You were always on my mind

• 16 631
  • 306
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден на Дияна на Ан Мари /на патерици/    bouquet Само слънчеви дни й желая.
Честита месечинка и на Алекс....с пожелание в най-скоро време да се прибере здравичка вкъщи Hug

Аз съм болна, ама на работа, де...какво да се прави. Жорко и татко му още държат, ама да видим до кога. Сигурно ще ги заразя, защото когато сме вкъщи, не мога да ги опазя далече от себе си  Rolling Eyes

# 91
Честита месечинка на Алекс! newsm51 Надявам се скоро да се оправите и да сте заедно вкъщи.
Ники и моят син мина през две плевмонии в болницата и на мен ми казаха, че това е нормално за недоносените. Бъди силна и вярвай в детето си. Всичко ще бъде наред. Hug Praynig Hug 

# 92
Здравейте,

благодаря за пожеланията. Днес не минаха много добре нещата. д-р Масларска е много обезпокоена и каза, че тази инфекция за нея може да е фатална. Че при нея бронхопулмоналната дисплазия е в най-тежка степен и може това да бъде фатално и че има малко оживели деца и че може живота й е застрашен. Утре ще видим и с д-р Куфарджиева какво ще правим.
Аз някак си не го вярвам. Детето е по-добре, яде и наддава. Как така живота й е застрашен? Тя сега много трудно възобновява пропуснатото, трудно й е, но се бори. Много. Жилава е. Вярвам в нея. Не може така да свършат нещата, тя ще има късмет.....

Praynig Praynig Praynig

# 93
  • София,
Да НИки ще има късмет не се тревожи, може би др. Масларска е обезпокоена и понеже се е сблъсквала в практиката си с много такива случай явно не иска да ти дава напразни надежди, просто да се презастрахова! Стискам палци и се моля за малкото ни борбено момиченце, ще се справи, аз също силно вярвам в него! Praynig Praynig Praynig

# 94
Ники,ще се пребори малката. Доказала го е достатъчно до сега.
Стискам палци и се моля с вас  Praynig Praynig Praynig

# 95
Ники ,надявам се всичко да се оправи и малката Алекс да се пребори със всички перипетии. Вярвам в късмета й и ще се моля за нея и за вас .Господ да ви даде сили да се преборите със всички  трудности newsm17 newsm17 newsm17

# 96
  • София и там където не се пуши
Ох Ники съчувствам ти - и на мен ми казаха така. Накрая само ги питах дали има въобще излекувани деца от такава инфекция и оживяли и те - да. Е тогава се успокоих.

Ами ми аз силно се надявам малкия боец да се оправи.

# 97
Ники,ще се пребори малката. Доказала го е достатъчно до сега.
Стискам палци и се моля с вас  Praynig Praynig Praynig
Аз, също вярвам, че малката Алекс ще се пребори.Ще ви мисля !Ще се моля за вас.разбира се ,Алекс ще има късмет,ще има!

# 98
  • София
Ники, ще има късмет малкото юначе, ние сме с нея и й изпращаме много  Hug  Praynig Praynig Praynig

# 99
# 100
Ники, ще има късмет малкото юначе, ние сме с нея и й изпращаме много  Hug  Praynig Praynig Praynig

присъединявам се

# 101
  • София
Добро утро! Хайде днес кафенцето е от мен Simple Smile

# 102
Добро Утро  hellce, Hug    Ники ,днес ни зарадвай с добри новини.

# 103
Добро утро и от нас Hug. Хелче-мерси за кафенцето.  bouquet
Тук грее слънце. Поне ще успеем да си вземем кухнята.Дано се запази хубавото време поне до обяд.
Вие как давахте кухнята? Имам предвид-примерно второто за обяд ,а супата и десерта за следобедна закуска,или нещо подобно.
И какво е количеството на храната? Тук десерта и второто май са по около 200 гр,а супата-100.
приятен ден на всички и дано става за разходки.
Ники- Praynig

# 104
  • София
Мидичка, аз отначало им давах за обяд или супата или второто, което им хареса, а другото го изяждахем ние или го хвърлях. Десерта за следобедна закуска. Сега когато спряха да ядът за вечеря мляко им давам на обяд по половин супа и второто, десерта за следобедна закуска, а останалата супа за вечеря с по една филийка хляб с масло и чубрица. При нас всичките манжи са по 200гр. Може като начало да й даваш и от двете по колкото иска да яде, а по-натам за вечеря да й оставяш супата, само не знам дали ще ви стига, щом е само 100гр.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт