You were always on my mind

• 16 627
  • 306
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Момичета, честит Св. Валентин! Да сте много щастливи с половинките си!   bouquet

# 181
Добро утро.
Честит празник и от нас.
Честит Св. Валентин txtloves newsm76 Two Hearts  loveuuu Two Hearts

и Трифон Зарезан Drunk Wine Glass cheers

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 17:13 от AnMary

# 182
Честит празник, момичета! Бъдете много обичани и обичащи, не само на този ден!
И да не забравяме Трифон Зарезан  Wink
Наздравицата оставям за  малко по-късно  Mr. Green

# 183
Честит празник ,на всички влюбени!!! txtloves

# 184

ПОжелавам на всички най-испепеляващата любов и най-горчивото и силно вино

# 185
Здравейте момичета!
Честит празник на всички. Нека любовта да ви води във всичко!

Отдавна  чета любимия си форум в  най-различни теми, но едва сега набрах смелост да се включа. Моя много близка роди красиво момченце Анди в 28 г.с. на 22.11.08 в Майчин дом  Детенцето в момента е в много тежко състояние с тежка форма на бромхопулмонална дисплазия и белодробно сърце. Nikolina-pikolina, всичко  протича така както с твоята малка Алекс. И Анди като Алекс се бори душичката, но нещата са с променлив успех.
Майката на Анди много тежко преживява всичко (а как иначе) и е останала без сили.
Мила Nikolina-pikolina, ако мислиш че е ще добре да взаимно да се подкрепите , да си помогнете пиши на лични.

Бог да благослови дечицата ви и вас самите!!!!!!!!!!!

# 186
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН!  1dating Пожелавам на всички много много любов и семейно щастие.
ЧЕСТИТ ТРИФОН ЗАРЕЗАН! Wine Glass

Днес и ние имаме повод да почерпим, Коки става на 1 година и 7 месеца.  cook  food010 cook Popcorn beer3

# 187
 Hug Здавейте!Като го погледнах моя юнак днес, какво да видя Rolling EyesТова зъбче, което идва ,между резците и кучешкото не е едно. много странно наистина  newsm78Възможно ли е ,да са два зъба един върху друг?Дано обясних добре Blush     Ники как е Алекс?

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 14:18 от *GERI

# 188
  • София,
Здравейте момичета и честити празници Wink кой каквото празнува Blush НА влюбените да са много  и все така влюбени  newsm76 newsm76, а на зарезващите - наздраве cheers
Ние се прибрахме днес рано сутринта и сега ужасно ми се спи, таткото легна с Вероника да я приспива и заспа доста преди нея, аз също мисля да полегна да посъбера сили за довечера. Иначе си изкарахме страхотно във Виена, ще кача и снимки, умряхме от студ, но доста пообиколихме и разгледахме и то само за един ден Mr. Green, следващия път повече! Sick

НИки как е малката Алекс, надявам се че вече е по добре! Hug

# 189
  • Варна
Гери, хвърли ме в размисъл  newsm78. Ако е имал 2 зародиша на зъбче (макар да не съм чувала такъв случай), те би трябвал да си пречат като растат. Другото къде го виждаш -нагоре към венеца ли?

# 190
Горния венец, да.Интересно ThinkingТе ,сега растат зъбите малки са още. 

# 191
  • София
Мила Nikolina-pikolina, ако мислиш че е ще добре да взаимно да се подкрепите , да си помогнете пиши на лични.
Ако майката има сили нека пише тук.

Това зъбче, което идва ,между резците и кучешкото не е едно. много странно наистина  newsm78Възможно ли е ,да са два зъба един върху друг?
И на мен ми се вижда странно. Както е писала Вики ако са били два зародиша, ще си пречат на растежа.
4тият зъб има два върха.
http://plovdent.com/files/anathomi/a_goren_004.jpg
http://plovdent.com/files/anathomi/a_goren_005.jpg

Това ли искаш да кажеш като имаш предвид "две"? Две едно до друго? Скоро ще се покаже цялото зъбче.

Честит празник мами  txtloves

# 192
AnMary,може и да си права newsm78Снимах зъбчето, ще  кача снимката в албума.

# 193
  • Варна
Гери, те зъбчетата са едно до друго (поне доколкото се вижда от снимката). Просто са близо - това са втория и кучешкия. Малко по-настрани се вижда кътника - едното му връхче е пробило, а другото прозира или скоро е прорязало. Ама и аз го обясних. Embarassed

# 194
  • София
Кой по ред е зъба? Имаш два резеца, после кучешки, след това е премолара.
При мен доста отчетливо се вижда Simple Smile

Видях снимката. И аз мисля, че това са кучешкия и премолара. Може би са по-близо един до друг. За това няма проблеми. Наместват се.

Общи условия

Активация на акаунт