You were always on my mind

• 16 600
  • 306
  •   1
Отговори
# 240
  • София,
Ох Алекси и ти ли - не се тревожете бе момичета, то кой ли Ви го казва, дето и аз се бях шашнала и на мен ми беше писнало,обаче се уверих че така си вредите на себе си и най вече на детето. Травмирате се излишно, а и тях също - не ги оставяйте сами и да падат също, това ги травмира още повече и ще стане още по трудно. Аз Вероника последния месец преди да проходи не я оставях и за секунда сама ако не я държа аз или тя не се държи някъде. В мозъка им има едно място - което трябва само да узрее и тогава детето ще преодолее страха си. Още повече, че така ще тръгне после само и много стабилно. Не сте рли забелязали, че дечицата дето бързат да проходят по рано са много нестабилни и много падат, докато при нас нямаше такова нещо - когато се пусна да ходи сама Вероника беше много стабилна не падаше и се обръщаше сама на завоите, те сами ще се почувстват готови.  Hug
Алекси КОки не е на толкова - забравяш коригираната възраст, така че все още има време не се тревожи! Hug

# 241
Ivanah,бързо да се оправя Жорко. Но за всеки случай си направете и снимка, чу аз като дете след едно падане и първоначално грешна диагноза имах доста проблеми с краката. Но дано при вас всичко мине бързо и лесно. Praynig

# 242
Дани и аз с това се успокоявам, че по корегирана възраст е на1 година и 4 месеца. Успокоявам се, че при него и сядането беше малко по късно, седна чак на годинка - годинка и един месец или по корегирана възраст 9 - 10 месеца. Но това очакване да се отпусне сам и въпросите на околните направо ми скъсват нервите.

# 243
  • София,
Разбирам ви и двете и то напълно, нали и аз минах през този ад, затова искам да ви успокоя поне доколкото мога! Целувки на мъниците  Hug
А пък аз да ви се оплача, че Верониката е много плаха милата и стои като препарирана. Вчера детето на комшийката и зашлеви един як шамар, а тя милата стои и дори неразбра какво стана и какво да прави - да плаче ли, да се смее ли. Тя не се е сблъсквала с такива работи досега - ние само я галим и гушкаме и целуваме, най много да я плесна по памперса някой път. Но никой не и посяга, а батко и също се държи много внимателно с нея и тя няма представа какво е насилие, но трябва да свиква. А днес пък Камелия се опита пак да я бутне и нашта като и изкрещя, чак аз се сепнах че може да вика толкова  Laughing така се смяхме с другата майка. Трябва да се научи да се пази, но да не е груба в същото време, защото тя така или иначе е слаботелесна и което и да е детенце все ще и надвие, ама поне да се научи да се пази. Sick

# 244
  • Варна
Viki i mama, нашите еширихия коли ги лекувахме първо със зинат и нилидикс (септември) и уж бяха изчезнали - бъбреците бяха ОК. След време нещо ме усъмни и исках контролна ехография и се видя, че пак има нарушени дренажни нарушения и на двата бъбрека и удебелена стена на пикочния мехур (цистит). В стерилната урина откриха друга бактерия - протеус мирабилис. Пи 2 антибиотика и след тях отново се изолира еширихия коли. Сега е на нелидикс - от толкова време насам нямаме пауза от лекарства, а резултата е все още наличие на дренажни нарушения и удебелени стени (макар и в неголяма степен - състоянието му е на границата). Виж не сме пили 1 и същ антибиотик цял месец, но винаги антиобиотика е бил съобразен с антибиограмата (панцеф досега не са му изписвали). Утре (ако не ми мине котка път) ще дадем нова стерилна урина и с резултатите ще отидем при другата лекарка.

ivanah, не мога да си представя как ще успеете да удържите Жорко да не стъпва много.  Hug Железни нерви ти желая, а на Жорко - да се оправя бързо.
Midi4ka*, стискам палци и на вас - дано овладеете ситуацията.
hellche, как са малките палавници?
Гери, и ти нищо не казжаш - какво прави нашия любимец?

P.S. Пиша начасти, когато Вики не ми се сърди, че съм на компютъра и сега виждам, че сте изписали много междужременно - сега ще ви чета Simple Smile.

# 245
Ох,при нас вместо подобрение имам чувството ,че по-зле става. От къде толкова секрети -не мога да си го обясня. Не стига това ами и температура вдигна-37,9. Добре ,че имах панадол свещички,че ако трябваше да й давам от течния,100% щеше да го повърне. Все се надявам да е от кучешките зъби,ама от каквото и да е-да минава ,че много ме е страх да не слезе надолу. Иначе инхалации правя на 6 часа.
А Ники е драснала в другата темичка само 2 реда и пише ,че днес имат много голяма нужда от подкрепа. Дано не е нещо сериозно и скоро да се включи с добри новини.
И друго мислех да пиша,ама мнго ми е объркано.По-късно -пак.
Сетих се-Мимето има месечинка днес. Да ми е жива и здрава и бързо да се оправя.

# 246
Viki_76, HugЖорко е добре. Изглежда ,това което идва е един зъб(забравих да кажа),още докато е било съвсем малко зъбчето ,той го е счупил.И сега незнам ooooh!         Иначе ме радва, че детето върви добре.Прави му кеф когато го прави Grinning

# 247
  • София,
ГЕри как така го е счупил, може би самото зъбче си е леко къдравко отгоре, моите зъби са така и на вероника също, с по няколко връхчета, не са счупени newsm78

Ами да ни е жива и здрава Мимето и да се оправя бързо.  Hug ДАно Т да е от зъбките, ако вдигне над 38 - 38,5 вече е тревожно - обади се на педката пак, че с тия омразни и гадни вируси няма справяне.

ДА и аз видях, че Ники е писала в другата темичка, стискам палци всичко да е наред, очакваме  добри новини! Hug

# 248
ГЕри как така го е счупил, може би самото зъбче си е леко къдравко отгоре, моите зъби са така и на вероника също, с по няколко връхчета, не са счупени newsm78

Семирамида, качила съм снимка в албумчето.Там ясно се вижда ,как стои зъбчето.

# 249
  • София,

Семирамида, качила съм снимка в албумчето.Там ясно се вижда ,как стои зъбчето.
Да аз ги видях снимките и не мисля че зъбчето е счупено, не се притеснявай нека да порасне хубаво и тогава ще се види как е. Hug

# 250
Добро утро.
Макар ,че за нас не е чак толкова добро. Мария ни събуди в 5 с темп.39,2. направо се побърках от притеснение. За първи път ми вдига толкова висока температура. И тази сутрин веднага при педито на преглед. КАза,че не е от зъбите,а е вирусна инфекция. Веднага ни изписа антибиотик-Зинат. Хич не ми се ще да го давам ,но водена от страха ,че може да стане по-зле,го започнах.
И довечера пак може да вдигне. Поне така предполага лекарката. КАза,че високата температура продължавала 3 дни. Дано при нас не е така Praynig Praynig Praynig. Стискайте ни палци да се оправяме.Иначе е качила 150 гр. за 1 месец.Незнам дали е от кухнята или от хляба ,с който замених сухарите.
Това е от нас за сега. Гери-много се радвам за Жорката и за теб-виждам ,че вече си по-спокойна Heart Eyes.
Ивана-да се оправя бързо малкия Praynig.
Вики-дано и вие най-после се отървете от гадната бактерия Praynig.
Всички дечица да се оправят и да ни радват Hug

# 251
Здарвйте ,мамчета и сладки мушмуроци. Hug
Да ви почерпя ,че днес ставаме на 3 месеца  bigdance2 newsm38  party023  ura.
А и от вчера спим на голямата кушетка , а не в коша и сме много доволни newsm07 Two Hearts. Нали е на щирочко Hug. Гледка в обиколкика за креватчето ,че той е на едни сладки мечета и пускаме играчката да пее.............голям кеф smile3521.
От три дена си прави сам 6 часовата почивка през ноща. Започнх да го храня ,когато се събуди и съм много доволна..

# 252
Вище ни как си държим главичката
http://www.vbox7.com/user:keit83

# 253
  • София и там където не се пуши

Сладурче и се оплаква. Иска ръчички. Честит празник

# 254

Сладурче и се оплаква. Иска ръчички. Честит празник