Отговори
# 60
Else, виждала съм го някъде това сирене и при първа възможност мисля да купя да пробваме. Дано само не ми се наложи да ходя чак до пл. Журналист за него, че е в баш центъра и посмъртно няма къде да се паркира...

# 61
Hexina, дано всичко да е наред вече! Възхищавам ти се - звучиш толкова бодро, а кой знае как се чувстваш. Стискам палци!

Не че проблемът е кой знае какъв, но да споделя. Като се разхождаме, детето предимно си събира боклучета и много много не върви. Явно е някакъв етап. Но пък в една статия за играчките през различните периоди от развитието на децата пише така:
   "От 12 до 18 месеца. Това е възрастта на първите крачки. Подходящи са играчки на колела, които да движат пред него. Така детето се чувства по уверено, учейки се да ходи."
Чудя се дали има такива играчки за момчета. При момичетата се сещам за колички за кукли, а момчетата какво могат да тикат пред себе си - кончета, колички? Май не съм виждала при децата от квартала. Имате ли някакъв такъв опит?

# 62
Хекси, дано се чустваш по-добре вече  Praynig Как е душичката Алекс? Дава ли ти възможност да се възстановяваш? А той добре ли се възстановява?
Има още няколко магазина където се предлага това био сирене тук по-долу може да ги видиш. Има и био кисело мляко.

# 63
Арвада, има варианти за бутане и от момченца- примерно тип пазарска количка, детска - е унисекс, също има 1 градински колички на 1 гомичка отпред, има и колички за инструменти,барабар с инструментите вътре. Варианти много Peace

# 64
  • Севлиево
Моят, нищо че е момче, повлича кукленските колички и си ги бута. Забелязвам, че и други деца го правят. А иначе масово децата си бутат от онези панаирджийските колелца на бастун дето са. И ние си имаме такова, само 2.50лв струва.

# 65
Хайде да си пренеса поста от предната тема,ама като гледам и тук има за четене...
Днес се върнахме от Римско.Много съм доволна.
Докато ме е нямало Косе е развъртял капачката на газовата бутилка в баба ,качил се е на нашия етаж и е лопал по вратата,мноого е слушал и така.Свариха ме и 2 нехубави новини-племеницата ми,която е на 8 месеца е в болница с пневмония,братовчедка ми,която е прясно бременна вдигала тежко и е с отлепена плацента,та ще си полежи милата...
Снимките на децата на Чери спа и Вня са страхотни и на Ерай разбира се.
Еми-ече са ти отговорили всички-Косе се буди по 1-2 пъти и глътва по малко вода,денем не пие иначе.Ти пробва ли с вода и биба?Ако не става с времето ще отвикне.
Хекси-дано няма проблеми вече във семсейството!
Веси-и ние така се качваме на колата ако е скучно,ама само тати и Косе,че ако е мама отзад Косе полудява,а ако е само с татко си слуша мирно и кротко в столчето.Не е ли кофти спрямо мама така?

# 66
  • гр.Варна
Само записче,защото след днешната ясленска одисея съм премръзнала, изморена и ми се спи. cold smile3524

Лека и спокойна нощ! Hug

# 67
  • София
записче. Whistling
 Hug

# 68
  • София
Елси, аз само от Био-киселото мляко купувам за Тони, че нали много внимавах с този продукт. И понеже го продават в супермаркета до нас, само от него купувам. Такова сирене обаче не съм виждала. Био-магазина на пл. Журналист го знам, но никога не съм ходила до там, сигурно има от Био-сиренето.

Ками, пускай снимки  Hug !

# 69

Хей,Аня,къде се загуби?Много често се сещах за теб?Всичко Ок ли е при вас?Как са сладурите Дани и Емко?Пиши! Hug

# 70
Кали Мей, доволна ли си от киселото мляко? Аз за съжаление нито млякото нито сиренето мога да открия тук Sad От киселото мляко в момента пробвам на Български йогурт уж вкисва като го оставиш, че и на Сердика млякото го няма в тук Sad Сега си търся някакво решение със сиренето докато си взема домашно  Tired
Ками, добре завърнала се Simple Smile Както е казала Кали Мей - пускай снимки та и ние да видим малко свят Wink

# 71
Здрасти мами!

От няколко дена се оптивам да пиша но все не става.

Освен това абсурд да изчета всичко пропуснато, та ще се включа в последната тема.

Много съм възмутена от тази история със сиренето и особено от това как никой не смее да каже конкретни марки и фирми защото те нали имат право да печелят и ако ги обвинят сигурно веднага ще ги осъдят, а аз нямам право да не ям отрови и нямам право да знам за какво си давам парите. Е това най-ме вбесява.
Също смятам цената на сиренето няма нищо общо с качеството. Бай Ганьо да не е глупак! Ще го пусне и евтино и скъпо да обере всички ниши на пазара.
И като се сетя преди време за едно сирене на Дядо Либен, нямаше Маджаров и го всехме на малкия а той не го яде и като го опитах - все едно съм отхапала мазилка - на някви дребни твърди парченца след като беше киснало 2 дена във вода.
Сега имаме едно биволско на Маджаров и взехме да четем - СВ 46% и МСВ 50% иди познай какво е това, излиза че не дава информация а по-скоро прикрива. Така че и Маджаров отпадна вече, нищо че е вкусно.
Изказах се  Mr. Green надълго и на широко  Mr. Green

Целувки и гушки на всички
Пебси Hug и на Лизка Hug видях че пишеш че сте добре, много се радвам
Аня  Hug и другите  Hug, надявам се тази седмица повече да се включа.

Спокойна нощ  Heart Eyes

# 72
ами честно казано, мен нещо и за биосиренето и млякото ме съмнява  Rolling Eyes имайки педвид, че в България няма никакъв контрол /или контрола се плаща/, едва ли качеството е такова, каквото се представя  Rolling Eyes пък и коя ли ферма храни кравите си без фуражните смески и без да цели бързото качване на килцата на животинките и увеличаване на млекодобива  Rolling Eyes
но все пак нека съществуват поне някои неща, за които да си мислим, че са хубави  Whistling
а иначе до няколко години ще се превърнем в копие на америка - зеленчуците и плодовете ще се конкурират по вкус с гумените играчки на децата ни, месото ще е блъскано с куп добавки и хормони, ще ядем полуфабрикати, и нацията ще затлъстее още повече, на всяка пресечка ще има тип макдоналд /то всъщност вече ги има .../ и така... ще ни залее внос отвсякъде ...
емиии, управляващи - толкова години си ги избираме все от кол и въже  ooooh!

айде стига толкова размисли и страсти по никое време  Mr. Green

Елзе, пробвай розовата Елена 3.6 процента  Peace

Мунка, и аз ги гледах умно тия съкращения на сиренетои накрая реших, че са някви елементарни, пък не ги знам сигурно - викам щом хората са го писали така, значи е всеобщо известно  Mr. Green

редактирам се да пиша на Пебсита- че онази вечер сънувах Лизинка - нищо лошо, просто я сънувах, яви ми се образа й като на Дева Мария  Joy /снощи сънувах как пазарувам яко от ларедута, тия женици-ларедутки трябва със закон да ги забранят дето зарибяват хората  Crossing Arms е, поръчах 3- 4 нещица/

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 00:24 от vesela_

# 73
Ами Веси, как несериозно, бе жена- за тия 5 думи, 3 пъти приспивам, а като е буден Дани – АБСУРД. Като кърлеж е и това е- днес го оставих на 1 приятелка пред аптеката и ми го домъкна след около минута с 3 реда сълзи, а всеки ден ражхождаме бебетата заедно- познава я.
За еленското сирене не знам, Поспаланке- не е това, което мислиш- по принцип е кофти, почти само цигани работят в мандрата вече, а това сирене сигурно е от запасите на шефовете- нашите уреждат такова по банкети, иначе не. Масово връщат поръчки с развалена продукция, но в момента е от хубаво мляко- само дето трябва някой да ти казва кога да го вземаш и кога не. Аз съм на Маджаров PVC кутия, козе, нали уж е най-полезно.
Мъжо дава зор да спим, лека

# 74
  • Гърция
Ако има някакъв контрол, то той е при био продуктите, защото не се осъществява само от българските органи. За да получиш разрешително стоката ти да носи това название се преминава през дълъг и стриктно наблюдаван процес. При плодовете и зеленчуците може и да се правят измами, но с останалите продукти е почти невъзможно. Голямо разнообразие на био продукти има в супермаркети Калея ( единия е в Борово), предлагат млечни продукти, колбаси, бисквити, халва, безалкохолни, захтин и още доста неща.

Общи условия

Активация на акаунт