Из поэмы "Руслан и Людмила"
У лукоморья дуб зелёный;
Златая цепь на дубе том:
И днём и ночью кот учёный
Всё ходит по цепи кругом;
Идёт направо - песнь заводит,
Налево - сказку говорит.
Там чудеса: там леший бродит,
Русалка на ветвях сидит;
Там на неведомых дорожках
Следы невиданных зверей;
Избушка там на курьих ножках
Стоит без окон, без дверей;
Там лес и дол видений полны;
Там о заре прихлынут волны
На брег песчаный и пустой,
И тридцать витязей прекрасных
Чредой из вод выходят ясных,
И с ними дядька их морской;
Там королевич мимоходом
Пленяет грозного царя;
Там в облаках перед народом
Через леса, через моря
Колдун несёт богатыря...
"В темнице там царевна тужит,
А бурый волк ей верно служит.
Там ступа с бабую ягой
Идет, бредет сама собой.
Там царь Кащей над златом чахнет,
Там русский дух, там Русю пахнет."
Ееех, къде ме върнахте с тия стихове, знаете лии?..Едно хубаво ми стана на душицата! Благодаря!
Бени, не ти ли беше жал за косата, дай фото. Моята не е разкош като твоята и пак ми трябва психическа подготовка преди да я занеса на подстрижка. И хайде дано не е синузит, а само гадна хрема и бързо да минава.
Аги, Шер, мъчно ми е за вашите хлапета, че и вие се тормозите. Измислете си някакъв ритуал като ги вземате, нещо весело, което обичат и им говорете за това сутринта, та да го очакват. Дано помогне...Сега ми е лесно да давам съвети, ама ме питайте догодина като ми дойде и на мен до главата
А Максим днес си намери приятелче на площадката. След разходката из квартала, спряхме пред блока да го полюлея и там беше едно момченце с майка си. Нашия ме заряза и отиде при детето, закача се, говори му, вървя след него. Общително ми е явно детето
Пък за лудориите му мога да пиша до утре, ама няма време сега. Но едно от любимите му неща е да отваря люка на пералнята и да пъха вътре каквото му попадне, ако е празна и съответно да вади това, което е вътре, ако е пълна.
Следва продължение...
.
Но на мен ми е за втори път, та съм спокойна,че после пак влизаш в релси. Гаранция!
А всъщност по следобедното време в тая градинка повечето са майки с бебета и малки деца.
,ама поне си свършваш работата на спокойствие.
, а е с непрекъснати имунно стимулатори.
, обаче аз лично съжалих малко, че я направих такава, защото покритието е адски сладко и всички си го бяха оставили в чиниите, освен една любима приятелка, която пък изпапа две или три фигурки за мой ужас
А за счети, знаеш че не си въри работата и всеки път само се ядосваш.