Невена е толкова порастнала. Малко ми е слабост, каквато е шишкалана (Лора от нея гледа).

И друга моя слабост е станала доста шишкава. Дарко е за мачкане и папане. Пу-пу, чудесни са ни дечицата. От нашите,силни деца по- Убави нЕма.
Шер, аз се опитвам да се поставя на мястото ви и знам,че ще рева като магаре като дойде момента за ясли и градини.
А Лора е с АД (атопичен дерматит). Има на гънките на врата и зад коляното червени петна, които не минават. Вчера я водихме на лекар
и заключението беше АД. Като се порових с чичо гугъл , разбрах че тази диагноза се поставя в повечето случаи когато не се знае
каква е причината за даден обрив или нещо подобно. Сега мажем с разни мазила, дано да мине. Ще сменяме и козметиката явно.
За капак през нощта се събуди плачеща , не може да диша детето , запушен му носа и леко покашляме.
Може би мъжо е виновен, като каза че на всичките ни познати децата са с проблеми и по болници са милите, добре че Лора си е добре.
Пу дяволите да се скрият в дупките си и да не слухтят, че вещица съм, лошо им се пише.
Сега ще даваме Стодал, пък ще видим, дано не става по=зле положението. Пусто време, не я обичам тази зима и това си е.

,боцнаха ни в крачето.

И аз така мисля. А Дарко ми е пъзелче, сглобено от мама тати и батко. 
.Изписаха ми мазила за130лв.и нъц
Благодаря за снимките!