малък Сечко днес дойде, ГОЛЕМИ РАДОСТИ ДА ДОНЕСЕ!

• 21 006
  • 494
  •   1
Отговори
# 30
 Пожелавам ви хубав месец на всички!

Ако не беше пуснал никой тема до тая сутрин,щях аз да я пусна с на Ники заглавието. Не знам, снощи нещо не ми се пускаше тема. Ще му задам задачка от сега да мисли заглавие за мартенската тема, че вече март ми е любимия месец Heart Eyes

Мерри, миличка, Честит рожден ден! Нека тази година бъде незабравима за теб и дано сбъднеш и най-смелите си мечти!

Хелена, честито ви християнче. Ама наистина бързо действате:)

Шушу, изпитвам умиление като прочетох за усмивките на Ванко Heart Eyes

Берни, дано не се разболееш. Върлуват някакви страшни бацили... майка ми сега пък е пипнала нещо стомашно- при положение,че никъде не ходи... Преди малко набутах на Бела един осцилококцинум профилактично. И тя ми е нервна милата, иска да си изяде ръцете. Зъби на хоризонта няма Close 

Ритко, да се стягаме, пак сме в списъка

# 31
 bdbaloniна Вилизарчо на мама цоци- Hug  bouquet
Benii дано се разминеш с боледуването.
Шушу такова умиление почувствах като прочетох за тия усмивки на малък Ванко Heart Eyes
KikiNiki дано майчето ти се оправи по-бързо.
На мен този ден ще ми е ужасен-спомени,спомени- smile3518,дано поне на вас ви е лек денят- Hug Hug Hug

# 32
Добрютро! bowuu
Моят младеж реши, че е много забавно да си говорим и да си играем в три през нощта Crazy и сега ми се спи ужасно, но имам една задачка - закачка, която да свърша до края на работния ден. Както обича да казва един мой роднина - аз съм спал навремето Mr. Green Сега няма Laughing

ИсеписеHug  Hug Hug

Цоцоланке, честит рожденик! Да бъде здрав и много радост да ти носи!  Tada  Party Time newsm67

Бени, тъкмо си мислех за теб, че поизчезна. Пази се и ако можеш, си почивай повечко и не се давай на вирусите  Hug
Като сме те заразпитвали за кръвни групи - и двамата с мъжа ми сме А1 +. Ако правилно си спомням от уроците в училище, малчовците ни или са същата, или 0, така ли е newsm78

КикиНики, досега ви разглеждах снимките. Прелестница Heart Eyes Даваш ли я за снаха Mr. Green

Хайде да бягам, че работа ме чака.
ПоЗдрави  Simple Smile

# 33
Хубав месец, момичета!  bouquet Hug

# 34
Момичета,благодаря от сърце за хубавите пожелания.Благодаря ви, че не сте ме забравили,въпреки че пиша рядко. Hug Hug Hug
На вчерашния ден получих прекрасни пожелания и се надявам тази година наистина да е по-добра.
Успешна седмица ви пожелавам.

# 35
  • София
ЧРД, Мерри! Само хубави неща ти пожелавам да има занапред в живота ти!  bouquet  bouquet  bouquet
Честито християнче, Хеленапеева! Господ да я пази! Praynig
ЧРД на Вилизар на Мама Цоцоланка! baloni
Шер, как е малката? Пиши как мина. Ние бяхме много тъжни. Лъчи доста поплака. Cry  Направо ми се къса сърцето... Sad Cry

# 36
Цоци, искам тортаааааа!  Hug Heart Eyes
Да ти е жив и здрав Велизар! Много да го слушате! На него приятен и безпроблемен преход през годините на възмъжаването!   nbirthday
Ели, честито ви християнче! Да бъде закриляна Любомира!  

bouquetСветълче,
когато Дарко се роди си спомних за отношението ти към тринайстото число в календара. Предполагам, че неговата повява е най-убедителната причина да се откажеш от всякакви цифрофобии.  Hug
isepise,  Hug.
Аги, нали съм ти разказвала за една мама, на която й се къса сърцето, че нейния юнак реве, когато трябва да си ходи отнякъде. Не знам дали ще е честно да ти пожелая Лъчи да стигне дотам.  Hug Скоро ще се адаптира отново малчо.

Двечките нововписани Ритка и Ники, продуктите са ви невероятни и не се бавете много.  Heart Eyes
Пък и в списъка има нужда от населяване на първо време в средната зона (тя горната е най-прекрасна, но няма как да не се мине през средата Hug). На всички, които се опитват - дано са успели.  Hug Praynig

# 37
Ох мъничкия Лъчи-много ми е тъжно.
Angela дано по-скоро свикне и най-важното да не боледува Hug
Да ви се похваля,резервирах места за санаториума в Сандански за май,само живи и здрави да сме и да не ни мине котка път.Дано само има ефект и да спрат тия болести

# 38
Оставихме я  Sad
Аги, толкова съжалявам че Лъчи е плачкал... Душичка... Сигурно ти е свито и на теб сърцето до пръсване...
Вики не плака въобще. Но тя още не е ориентирана какво става. Беше и любопитно и чак преди да и сложим пантофите хукна да ходи при децата.
Дано да мине добре. Ще видим в наобяд като я взема. Заръча ми да отида с колелото да я прибера. Много ми е смотано на мен. Неспокойно, притеснено... поревах си по пътя до вкъщи и се прибрах пеша в студеното да ми се проясни главата... Снощи не съм спала въобще. Постоянно си повтарям, че ще е добре и е жива и здрава. Просто тая раздяла е неизбежна... но пак ми е стана ревливо...
Светле, говорила съм и много за яслата. В началото само и обяснявах че има деца и играчки и тя много искаше да ходи. Сега наскоро почнах да и говоря и че там се спи и яде и т.н. Разбира всичко, но не съм сигурна какво осъзнава... Тя си мисли че е "детско" /детски център/. И понеже обича там да играе с децата, може би си мисли че е нещо такова... Де да знам и аз...
Извинявайте че ви занимавам, но няма с кой да споделя. С майка ми се чухме, че и тя се притеснява, но избягвам да и прехвърлям притеснения. Те с баща ми, особено той, не са особено доволни от решението ми да ходи на ясла Вики. Нищо не са ми казали, нито ще се бъркат за напред. Винаги са ме оставяли сама да си решавам за всичко, но усещам леко прикритото им неодобрение  Confused
исеписе, имаш една силна прегръдка от мен  Hug

# 39
Честито ви християнче Ели! - Господ да бди над нея!   Praynig
Честит празник на мама Цоцоланка!    bouquet -Да ти е жив и здрав юнака!  newsm59
Аги, Шер  Hug всичко ще бъде наред  Peace. Пишете по-късно как е минало.

Ние снощи си правихме почти 3-часов купон. Пих вода в 12.30 и незнайно защо реших  да дам и на Деница. А тя като отвори очи, видя баща си и се ухили, започна да пее, да скача и да се опитва да му привлече вниманието. Отначало ми беше смешно около 30 минути, но след 2часа взех да задрямвам. Заспахме към 3-3.30.  Не се оплаквам, защото за 6,5 месеца ми се случва за първи път, но дано не се повтаря често Mr. Green

Hug и приятна седмица!

# 40
  Хелена, честито ви християнче. Ама наистина бързо действате:)

Да бързо действаме ,ние католиците така правим  Laughing едно време са кръщатавали децата даже на следващият ден след раждането Rolling Eyes а сега поне изчакваме месец ако е топло може и по рано.
Ето малко снимки от събитието  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337344&pid=10349136

Шер Hug  когато племенницата ми тръгна на ясла всички у дома бяхме като болни Sad но пък тя с такова желание ходи явно там и харесва.Пиши по-късно да разкажеш.

Аз ще отивам на доктор да видим колко сме пораснали Grinning

# 41
Честито на всички празнуващи със закъснение:
Честит празник на Велизарчо! Да Ви е жив  и здрав !
Честито кръщене и на Любомира! Нека Господ  я пази и закриля!
ЧРД и на Мерри! Много любов и късмет в живота !
Разгледах снимките и на Бела и на Лора- прекрасни деца! Пу-пу!
Нямаше ме няколко дни. Използвах междусрочната ваканция на ученика и ходихме на гости на сестра ми .
Пожелавам само приятни емоции през малък сечко. Hug

# 42
Честит празник, Мамо Цоцоланче! Да ти е живо и здраво порасналото момче!   bouquet

Аги, Шер,  Hug Sad не смея и да си представям как са свити сърчицата ви. Шер, ти вероятно вече си взела Вики. Чакаме първи впечатления. Гушкам ви, майчета!

Ели, ми много кротичко сте посрещнали кръщенето - послушна ви е момата.  Peace И какви бузички има само! 

Рони,  Heart Eyes

Благодаря на всички, които ми писаха тук и на ЛС за кръвните групи. Получих нужните отговори. Благодаря отново.  Hug

Ааа, Лили няма само ние да купонясваме нощно време.  Mr. Green

Исеписе,   Sad Hug

Нямах време да надпиша снимките, но като остана малко свободна и това ще свърша. Малко се поолях де:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312511&pid=10350388

На първите снимки на вашето внимание е един оШАРен мъж. Имам чувството, че от пъпката над веждата ще остане белег, защото сколаса да я разчопли.  Confused

# 43
Добре е при нас положението като за първи ден. Сутринта като сме тръгнали е плакала доста, но после била уж добре. Казаха, че е контактна и с децата е играла. Яла е, което не очаквах въобще. Малко уморен вид имаше като я взех. Пита ме дали и нося бонбони и дали съм с и докарала колелото. Сега си е много добре, заспа. Не изглежда да е стресирана, ама утре ще видим сутринта как ще е.... Бърбори и всичко обясни - за децата, как паднала от някаква люлка и плакала... Ох, не знам, по спокойно ми е като си я взех.
После ще гледам снимки  Heart Eyes Отивам да поспя при нея, че се чувствам уморена от напрежение. Пък и сигурно довечера пак няма да спя като знам, че на сутринта ще я оставяме  Crazy
Благодаря ви сърдечно, че сте с мен в този труден момент   bouquet

# 44
Шер,  Hug направихте първата крачка.  Peace Дай Боже оттук насетне да става все по-леко.  Praynig Според мен няма начин изобщо да не плаче първия ден. Най-вероятно и следващите също. Щом е хапвала, играла и сега не изглежда стресирана мисля, че нещата бързичко ще си дойдат на място.
Целувчици за мъничката героиня и за мама.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт