Кака или батко ще е Юлчето ни сладко

• 13 238
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Тази вечер разбрах, че имам Имен ден.  ShockedТа да почерпя за мое здраве:
http://maksoft.net/web/images/upload/16_wiskey_02.jpg
http://www.bsgold.bg/catalog/images/bsg_merlot_and_caberne_regal … 0030724165600.jpg
http://arthotel-sbh.com/pictures/menu/big/19_Постно_мезе.jpg
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/3092/images/3092_MEDIUM.jpg
Подарък за Св.Валентин-Лично не отказвам подаръци с повод или без  hahaha Това в кръга на майтапа. Аз получих преди 2 години една възглавничка с форма на сърце и толкова си ми е удобна. Постоянно си я ползваме с Венцито. Иначе аз само плюшени играчки подарявам. Що ли?  newsm78 Сега ми се върти на ум едно бельо на сърчица - дали ще ме облъска с него в главата Дидо?  Crazy
N_A_N™-ако не намериш ядки има познати в Тутракан имат няколко декара кайсии и знам, че си събират костилките. Само кажи и ще ми пратят Hug
Бета-не си мисли нищо лошо. Просто трябва време за адаптация на детето и госпожите. Пък и това им е работата да се разберат по някакъв начин с децата. То винаги имат какво да кажат вечер. Как е изминал денят, какво са направили. Ще се оправят нещата. Hug
Иска-стискам палци всички бързо да оздравеете и вече да си намериш работа, на която да ходиш с удоволствие. Ако трябва и ние ще дадем препоръки. Жалко, че навсякъде търсят не кадърни, а млади. Това е истината да си с висше, ама и на 25, без дете. Това е пречката на повечето работодатели. Аз си намерих прекрасна работа със страхотно заплащане, ама уви, понеже съм на 35 и не ставам. Било с възрастова граница 32  Sad Е те това е. Наистина Иска, права си- с връзки всичко ще стане, ама като няма.........Изпращам ти цялата си позитивна енергия и при теб да се наредят нещата  Hug Hug Hug
Синеоче-Как сте?

# 106
Ех няма оправия. Вие си търсите работа, а аз си търся момиче за клубчето, но ...няма. Или идват разни баби (пенсионерки от преди 10 години), или са млади, но като чуя реплика от рода на - по лесно е да се гледат деца, отколкото да се работи в шивачки цех и направо  #2gunfire
Ох момичета притеснена съм. Днес Криси пак се е наакал в яслата. Каза ми че лелята го е била по главата. Много не му вярвам защото се смее, но съвсем убедително ми показва как го е удряла.  Shocked Незнам истина ли е или не. Много ми е гадно. Играем си на мечо Пух в яслата и само казва - Мечо има сополи и трябва да си тръгне на обяд от яслата. Ще си стои при нас у дома.  Thinking Какво става в тази ясла незнам...

# 107
ЕТИ приятелко Честит имен ден!
Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече любов!
Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност!!!
Помни, че живота е като огледалото
и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото!
Така че винаги бъди все същото усмихнато момиче!

# 108
  • Варна
Ети,Честит Имен ден миличка.Със здраве да си носиш името Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря ви момичета за съветите Hug Hug Hug.Засега ще оставя нещата така,ще се правя че нищо не става,няма да му правя забележки.колкото по-вече забележки  правя,по зле става.ще показвам  че не ми пука,да видим какво ще стане Thinking Rolling Eyes

Ронка Heart Eyes

# 109
  • През девет земи в десета
Здравейте мацки Hug

Етко,Честит Имен Ден,пожелавам ти здраве,здраве и пак здраве,да не се отървеш от него Hug  bouquet

Дани,тук в едно клубче Елмо забелязах,че мацката която работи там,май е собственичката, си отглежда собствените децата в клубчето,но те осигуряват и детска кухня за обяд и гледат дечица целодневно като на детска градина.Няма ли начин да не водиш Криси на ясла сега,после на есен в градината ще е доста по-различно.От друга страна вече е започнал да се адаптира,не знам какво да ти кажа newsm78

Лети,ето тук ще бъдем,добре изглежда,направихме си резервации през интернет,после ще покажа снимки и ще споделя дали сме останали доволни.Аз подаръци не отказвам,но разни сърчица и плюшени мечета не ме устройват Mr. Green

Наде ,утре ще проверя за ядки и ако намеря веднага ти пращам Peace

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 22:49 от Не съм Пиги®

# 110
Деска,супер е!Ходихме на един банкет на фирма на мъжа ми миналия декември и бях много доволна.Надявам се не са развалили обслужването,както става принципно в БГ,
До нас имаше едни кошмарен парк със съоръжения от бабино време и никой не го поддържаше.Няколко мами метяхме от време на време,но разни други патки си пушеха цигарите и ги хвърляха на земята,така че ефект-чистота беше много кратък #Cussing outСега обаче,добре че идват избори,от Общината се юрнаха да разорават и ще ни правят супер паркче Laughing    Ако имаше едно лесно всеки месец да има избори Mr. Green

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 11:13 от Tizija

# 111
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
 wavey

Nanny, браво за килограмите!

Ети, как е мъника?

Моята мома отново е със сополи  Close!

И аз като повечето от вас Св.Валентин не го тача. Но на тази дата милото ми предложи официлано да си ме вземе   Flutter. А кумът ни се казва  Валентин  Mr. Green /леле, след 4 години направих връзката  ooooh!/. Така че ще празнуваме, ама не знаем все още как. А за подарък съвсем си нямам на идея!

Приятни разходки в този слънчев ден!

# 112
# 113
# 114
Eli, Arllina, да ги нямаме такива. Я дреснете по един ред да кажете как сте! Wink

Ети, с много закъснение, но от сърце.Честит имен ден, жива, здрава и много щастлива!  bouquet
То и аз на 4-ти съм имала имен ден, но нали нямах нет, та едно че нямах как да почерпя, второ, че съм забравила. Laughing

Ети, много пролетно настроение цари от подписа и аватара ти. Simple Smile

Пепи, радвам се, че намина! Hug

Деси, сънувах те тази нощ и Цветето също. Много пъстър и богат сън...а ти както винаги беше в стихията си! Нямаш умора дори и в сънищата на хората, ей! Joy

Ние вчера се разходихме по магазините. Атакувах H&M, много хубави неща има на прекрасни цени. За съжаление за Емата имаше малък избор, но купих за себе си хубав летен панталон за бременни, който ми е огромен, но се надявам да го запълня само с шкембе. Mr. Green И за бъдещото бебе накупих много хубави нещица за 2,3,5 евро и о,50Е. Crazy Как да не купува човек на тези цени, то грехота да ги пропусна. Joy На Емата взех дамска(детска) чанта, гримове и ризка за едни дънки с които я обзаведох онзи ден.

Днес ще сме си в къщи и ще се отдадем на мързелуване. Калин май ще отиде за риба, луд човек в този студ ходи да мръзне. Crazy

# 115
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

Пролетта наближава!

Никакви не пишете в това хубаво време!

Ронка, успешно мързелуване днес! И аз май ще се отдам на тази "активност"  Mr. Green.

# 116
Уф,блазя ти Рони SadТака обичам да пазарувам за Зоя в тези големи магазини,H&M,ZARA,NEXT...Когато има намаления,цените са им направо смешни,а дрешките страхотни!
Иначе как да сме,Зоя беснее,а на мен постоянно ми е  SickЯм само сандвичи и кус-кус вече седмица и имам от седмица разтройство Rolling EyesЕ,не мога да си го обясня,то тестото уж запича,бременните точно запек ги гони ,пък аз ooooh!
Вечер сънувам егати сънищата,направо сценарии за Холивуд.Трябва да започна да ги записвам,може някой лев да изкарам. Wink
Аз пък днес съм се отдала на пускане на перални и сушилни Mr. Green.....и мързел.

Ети,Честит Имен ден! Да си жива и здрава и много щастлива и обичана!  bouquet  bouquet  bouquet

# 117
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,Pingwina! Бъди здрава, щастлива и заобиколена от много любов!
И наминавай по-честичко при нас,че ни липсваш! Wink

# 118
  • somewhere over the rainbow
Арлина, как  е сестричката ти? А Соня?

# 119
ЧРД Пингвина! Желая ти много здраве, щастие, късмет и също да си обичана майка и съпруга!  bouquet

Арлина, наистина как е сестричката ти и Соня? Често мисля за тях, но все забравям да попитам. Embarassed

Нан, намери ли ядките?

Общи условия

Активация на акаунт