Валчо е с червена черта напречно през цялото лице от удар в ръба на вратата, носи си го с достойнство Няма смисъл да подхващаме пак стари спорове.
Моля моето мнение да не се тълкува като обвиняване на някого и без това достатъчно си го цензурирам

Веси, а гледала ли си Крилце или Кълка с Луи Дьофинес? Виж го ако не си за какво ядене става въпрос
Не знам какво е Био-то, не го споменах умишлено защото сигурно е последната надежда на много хора и много ще се разстроят ако се опитам да я разклатя.
Всъщност и аз днес пратих мъжо за био сирене, то какво ми остава!
Но и нямам никакво намерение да се насилвам да виждам всичко в розово, всеки си има собствени очи, уши, глава и т.н. и си ги ползва както намери за добре.
Ескарина благодаря за линковете, ще ги прочета може и да помисля
Eлзе, 10х, освен това сухото вещество какво точно е не се знае нали?
а иначе знам, че обикновените хорица, които си продават млякото по селата на пунктовете добавят малко водица - кравичката като е по-маслена + малко водица, пак си остава маслеността в нормата
и ме чуха май на съседната улица
... това не е критерий
ако киселото мляко ми се вкисне за 2-3-4 дни определено нещо няма да му е наред
)и знам,че като си оставя парите в Бг производител,това значи работа на съответния работодател и нови работни места за българите тук в БГ.
). Решиха си хората ,че ще работят така,както те искат,НО хората искат "нещо по-така" , диското стоеше празно,ревеше им се,но пуснаха поп-фолк и сега елате да видите за какво става въпрос - ще се избият да ходят там
което в никакъв случай не ги прави прости ... малко са онези, които могат да си позволят да пазаруват, без да се интересуват от цената
.
не значи задължително че са вредни. (изключвам мляко с меланин и подобни престъпления) просто не са това, което трябва да са. ако с един "салам" вместо месо има кожа, гръкляни, обрезки, сухожилия и т.н. това не го прави отровен, отвратителен - може би, въпреки, че за съжаление така ги догаждат, че не се знае какво има вътре 

И аз пак се захванах, сега е и наложащо, ще кумуваме.
Погледнете ги и вижте дали сте купували от тях - аз установих,че преди съм взимала от някои от тях, защото в списъка има и известни имена на нашенски марки
Е,да ги убиеш малко е