато бчх в чужбина),а искам 54кг..По принцип никога през живота си не съм качвала мн (без да се ограничавам или да спазвам каквото и да е)-мах съм било 58..За съжаление,сега съм в сесия (а когато съм в този период съм мн нервна и доста често огладнявам,да не говорим,че и нямам особено движение)..Спазвам стриктно диетата.Макар и насила,си пия минимумът вода за деня (1,80мл),но си хапвам доста от киселото млекце (Верея 0,1%)..Правя по кофичка и половина-две на ден..Исках да ви попитам дали случайно не прекалявам..;/ Според д-р Дукан,можем да си ядем от позволените храни по колкото си искаме,но аз въпреки всичко намирам това за малко съмнително..;/
И на всичкото отгоре чвно вече съм зле и с перисталтиката..И не съм ходила до тоалетна вече 3ти ден..;/
Триците си ги хапвам по 2 лъж. на ден..Но май не помагат..Какво да правя?Или какво правя не както трябва..  ooooh!
Благодаря предварително! Simple Smile

П.С. Извинявам се,ако съм сложила моето запитване не където трябва.Още съм новичка тук,или леко дезориентирана. Laughing

# 351
До "pellegrino" - 2 кофички кисело млекце на ден не е проблем!

# 352
  • Бургас
Kristina23,браво за изпита и -! thumbsup
чочосан,благодаря! Hug
*tan4eto*,честито,това е голяма победа! newsm51Радвам се с теб! newsm68

# 353
Pellegrino, така е в чужбина, консерванти и апетитоувеличители. Пък ние тънки мацки нямаме имунитет.
Първо да ти кажа, 3,5 кг са си супер постижение за ударен етап. Не каза дали си прочела книгата? Млякото не е много, но наблягай на месото, не стой гладна. Към течностите се броят и кафето и чая, пий колкото се може повече, в сесия иначе ще получиш главоболие,
Да ти кажа дано да си знаеш материала, диетата изисква сили, не е за сесия според мен. Трудно се концетрира безвъглехидратен мозък да запамети голямо количество материал/ това го пиша понеже аз винаги в 2/3 дни учех всичко.
Успех!

# 354
# 355
Здравейте!
Аз полузадрямала да отчета един пост и днес и да лягам.Ставнаето в 6 не ми се нрави Rolling Eyes

elan,тортата на Боби аз първиет път я залях доста топличка.То е хубаво да се е поохладила,ама нямам време да чакам.Нищо няма да и стане.Само ако се залее изстинала ще втвърди по бързо желатина Peace

dorchester,доста добре те разбрах още тогава когато се обърна към мен.Няма как да не съм Wink

Тунинг,страхотно изглеждаш Peace

Аз днес не ядох нищо до към 16ч -просто нямам възможност от толкова задачи ooooh! Прибрах се хапнах печено пилешко филе,малко кисело мляко.Направих си едно желирано кремче.После опекох пастърва с доматено пюре (втори път няма да го направя,а и риба вече едва ли ще вкуся Sick),мъжа ми ще си я яде,добре че е всеяден Heart Eyes И така ми мина денят.
Утре се надявам на минус Praynig Ще съобщя ако има нещо подобно Crazy

Лека и мека на всички Hug

# 356
              Преди да е чукнало полунощ  да се запиша. ТУНИ не е честно, пусни снимките на всички нас, които искаме да те видим, а не сме в БГ. Филюдка!
              ТАНЧЕТО - браво Таничка, да си ни жива и здрава и да останеш винаги такава бомбона!
              РИЕН - уаууууууууу честит аватар - много е готин!
              БОБИ - какво не прави човек, за да си спаси протеинчето  Joy
              ТУМБИЧКЕ - с тебе нали се разбрахме никакви сърдни за нищо - просто се абстархирайте, предполагам, че никой нищо лошо  на никого не мисли, просто се получават недоразумения някой път.
              МОМИЧЕТА ФИЛЮДКИ - Туни не ме забравяй, изпрати снимките!
П.П.  Може и да е кич, обаче ЗЛАТЕН  Joy Joy, много хитро!
        Малей, на пет реда пост - десет грешки чета сутринта като се събудих, кой ли го е писал
        снощи - дали е бил неграмотен или просто си е     спял  newsm78

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 07:57 от ФИЛЮДКА

# 357
Мерси,че ме забеляза...Тоз златния ланец, а? Супер кич  Joy  Joy Умирам си от кеф

# 358
здравейте,мацки! Hug
Не можах да устоя-ТАНЧЕ-браво!!!! newsm20
Тумбичка мила,много ми бе приятно да видя,че си тук.С нетърпение и аз чакам твоите постове!!Успех в режима от сърце ти желая!!!
Айнурка сякаш днес я няма!!Много здраве и стабилност ти желая!!Утре кафето да е от теб!! smile3533
И Марчелка я няма,Кри се появи като звезда и изчезна....но пък новите момичета са тук и определено напредват!!Браво!! newsm10 newsm10 newsm10
Туни....и ти и кучето сте готини!!Както успя за 133 дена да свалиш 33 кг,така и за 30 дена ще прибереш увисналата кожа-имай си вяра,за воля и инат знаем всички че имаш! newsm74
Лека и отслабваща и утре много,много минусчета на всички!! Hug Hug Hug

# 359
rien, ванесса йо (хайде и ти ме зарадвай с минусче Hug), sanny3, ФИЛЮДКА, рошава много ви обичам   remybussi Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт