КГБ = Клуб на Готините Баби - 60

• 19 115
  • 443
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Лека нощ от нас с Ани.

# 361
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Аааа Яжка , не е само Кантарев , личи ти , че си олабила още.  Peace
Последно преди Коледа се видяхме , но сега си още смъкнала.  Hug

Айша , лека и мека.  Hug

И аз ще отнасям плувката.  Crazy

ЛЕКА и СПОКОЙНА НОЩ!

# 362

ЛЕКА  НОЩ, МИЛИ МОИ!  СЛАДКИ И СПОКОЙНИ СЪНИЩА!

# 363
Здравейте момичета.
Танче,добре си се завърнала-липсваше ни.Честито ти нови дрешки със здраве да си ги носиш.
Яжке,жабче -има промяна отслабнали сте.Бравос  Hug  bouquet
Абе Габи,Деси,Джучка отдавна не са писали.
Лека и спокойна  нощ на всички.

# 364
  • София
    Добро утро мили мои приятелки.
Жабче, добре че изостави "бабака".От снощи се замислям дали и аз да не направя промяна,но искам мнението най-вече на Янчето-тя си знае защо.
    Айша,ако ходите с Ани в Сити центъра на Хемус,ми свънни да пием кафе.Аз ще бъда там,вероятно поне да 14-15ч.Та да закръгля броя на срещите на 3.
    Тук вали и има вятър,но въпреки това,голяма част от небето е синя и ясна.Вероятно времето ще се подобри./Докато пишех и небето се скри от сиви облаци/
    Приятен и релаксиращ почивен ден!

http://www.vbox7.com/play:d09381e3

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 08:36 от baba iaga

# 365
  • София
Яге, махай го това баба. Баба си на внучето, за другите си жена. А и с боядисана коса, сигурно аз прошарената изглеждам по-стара.

# 366
  • тук и там
Добро утро и от мен!
Яжи,днес пак си станала рано,дори и закуската си спретнала.
И тук при нас времето се разваля.Дано не завали,че ми е навън прането.
Днес имам санитарен ден в къщи,ще се изкъпя и ще почивам/ако успея/.
И на вас пожелавам почивка,разходки и добро настроение!

# 367
  • София
Вече и аз съм тук. Изчистих, остава да направя нещо за обяд и май ще е посно, че цяла седмица мръвки похапвахме в различни вариации. Сега едно слънце като е грейнало след дъждеца, май ще се разходя до нашия пазар. Отдавна не съм го посещавала, въпреки че хранителните неща силно намаляха в него.
Наистина Джучка отдавна не е писала. Аз я чух за именния й ден по телефона, но тук не е писала повече от тогава.

# 368

ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА!!!ПРИЯТЕН УЙКЕНД И ХУБАВ ДЕН!!!

Танче,със здраве да си ползваш новите дрешки и да си най-чаровната и хубава юбилярка!!!
                     Аз цяла нощ не можах да дремна,пак имах екстремни ситуации и сега се чувствам капнала.Ще излезем с дедито малко на разходка,че да се освестя!!!

# 369
Добро утро!
Яжке, мерси за апетитната закуска! Аз не закусвам по принцип, ама това ако е пред мен, няма да устоя!
Мими, бързо да отхвърлиш работата и хубаво да се напочиваш!
Аз разходих Алекс и сега ще излезя на кафе с приятели. После щемързелувам до другата разходка. Ако се обеди Марин, че ще си дойде днес, ще трябва да напазарувам и готвя. Все добре!
Хубав и усмихнат ден на всички! Hug

# 370
Здравейте, мили момичета!
Дидия, много ти благодаря за пожеланията, зарадва ме с тях!
Светле, благодаря ти, вие също много ми липсвахте! Благодаря за хубавите думи за покупките ми!
Преди малко, не ме домързя облякох се с тях, обух и обувките с които ще бъда, имам два чифта черни и избрах по-ниските, та да се видя, каква юбилярка ще бъда. Вече ще умуваме за деня и за заведението в което ще бъдем. Само здраве да е, че от снощи Бори е с 38.2 Т.
И във Варна е облачен ден, но задачите са си задачи- и ще перем и ще сушим по сушилниците, нека да е живот и здраве един месец още зима ще издържим. Като пукне пролетта, друго ще е!
Янче, ти купи ли си сгъваем сушилник?
Миме, как е сина ти, до къде стигна положението с коляното? Нали отсъствах, сигурно си споделила, но съм го пропуснала.
Приятен неделен ден на най-готините, най красивите, най-умните, най-чаровните, най-добрите, най-сладките момичета в България, в Европейския съюз, и в двете полукълба на Земята! Целувки за всички!

# 371
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Яжка , мерси за закуската.  Heart Eyes
Пак пое по улиците , твойта работа нЕма ли почивен ден? Laughing

Марси и тя се разходи с кучо... и аз слязох до мойте да им дам да ядЪт.  Crazy
Мими ще има санит. ден , Римар и тя ще Фаща улиците до пазара. Спрете се бре. Thinking
Почивен ден е.  Peace

Дидка , на теб пък кво ти се случи.  Rolling Eyes
НЕкой да не се е поболел или с теб нещо стана?  Thinking

Танче , да оздравява Бори.  Hug Явно е вирус.  Peace

После ще покажа фотоси , а са да си оправя леглото все пак.  Blush

Лек и слънчев ден.

# 372
  • Видин
Привет, момичета!  bouquet
Изчетох ви и се радвам на добрите новини!
Танче, честити ти дрешки!Със здраве да си ги носиш.Ще чакаме да ни погажеш снимки с тоалета! Simple SmileДано Бори се оправи бързо! Hug
Жабчеее, много ви се радвам с Ягето!Изглеждате страхотно. Peace
Добре, че си махнала това "бабка" че ич не ти ходи.Айша е права.
Сега и Яжка да го махне и ще стане супер! Hug
Криско, е пораснал и е много сладък! Hug
Дидка, какво те мъчи пак?Дано не е нещо със здравето Peace
Марси,Римар, приятна разходка! Party
Мими, приятно ти чистене! Flutter
При нас днес вали и е едно мрачно...
Ще си стоим в къщи, не че нямам работа, ама днес всички са в къщи и май няма да успея да свърша всичко Flutter
Приятна почивка на всички!
Ако ми отстъпят мъжете компа ще ви видя по-късно!

# 373
  • София

Здравейте хубавици.
Децата излязоха по разходки и аз използвам свободния комп.
Танита радвам се ,че си се издокарала с нова премяна.
Жаки как си?Надявам се ,че си по добре.А болнични що не си вземеш да отмориш?
Дидия дано няма екшъни.
Мими уви и аз продължавам с хигиенизирането,не че утре няма да се започне на ново.
Жабче дай малко релакс.
Аз се надявам скоро да се видим софиянките,че април месец чакам щастливото събитие. Heart Eyes
И накрая да се похваля ,че си имам нови пола,панталон, и 2 жилетки от Ла Редута. Wink

# 374
Жабче, Жаки, благодаря, дано по-бързо да оздравява Бори! Цяла нощ не сме спали, особено майка му, непрекъснато му е мерила температурата, паднала е до 36.6, но тази сутрин пак имаше 38. Закуса сутринта, добре че има апетит и сега още спят.. Аз си легнах след един часа, в три станах, стоях пред вратата им, ослушвах се, ама не влязох за да не ги събудя ако скоро са заспали. Неспокойна нощ беше.
Шпунц, честити ти и на теб нови дрешки! Нали си финна дама, виж с колко неща си си обновила гардероба, чудесно!
Дидия, каквото и да е, да минава, че да се успокоиш и да си пак предишната жизнерадостна кагебейка!
Римар,Яге, Марси разходете се и заради мен!
Фурийче, не ти идва реда май за компа? Поздрави на Фенчо и Ели, и нека да е милостива и да ти отстъпва стола "за малко"!
Между готвенията да драсваш по един ред.
Диди, как си миличка? Дано при теб всичко да е наред!
Приятен обяд!

Общи условия

Активация на акаунт