You were always on my mind

• 16 619
  • 306
  •   1
Отговори
# 210
Семирамида ,снимките са хубави.Вероника прилича на баща си Simple Smile Keit83, Hugмного е порастнало мъничето Hug

# 211
Семирамида ,снимките са хубави.Вероника прилича на баща си Simple Smile Keit83, Hugмного е порастнало мъничето Hug
И аз мислех да го кажа Crazy

# 212
Благодаря за хубавите поздрави.  Hug

Семирамида, снимките са чудесни.  Simple Smile
Мидичка, вашите също са много хубави  Simple Smile
Кейт, много се радвам, че вече Насето си е в къщи, прекрасно бебче е. Hug
Аз от доста време не бях влизала в нета /монитора се повреди, но вече съм с нов/. Все още не съм изчела всичко, което съм пропуснала.
Ели горе-долу е добре. Вече има 2 зъбчета от горе /първото излезе преди три седмици, а няколко дни след това и второто/. На 25-ти ще ходим на преглед при невролог. От известно време прави едни потрепвания, сякаш се стряска от нещо, а и все още не може да сяда... Момичета, много съм притеснена....

Мимче, приеми моите искрени съболезнования. 

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 15:33 от tanita

# 213
И ние другата седмица сме на невролог. Стискайте ни палци.
Да видим какво ще кажат този път.
МАрия също седна доста късно. На около 9,5 коригирана. Но пък си седна от раз. И можеше направо сама да сяда. Не беше нужно аз да я слагам.
Стискам палци да не е нещо обезпокоително. Вие къде ще ходите на невролог?
Днес,като бях за кухнята видях една мама ,с която бяхме заедно в клиниката на Чавдаров. Тогава така и не си разменихме координатите и цяло лято не успяхме да се видим,а днес...Много неочаквано,но и много се зарадвах. Дано времето се пооправи малко да се видим за по-дълго време. Днес съседката пази децата,а аз САМА шофирах до кухнята за храната. Много съм горда от себе си. Че сменихме преди време колата с комби и все не се престрашавах да го карам. А толкова бързо и лесно взех храната днес. И Мимето е слушала съседката. Тя я е сложила в тяхната проходилка и каза,че МАрия е вилняла из цялата стая. Понеже са с ламинат и много се е забавлявала малката. Нещо пак много сополи взе да повръща обаче. Дано да е от кучешките. Най-вероятно ще отложим ваксината. Ще изчакам да й избият зъбките,а и да се постопли малко. Че и без това никненето отслабва имунитета. Но ще видим и педи какво ще каже.

# 214
  • София,
Благодаря ВИ - радвам се че са ви харесали снимките, а и ние наистина изкарахме страхотно! ДА Вероника наистина прилича на баща си, даже като се роди беше с черни като маслинки очи и косичката и беше също черна и аз много се радвах, че е точно умалено копие на баща си, но после косата и доста изсветля и очите и станаха сини - като моите, но иначе пак си е цялата на баща и.
МИдичка не бързай с ваксината, изчакай зъбите, то всъщност коя ваксина щяхте да слагате, че не помня, ако е пентаксим няма проблеми, ама ако е онази МПР за шарките - по добре изчакайте! Hug А на виенското беше страхотно, всъщност то се движеше съвсем бавно - сигурно прави една обиколка за около 40 минути, така че изобщо не е страшно. Горе духаше ужасно и стъклата се тресяха, но пък се виждаше абсолютно целия град - страшна красота! Hug
Таня много целувки на Елито и не се тревожи съвсем добре си е детенцето, нали се увери, че тук нашите дечица правят всичко доста по късно от колкото другите деца. Hug
Ние ходихме с Вероника до поликлиниката да си направя манту - имаше ужасно много хора и всички болни, направо ужас, държах я вътре със шала, а тя само го махаше, дано не пипнем пак някой вирус  Praynig Praynig Praynig
КАкво става с Алекс, Ники скоро не се е включвала, дано всичко е наред Praynig Praynig Praynig
Четохте ли новата мама дето се е представила в темата за запознанствата с тризначетата, стискам палци и те да се справят  Praynig Praynig Praynig
Айде да сготвя и пак ще пиша, докато Вероника спи! Hug
МИдичка ядете ли кухнята, аз се чудя дали да не запиша пак, Вероника не е наддала нито грам откакто сме излезли от болницата, ип още си е страшно слаба ..... Sick

# 215
Аз от сутринта сядам да пиша, а малкият разбойник все не ме оставя на мира  Rolling Eyes Явно ще съм по-редовна, когато се върна на работа   hahaha
Днес ходихме на контролен преглед, той е добре вече, но аз имам още два дни болнични и ща - неща ще си го гледам.
Радвам се, че Дундурела и Мидичка са си изкарали добре времето извън ежедневието  Hug Така и трябва да бъде  Peace
Дундурела, супер са снимките....разглеждайки ги ми стана едно такова носталгично за Австрия.
Аз в 2003 работих като доброволка там, по един проект, но не във Виена, а в Грац. Тогава имах шанса да видя Виена няколко пъти. Страхотен град! Та ме връхлетяха хубави спомени сега  Blush

Мидичка, ти качи ли снимки?

# 216
Мдааа. Качих снимки. МАкар,че аз не си падам много фотограф и не са много и качествени. Но и незнам дали сте били в Доспат? Там единственото,което си заслужава да се види е язовира. Много е голям и е много красиво. Последните снимки са от един хотел,който има страхотна гледка към него. Лятото е пълно с туристи. А аз установих,че не мога да живея там. Много ми е отдалечено. Предпочитам си града . Спокойствието ме побърква.
Семирамида-става въпрос за ваксината с шарките. Затова и аз мисля да изчакам. А Мария яде кухнята-да. За миналата седмица няма нито едно отказано ядене. Всичко си изяжда детенцето. Не ,че й личи обаче. Същата хърба си е. Но поне не е отслабнала. Или на мен така ми се струва. Страх ме е да я водя да я мерят да не се разочаровам.
Харесва ми така ,като сме по-активни.
А Ники къде изчезна?ДАно Алекс днес е по-добре.
П.С. Сега запазих час за 24-ти при Чавдаров. Стискайте палци.

# 217
  • Варна
Дани, много добре изглеждаш - добре ти се е отразила екскурзията.  Hug
Midi4ka*, ще стискаме палци.
 tanita, спомням си, че и Вики потреперваше около годинката и го бяхме водили на невролог. Мнението й беше, че е израз на емоция (правеше го само на стола за хранене).
Ние днес бяхме на контролна ехография на бъбреците - няма промяна, даже като гледам стойностите има леко влошаване. Още 10дни ще пием нелидикс. Мисля като направим контролната стерилна урина да отидем при друга нефроложка - да чуя и друго мнение. Очуди ме обаче, че ни изписаха Уроваксом, а в аптеката отказаха да ми го дадат, защото на листовката изрично пише, че под 4г. възраст не е ефектовно и може да е вредно.  newsm78 Сега и за това ще се поровя - няма да бързам.
Относно бърборенето - започна отново - даже се опитва и нови неща да казва. Може би му се е отразило в по-голяма степен отколкото предполагах заминаването на баща му, а и мен ме нямаше по цял ден като бях на очни занатия.

# 218
И аз ,си мислих за Ники и Алекс.Дано детето е добре Praynig    Viki_76,радвам се че Виктор пак си бъбри HugАма защо казваш ,че с бъбреците не е добре?Да ,хубаво е наистина ,че ще чуете още едно мнение от друг специалист.   Tanita,и Жоро има такива потрепвания от време на време и на невроложката казах,но тя отговори ,че това не е нещо притеснително.Дано е така наистина.  Жоро прави така ,когато го приспивам или когато го храня а, не му се яде. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 17:47 от *GERI

# 219
  • София
Алекс също все още не може да седи сам. Аз и не бързам. Педиатърката ми каза "добре, че не си паника" Simple Smile
Много обича да си върти главата. Опитваме се да разберем това дали е "да" Simple Smile Понякога налучква Simple Smile Но като почне да си върти главата в люлката и цялата се тресе и поскърцва Simple Smile Забравих до колко кг беше тази люлка. Май в скоро време ще я пращам на братовчед ми.

# 220
Жоро се научи да стои на дупето, около годинката.

# 221
  • София,
ДОбре де тоя нелидикс нали го пихте вече толкоз дни и няма ефект, защо пак него, няма ли друго лекарство - то май като с моите Антибиотици Crossing Arms чак четвъртия ми помогна. ВИки консултирай се и с друг лекар, не може така  Naughty- знаеш ли, аз сега последно пих някакъв македонски АБ от пеницилиновата група е и на него пишеше, че лекува и бактерията ешерехиаколи или каквото беше там, Аб казва се ПАнцЕф - наистина е много добро, защото на мен още след третото - четвъртото хапче и имаше голяма разлика в състоянието ми, дори не успях да изпия всичките десет хапчета, но това е друг въпрос, за което ме е яд де, защото ме е страх дали и аз успях да изстребя всичко, ама така се получи.

КЕйт и аз разгледах снимките на наско - голям сладур е и много е пораснал! Hug
Ан - Мари каква Ви е люлката - на чеполино ли е, тя май е до 18 кг. ама и на мен ми се вижда много паянтова, комшийката я има и често я люшкаме и моята на нея, и много странно се клати и е нестабилна, а преди време нейната кукла нали е по голяма и по тежка и я беше скъсала и се беше изстръсила на земята Confused
МИдичка и вашите снимки са хубави, а вие с Мими ли бяхте в Доспат, тя как се държа, хареса ли и? baby_neutral
ivanah още ли сте в къщи, айде оправяйте се вече и вие. ТО в къщи наистина си е най хубаво, ама когато дребните спят Joy
Тя и моята още спи ама ще я будя вече, че довечера ще си легне в 12 сигурно Joy

# 222

ivanah още ли сте в къщи, айде оправяйте се вече и вие. ТО в къщи наистина си е най хубаво, ама когато дребните спят Joy

Хаха, вярно е това  Wink

Здрав е, здрав е вече мъника, но болничния ми е седем дни. И за се поучудих в началото защо толкова много дни, ама да няма да се възпротивявам сега, щом доброволно ми ги дават  Mr. Green
Viki_76, търси и второ мнение, ако трябва и трето. Щом детето не се повлиява от лечението, значи си мисля,  че не са предприели правилното лечение, правилните медикаменти  Rolling Eyes

# 223
Viki_76,не съм съвсем в час с проблема,но да споделя при нас как беше бъбречна инфекция.Вики лепна е-коли в бъбреците и пикочните пътища,беше ужасно и след две стерилни урини я заведох на детски нефролог-д-р буева,нямаше температура затова можех да си позволя контролна урина.Та прегледа на ехограф,установи проблема и предписа лечение,което беше схема- 10 дни голямата доза Аб ,като при инфекция,следващите дни до тридесетия ден,т.е. да стане пълен месец лечението с аб,беше половин доза на първата.Така след един месец прием на Аб ,Вики беше напълно здрава.Казаха ми че трябва да направим тримесечен курс със бронховаском,но аз не го направих,въпреки това от три години е-колите не са се върнали Peace
Аб,който и давах,беше Панцеф,но имах избор ,аз да преценя дали него или Нелидикс.
може да си споделила как се лекувате ,а аз да не съм видяла и поста ми сега да звучи неуместно,но нямам време напослуедък да чета често Embarassed

п.п. че и главните букви ми изчезват на моменти.... ooooh!,сори

# 224
Мидичка, ще ходим при д-р Иванов в Пловдив. Препоръча ни го педката, бил най-добрия детски невролог за Южна България. Не знам дали е така, но в началото на януари се свързах с него и ни записа час за 25-ти февруари. Аз исках да отидем при Чавдаров, но ме разколебаха. Как става записването на преглед при него? Ели не само потрепва, но както я държа в мен или е седнала в шезлонга изведнъж се килва напред като стресната /сякаш й тежи главата, не зная как да го обясня по-точно/. Благодаря на всички за успокоителните думи.
Viki_76, желая бързо оздравяване на Виктор, както и на всички други болни дечица.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт