You were always on my mind

• 16 632
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро.
ГЕри ,как е Жорката?
НИе след малко ще ходим за кухнята. За сега има слънце и ще се разходим малко. Тъкмо Мимето ще се наспи навън. Че кучешките зъби много я мъчат. Много неспокойно спа тази нощ. И плака даже. Много жално.
Ники-как е малката днес? Чакаме добри новини.
Днес е петък 13-ти.

# 166
Добро Утро! Тук времето е ветровито, и едвали ще излезем с Жоро.     Ники, как е Алекс?

# 167
  • София
Брутру Simple Smile
Ние няма шанс да излизаме с Алекс. Ще излезем де, към 4 и нещо, да приберем каката от плуване.

Мидичке, съчувствам на Мимето. Избиването на кучешките зъби е най-болезненият период в зъбоникненето.

Как са останалите ни дечица?

# 168
Ние все пак не излязохме. Съседката ме разколеба. Че било много студено.А те и без това имаха излизане,та взеха кухнята на Мимето.Качих малко нови снимки. За срещата никой нищо не казва.
И ние утре ще ходим на малка семейна почивка за уикенда. Само до Доспат ще стигнем Mr. Green обаче. Шегичка. Wink Laughing

# 169
  • Варна
И тук е много студено - уж е слънчево. Разходката на Вики бе само до кухнята, макар никак да не му се прибираше.
Viki i mama, как сте? Как е ученичката?

# 170
Привет и от нас. И при нас е много студено, та и ние с Коки ще си стоим в къщи.
Ники стискам палци всичко да се оправи. Hug Praynig Hug

# 171
  • София
Здравейте и при нас е много студено, аз отидох с колата до кухнята и използвах да напазарува, че да не мъкна торбите пеша.  Joy

Мидичке и аз знам че кучешките зъби никнат много болезнено, дано скоро се покажат и да не се мъчи много детенцето  Hug

Аз мисля че числото 13 носи късмет, не вярвам във фатализма който му приписват Simple Smile Дано и на Алекс донесе късмет и чакаме добри новини за нея  Hug

# 172
Е, при Жоро горните два кучешки излязоха адски лесно.Дано, и при мими е така. Аз ,другата седмица ще водя малкия при специалист, УНГ. Все в ушите си рови-сърбят го изглежда.С палеца бърка в ушите ,много е смешен Simple Smile  целувки на всички Hug

# 173
Хелче-и аз така мисля за числото 13.  newsm10
Ники-как е Алекс днес? newsm17
На нас може и да ни се отвори парашута и да излезем малко навън. newsm44
Горните кучешки почти се виждат.При нас за съжаление едва ли ще избият много лесно. Но поне няма температура,Слава Богу fingerscrossed.
П.С. На мен никой ли не ми завижда за Доспат SadJoy Joy Joy
 rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao

# 174

Аз , аз ти завиждам Mr. GreenДа знаеш, как ми се ходи някъде .Някъде извън бургас ,да си почина и отдъхна малко.

# 175
  • София

Аз , аз ти завиждам Mr. GreenДа знаеш, как ми се ходи някъде .Някъде извън бургас ,да си почина и отдъхна малко.

И на мен, и на мен  Mr. Green Мидичка приятно изкарване  Hug

# 176
Шегичка беше. newsm03
Но ви благодаря. newsm51
За първи път ще спим с Мимето извън къщи,май newsm12 (освен по болниците smile3516).
НАдявам се да си изкараме добре. Още повече ,че аз никога не съм била там.
Весело изкарване и на вас  bigdance2.

# 177
Аз се надявам, миро(съпруга)да ме почерпи някъде Mr. Green Все пак сме влюбени Blush

# 178
Аз днес ви чета по диагонал, нямам време с мойто чудо вкъщи за нет. Вече трети ден сме заедно и почва да ми писва, че даже и на работа да ми се ходи  Whistling Това в кръгана шегата....ама наистина понякога в повече ми идва. Постоянно вика "Гуши, гуши", ама не иска да си седим кротичко на дивана и да си се гушим, а аз да съм права, да го държа и така да се гушим  Rolling Eyes А колкото и да е той понатежава вече... Просто думи нямам....
Та за семейната ви ваканция съм изтървала  Wink
И аз завиждам благородно  Wink На нас не ни се очертават пътувания в близко бъдеще, за съжаление  Crossing Arms И ние най-много да поизлезим, ама едва ли на романтична среща... По скоро да се почерпим прилично с приятели  Mr. Green

# 179
  • София
И аз съм от завистливите Simple Smile От как забременях с Алекс имам само 2 излизания от Сф. Ама има време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт