Отговори
# 255
Много ви благодаря за филмчетата, изглеждат много подходящи, тегля ги Hug
Моята госпожица от години реве, че косата и не е достатъчно дълга и сега, когато вече порастна доста и е хубаво оформена(най-после заприлича на човек)реши, че иска да я отреже на черта.По принцип аз нямам нищо против, косата си е нейна, да си я носи както иска, обаче имам едно предчуствие, че като я подстрижат няма да се хареса и тогава няма връщане назад.Иначе през ваканцията ще я водя на едно Етрополско село, в Етрополе има конна база и са ни обещали да започнат да я учат да язди, заради което цяла зима чакаме точно тази ваканция.Ходим там по баирите през лятото.Иска ми се тази година да я кача на Рилските езера, има ли от вас някой желаещ, ще ни е по-лесно ако сме с повече деца на една и съща възраст.

# 256
Вчера спретнах 2 диска с тази поредица на ВВС и мъжкото присъствие у дома беше много впечатлено...за мен не остана време.

jedira , конна база има до Банкя - ако и хареса на адашката, можете да я водите и там за по-чести тренировки.За косата - обясни и, че красотата на жената(девойката) е точно там, стига да я има и да е красива...и да е дълга...
Аз с моите момчета предвкусвам др. проблеми...

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 12:05 от Боби1973

# 257
Момичета, от Замунда ли изтеглихте филмчетата? Нямам регистрация там и няма начин как да се вредя. А си имам само това "легалното" филмче Rolling Eyes

# 258
   Уф, аз ли съм поизостанала , не е ли раничко за тези филмчета  Embarassed, на 10год са?! newsm78

# 259
Момичета, от Замунда ли изтеглихте филмчетата? Нямам регистрация там и няма начин как да се вредя. А си имам само това "легалното" филмче Rolling Eyes
Вълничке, дръпни ги от Колибката

# 260
# 261
Като теглите Human body от kolibka.com- как пускате субтитрите

# 262
Здравейте мами, питам тук за пролетните ваканции- великденска, шестомайска и т.н.- има ли вече по места информация за датите при вас?
Моят синковец беше малко болен, в събота беше с гърлобол и болежки по главата и рогата, вампирясали червени очи и кофти настроение, но днес отиде на училище, каза, че се чувствал по- добре. Не е излизал вчера и от това му се стъжни още повече, не ни се рискуваше да се поболее сериозно. Казахме му и деца да не си кани, да почива.
Купихме му пъзел с 1000 части, искаше с 2000, но го отказах и добре, че стана така, то сега с тези 1000 части играем всички дружно, когато "Голям мъж" Горги спи. Стигнали сме до половината едва за вчера.

# 263
Вълничке, дръпни ги от Колибката

Сърдечно благодаря и аз !  bouquet

# 264
  • София и там където не се пуши
Здравейте мами, питам тук за пролетните ваканции- великденска, шестомайска и т.н.- има ли вече по места информация за датите при вас?

http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms/left_menu/vacations/

Великденска няма - име един ден понеделника след Великден

1-6 - Гергьовден - подарък от Масларова, за да сме ходели на почивка и малко туристическия бизнес да потръгне.  Joy Joy Joy В моя случай - аман от слугинаж.

# 265
Ша взема да са пенсионирам, значи, само че тогава Масларова вече няма да е налице, да ме праща по хотели на нейни близки и познати...

# 266
  • гр.София
 Grinning Здравейте и от мен, и аз мисля че трябваше да дадат на децата по някой и друг ден почивчица.

# 267
Сега си погледнах в бележника от род. среща в началото на уч. година - записала съм, че пролетната ваканция е 01.04 - 12.04...наистина не е по Великден.Пак ще се чудя какво да ги правя децата толкова време...

# 268
Моите отиват при баба във Видин. Покрай баткото ще разкараме и малкия за малко. Mr. Green Но за съжаление можем да ги закараме чак събота, т.е. до следващия уикенд - само 5 дена безгрижни. Май няма да ми стигнат Sunglasses

# 269
Привет! Отдавна не съм писала, но днес имахме родителска /таткото беше/, та по този повод съм яхнала метлата afwitch. С дисциплината сме доста зле - абе, прави ми впечатление от доста време насам, че се прави на интересен, опитва се да ми отговаря, остроумничи....Разсейвал децата, опитва се и на класната да прави фасони, по английски уж беше от най-добрите, сега госпожата казала, че ако продължава така да се "справя" с тестовете, ще остане в група "С" /в края на тази година имат сериозен изпит/.
Та, въпроса ми е как да процедирам newsm78? По принцип съм доста взискателна /не прекалявам, обаче/, забележки правя непрекъснато за поведението му, от време навреме налагам наказания от рода без компютър, без гейм бой, без тв, без покупки /глезотийки/... И на "Кенгуруто" не се представи добре.... незнам. Дайте съвет, моля! Не, че е станало кой знае какво, но ако сега го изпусна, мисля, че ще стане по-лошо.

Общи условия

Активация на акаунт