Да си на Дюкан хич не е шега - сланините изчезват от нашите тела -151

• 25 947
  • 453
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Момичета тук съм, но време даже да ви почета нямам - Самичка съм и малката е с ангина и виисока Т........ Tired
Имах два лоши дни - сама си натресох тигана, но пък няма отчитане нагоре на кантарев. Сега съм си режимна и добричка......

Ей танче, честити 50   bouquet

# 361
  • София :(
Добро утро  Hug

*tan4eto*,tonito27, страхотни сте  newsm10

Аз скочих едно килце надолу и пак заорах, явно доста съм повисяла на това стъпалце като съм качвала, но ще го преодолея този период, къде ще ида.

Слънчев, усмихнат, отслабващ и режимен ден ви пожелавам  Hug

# 362
  • София
Добро утро и от мен!Аз все още няма с какво да се похваля днес съм едва на 2-ия ден от удърния режим.А вие като по опитни какво ще ме посъветвате 5 или 10 дни да го карам newsm78

# 363
Добро утрооооооооооо
Имам -1.200кг  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
Тръгнааааааааааааааа влака
Дали си размърдах метаболизма с танците и бързото вървене или му беше време да мръдне на кантара не знам
Обичам вЪ начиииииии!
anelka119  колко имаш да сваляш? 10 дни под лекарски контрол. СПоред мен 5 дни е достатъчно, във втора има време да сваляш!
*tan4eto*  хайде честито Hug
Сега всички на опашка за и  

# 364
Добро утро!

Сега ставам и първо тук да се отбележа Simple Smile

tuningmaniq Разбиваш ме просто!!! Разликата от преди е нечовешка!
 Ти си стимул за всички ни! Браво!  smile3501

Лек и успешен ден мили Дюканци!   bouquet

# 365
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Да се обадя и за днес.  Laughing
Килцата са ми същите , въпреки че съм на ПЗ и немръдвам , но идват след дава дена П дни и почват минусите.  Peace А и съм пред цикъл , та затова съм и зациклила.  Laughing
Но за месец до 5-ти , 6 кила са си добре. Така мисля аз , де.  Rolling Eyes
Отивам да водим с щерката дребния на детска и после съм тук - БОДИгард на форума.  Mr. Green

Лек , хубав и заслабващ ден.

# 366
Добро утроооо  Hug

Kristina23 (браво за изпита  Peace), Бабо жабке (добре е за един месец 6 кг.  Peace), чочосан, рошаваCoffee специално и само за теб  Wink), благодаря ви   love001

Хъм, сега се зачетох и аз за този магнезий, че то било хубаво бе  newsm78. Да взема да си купя и аз да пия нещо, какво ще ми препоръчате? Гледам че ставола и стресови ситуации, сърцебиене, световъртеж... Точно, това, което ми трябва.

sanny3, как е третата  Flutter

Туниии, много си готин, хич не си толкова слаб, до теб момчето е даже по-кльощаво  Joy

Танчето, браво  Hug newsm74

коте пу, първа на опашката  Simple Smile), -1.200кг  newsm09 smile3501

Марчелка (къде изчезна), Блумче, Фийлгуд, Филюдка, Весито5, Музичка, Цвети, Саги, шуши, Ниала, Светлат, Гюлбенур,  smile3534 gydi

# 367
Добро утрооооооо.  bowuu Да ви се представя-почти месец съм на режима -5 килца долу  bowuu Миналата година направих един не успешен опит -но тази съм силно мотивирана. Жабче,  Hug здравей и тук  Laughing Взех,че се престраших да дойда  Mr. GreenМерси за кафенцето.

Имам един въпрос-може да е коментирано.Вчера почетох малко-но не срещнах никъде за това.Отидох да си закупя трици и до тях беше изперен един пакет 500гр. `Изолиран соев протеин 90%`-състава му е същият ,като триците по отношение на белтъчини ,въглехидрати......... Купих го аз но не знам какво мога да приготвя от него  Mr. Green Пише,че е за шейкове и освен да прибавя към млякото за друго не се сещам .......  Whistling

# 368
  • в сърцето на моето Слънце
Добро утро и от мен!
Аз днес съм гордостта на Родопа, смъртта на кантара.  Embarassed След ПЗ и пред МЦ съм +1,200. Казвам само това и ще замълча, думите са излишни!
Добре че днес започват П дни и да идва вече този МЦ че ми омръзна да ходя като балон подута.
Чао за сега и до после!  Hug Hug Hug

# 369
Добро утро и от мен!
Днес не съм се теглила и да си кажа честно, направо ме е страх да се кача на кантара, за това мисля да се пробвам чаааак утре и дано не съм много разочарована.
Снощи хапнахме с една приятелка пиле  на грил и микс зеленчуци (броколи, лук, чушка, домат) и салата от марули и репички. Уж всичко беше режимно, но не се ограничихме много в количеството и днес май ще ми е разтоварващо.
Пфууууу кога ще свърши борбата със 77-ия килограм!!!
Айде дами и госоподин! Желая ви много успешен и олекващ ден и много  Hug Hug Hug

# 370
Добро утро, днес нямам настроение да пиша, но ви чета, и ви се радвам на минусите.
Нещо това мрачно време и неспането ме съсипват.
Чудя се какви витаминид а си взема, и дали да се консултирам с лекар. Преди пиех центрум, но веднъж годишно,
сега за по-дълъг период, незнам.
Айде продължавам ад чета, дано се стегна скоро.

# 371
Здравейте момичета и момче,
 И аз да си се похваля, че след празнуванията по рождения ден на детето ми днес съм в нормата си Grinning 67,2 кг.
 newsm19  newsm19
Ех иска ми се да видя и 66 , ама....... ще видим.

Туниии, а за теб- следващия път като дойдеш във Варна и не се обадиш ще има  newsm66.

Танче браво бе момиче   newsm10.

Лек и успешен ден на всички  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 372
добро утро и от мен, преди малко закусих със сандвич от варено яйце и рулца от раци, питката е от трици и чай, на обяд ще ям дробчета със заливка, а за вечеря пържоли. Кантарев все още не е мръднал  ooooh!

# 373
Здравейте момичета и момче !!!
вчера ми казаха присъдата за зъбите ...9400лв и 3 месеца минимум време за всички операции ....
така че мисля да почна да давам дежурства я на лъвов мост я на околовръстното вечер след работа да изкарам парите ....( таман в тъмното клиентите няма да виждат че съм по дъртичка ) добре че позаслабнах та да обуя за тези дежурства я клинче я по къса поличка ...и да изкарвам по големи банкноти а не да ги събирам по 2 лв ....
Тунинг .... сега ти видях снимките момче казах ти аз че накрая ще го докараш ККП (кожа косми и пишка) ....еееееее ама на тия снимки кучето те бие по показателя КОСМи от всякъде ...
ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ !!!!!!!!!

# 374
Здравейт, четох, четох, и стигнах до извода, че Кола лайт можеш да пиеш колкото ти душа иска, кагота си режима. ТАКА ЛИ Е, наистина? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт