You were always on my mind

• 16 624
  • 306
  •   1
Отговори
# 195
Зъбчето след резеца.3 зъб по-ред.Вижда се да, че са два зъба,след тях е кучешкото зъбче.И аз обяснииих ooooh!

# 196
Момичета, черпя за рождения ден на сина ми Станислав.

# 197
  • Варна
tanita, да ти е жив и здрав рожденника и да е винаги много обичан!   bouquet

# 198
  • София
Адашке честито на порасналото момче Simple Smile
Как сте? Отдавна не съм те засичала. Ели как е?

# 199
честит рожден Ден ,Станислав  bigdance2 Gift  Нека е здрав и много щастлив.

# 200
  • София,
ЧЕстит рожден ДЕн на Бате Слави! ДА е здрав и много послушен! newsm59  Gift newsm59

# 201
  • София
Честит рожден ден на Слави и от нас! Да е здрав и щастлив, да слуша много мама!  newsm59  bigdance2 newsm59

Семирамида, много се радвам, че сте изкарали добре. Виена е много хубав град и има много какво да се гледа. Хайде следващия път повече, за да имате време и да починете  Hug

# 202
Здравейте Hug Семирамида, дай да видим снимките от разходката Ви.

# 203
Качила съм нови снимки в албумчето ,ако искате ги вищ Hugе

# 204
Добро утро.
Честит рожден ден на бате Слави и от нас,макар и с малко закъснение.
Ние се разбихме от път. Много далече е този Доспат. А и пътя е само в завои. Много гадно.Нооо,иначе си изкарахме много добре. Мимето беше много развълнувана от срещата с много хора и доста трудно заспа.
Бяхме на една вила .Вътре  беше супер топло и уютно.Домакините се бяха погрижили всичко да е на ниво. Даже доста си наруших диетата Mr. Green. Но иначе е много студено. Направо -лед. Ние -навлечени с грейки и пуловери -умираме от студ,а домакините -по къс ръкав -навън Shocked.  Но те са свикнали на тези температури и не им пречи.
Кучешките зъби много мъчат Мария ,а от там -и мен Tired. МНого плаче и се върти,много трудно яде,мрънка,абе...
А вие как сте? Пишете .
Дано днес новините от Ники са по-добри Praynig Praynig Praynig
П.С. ЩЕ кача и аз малко снимки след малко.

# 205
  • София
Добро утро и от нас! Мидичке, чакаме и от теб снимки Simple Smile А Дани да не мързелува, а да качва и тя  Wink хихи

# 206
  • София,
Ето ето качих ги  - качеството не е много добро, но все пак,  Hug скъсахме се от обикаляне  -за един ден видяхме страшно много неща, кажи речи почти цяла Виена, ама и екскурзовода ни беше добър  Laughing. МОмичета впечатлена съм от транспорта им - просто за секунди стигаш там където желаеш.
Приятно гледане  Hughttp://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10589996

# 207
Разгледах снимките.
Супер са.
Как беше на виенското колело? Wink

# 208
  • София
Снимките са много хубави Simple Smile Хубава екскурзия сте си направили Simple Smile

# 209
  • София
И аз разгледах снимките, много са хубави. Добре сте си изкарали макар и само за 1 ден Simple Smile Следващия път повече.

Общи условия

Активация на акаунт