малък Сечко днес дойде, ГОЛЕМИ РАДОСТИ ДА ДОНЕСЕ!

• 21 020
  • 494
  •   1
Отговори
# 75
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Аватар си имаш. Дарко да не е хукнал на някъде?  Heart Eyes
Ники, Белка може би чака да й отглеждате прасенце на чист въздух, за да хаби зъбките за крехки мръвки.

# 76
Аз все пак успях да се разболея и вече ми писна.две седмици почивка и пак,какво е това чудо.
Миналата нощ направо откачих от болки в ухото,а сега така ме цепи кратуната,че ще гръмна.Пак се появи гадната хрема.Ужас  Sick
И на мен не ми излиза аватара на Светлето.
Днес най-накрая ще дойде майстор да ни погледне печката,дано да я оправят,че вече не мога да измисля какво да ядем.
Аз май само се оплаквам днес,за това изчезвам  Hug
Видях снимките на едни прекрасни бузанчовци  Heart Eyes Разкошни са

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 13:09 от Benii

# 77
 И аз не виждам аватара ти, Светле. Може би трябва пак да си го сложиш:) Да не си си надвишила лимита от знаци и пиксели и някой мод да го е махнал  newsm78

Бени, дано бързо се оправиш. Аз бях като тебе в продължение на първите 6 месеца след раждането на Бела. После педито ми препоръча да пия Биогайа и направих един курс от 3 опаковки за един месец. Оттогава не съм кихала дори. Дали ми стимулира имунитета, или просто се закрепих аз, не знам.

Момичета, много съм бясна. Това с Рита го обсъждахме миналата седмица, ама да споделя възмущението си и тук. Не може центъра на София да е такава кучешка тоалетна. Живея в квартал, в който вече идея нямам по колко върви квадратния метър на апартаментите, а по улиците няма къде да стъпиш, без да настъпиш нещо. Камо ли като движа с количката.  Тия кучкари толкова ли не могат да си носят по едно пликче и да си вървят след кучето... в крайна сметка да вземеш животинче носи и някаква отговорност, не мислите ли... Днес за пореден път побеснях,докато ходих до кухнята. Как не видях някой кучкар,та поне да си излея яда,ама не ги разхождат по обед...

Днес може би ще се запозная с Мерри:))

# 78
  • София
Ох, Ники защо ми напомни сега пак почнах да беснея.И Весела може да каже какво беше при последната ни разходка, търсихме локви за да си
почистим гумите на количките. И как да си я сложа после в багажника на колата без да съм наругала де що има куче и стопанин.  #2gunfire   #Crazy

И аз да се оплача, че от сутринта и аз съм с хрема и гърлобол.  Crazy Дано се оправя бързо , пръскам Тантум верде в устата си и аз със Стеримара се боря.
Дано не ставам по-зле , че не знам с Лора кой ще ни гледа.   Mr. Green
Времето е чудесно, а мен ме е страх да я изкарам Лора.

# 79
Здравейте!
Стискам палци Рита и ЛоРита и Берни бързо да се оправяте. При нас пък днес такава буря се разрази вятър, гръмотевици, светкавици, градушка - ужасТ. Дени чак се уплаши като забиха тия зрънца по прозорците. Но вече се опитва да изгрее слънце.
Светле, и аз не го виждам момчето със сладкото езиче. Да няма някакъв проблем на сайта, на който ти е качена снимката.

Hug

# 80
  • Sofia
от 3-ти декември ходя при Чамурлийска - посочена е от Лилибончето
според мен е много добър класически хомеопат, поне на мен много ми помага жената
в същото време е и дипломиран психотерапевт, така че консултирането с нея е много интересно и полезно...

# 81
  • на дъното
Привет и от нас.И тука в Б-с едни светкавици се появяват като лятна буря.Мамчетата които са на път да се разболяват им желая бързо да се оправят така също и на дечурлигата ,че като гледам тв те само за грипове говорят и настръхвам.Ние сме добре ядем много бързо до такава степен,че не може да си поеми въздух с прекъсвания малко подремвания и после пак продължаваме и така до следващото доене  Laughing .
Прегръдки на всички и целувки  Hug  love001

# 82
Силвинце, все така ящнички да сте.  Grinning А кога ще видим нови снимки на сладкия мъж?

Рита, недей, мацо, да се разболяваш - не ти давам. Как е Лорка днес? Дано само е настинала, а не  нещо вирусно.  Hug

Ники, вие поне сте само с кучешки. Пък ние можем да се похвалим с кучешки, кози, конски, кравешки... и прочие. Разнообразие има тъй да се каже.  Mr. Green

Берни, оздравявай бързо. Марти да държи фронта.  Hug

Рони, Лили,   Hug

П.С. Ми цял ден аватарът ми ту се появява, ту изчезва - явно има проблем със самия сайт.  Thinking

П.П.С. Искам да похваля едно другарче, което ме впечатли със познанията си в областта на руската поезия. Споменах, че имам едно любимо стихче, чийто автор издирвам. И в момента, в който почнах да рецитирам, въпросното другарче не само ми каза авторът ами и продължи с текста. Другарче, да ти издам ли името?  Heart Eyes

# 83
  • София
Светле, да не говориш за Мечката?
Иначе Лора е по-добре от майка си май. Опитвам се с нейните лекарства да се лекувам пък ще видим има ли ефект върху мен.
И аз не ти виждам снимката, смени сайта в който си я качила.

# 84
Здравейте момичета,
ние днес бяхме на консултация и питахме и за хълцането и за бактериите в урината.
Докторката ни успокои и за двете,каза че няма нищо притеснително, че бебто хълца, а за бактериите каза,че са единични бройка и няма нужда от притеснения и допълнителни изследвания на този път.
следващта ни консултация ще бъде непосредствено преди 9-тия месец и тогава ще има пълни изследвания.Иначе бебо е добре.Седи си с главата надолу и има пулс 160 удара.Жена ми е качила "цяло кило".Дадоха ни списъка с нещата за родилно,който е изключително малък,не че се оплавам.
Надявам се,че при вас нещата се развиват добре
всичко хубаво на всички

# 85
Добър вечер мами- Hug Heart Eyes
Benii бързо оздравяване ти пожелавам,дано не е нещо сериозно Heart EyesИ дано се разреши проблема с печката,че............. Sad

KikiNiki онзи ден гледах Милен цветков,точно по темата,с тази разлика,че една жена разказа как е била свидетел на нападение от страна на улични псета над един човечец-направо за малко да го изядат-ужас.А това могат да го направят и домашни кучета,често се случва.А за лайната-еми невъзпитани сме си ние българите...................и после болести и т.н.

Ритка и ти бързо да влизаш в форма-стига болести Hug

Светле и аз не виждам Mr. Green

Ние засега сме добре,няма болни-чук,чук-да не чуе дявола
 Hug Hug Hug

# 86
Светле, да не говориш за Мечката? 
Не съм аз, но руски обичам (и ми е много приятно, че ме подозираш мен). И мога да ви изрецитирам цялото "Белеет парус одинокий". И книги на руски успявам да чета тук, защото в чуждите секции на тукашните библиотеки има. Дори има книги на Антон Дончев на руски преведени.

Айде всички болни да се оправят. Бени, а твоята хрема на лекар водила ли си я? Тя май доста упорита излезе.

Светле, при мен досега не е давал проблем твоя аватар.

Ники, малката мечка май ще я правим твоя колежка. Набелязва си жертва, докатерва се до устата на невинния човек и с едната ръка хваща долната устна и дърпа, докато не се открият зъбите. Другата ръка моментално бива напъхана вътре и почва да пипа по зъбите, ама много внимателно и им говори нещо. От няколко седмици е така, дано да мине в по-човешки начини на задоволяване на любопитството=

Допълвам. Шерче, да поздравиш Вики за яслата. Оправно дете си е тя. Как е минал 3-тия ден?

Лека вечер, приятелчета.  Hug

# 87
Допълвам. Шерче, да поздравиш Вики за яслата. Оправно дете си е тя. Как е минал 3-тия ден?
Ами горе долу добре е положението. Днес малко плака сутринта, много й се спеше и трудно я събудихме. Там слуша уж, всички са очаровани от нея. Казват, че играе и яде. Не съм сигурна дали е така, но се надявам. Днес лелята я похвали, че казва за пишкането. Даже беше супер впечатлена, че искала да е в розовото гърне /тя различава някои цветове, знае и буквите на всички близки хора, коя й е лявата и коя дясната ръка./
Това е хубавата част. Лошата е, че следобяд с мен е още по голям ужас. Въобще не ме слуша. Днес се напика 4 пъти, нищичко не ми каза  Crazy Наобяд и вечерта иска да стоя при нея докато заспи, да й държа ръката или да лежа на спалнята докато заспива. Иначе си заспиваше сама до преди яслата...
Говори все повече. Много я разпитвам аз, даже чак май и досаждам да ми разказва. И започна да ме мятка за някои неща  Laughing Като например /да ви разсмея  Laughing/ питам я дали лелята пее песнички. Каза, че пяла. На въпроса коя песничка ви изпя, отговора беше "дозата" /за който не е просветен в чалга песните - песента е "Чакам си дозата" на Галена. Любимата песен на Виктория  ooooh! Вуйчо й я просветли по въпроса с тая доза и я слушаме по сто пъти на ден Laughing ooooh!
Това е при нас. Аз съм по спокойна вече. Дано да й хареса с времето. Приех, че в началото ще има стрес, сълзи и сополи. Дано наистина играе и се занимава. Другата седмица ще я пробваме да спи там...
Всички болнички да оздравяват  Hug
Веси, къде се загуби ти? Как е Бобко?

# 88
Печката ми е оправена  Party
Аз моята хрема ще я водя на лекар в петък,че вече и аз започвам да се съмнявам за синузит.Все още продължава да ме боли главата,направо едва гледам.
Марти,за сег удържа фронта,давам му вит.Ц и имуностимулатор.Днес обаче тичайки падна и си разби устата,тече малко кръв,порева и след 3 мин.беше готов да хвърчи пак.Направо няма спирка  ooooh!
Ники,този чай от аптеката ли се купува?Ще взема да го пробвам,дано да има ефект
Ритко,оправяйте се бързо с Лорка  Hug

# 89
Как сте момичета.Сега се опитахме да сложим бебка за нощния сън ама на.Събуди се зверчето ми. Mr. Green Heart Eyes Еми явно пак иска да се приспиваме. Laughing Много цунки от нас и на болните бързо оздравяване. Hug

Общи условия

Активация на акаунт