Кака или батко ще е Юлчето ни сладко

• 13 235
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Ето ни и нас в отбора на напикаващите се  Joy

mgizdova не сте единствените пикаещи в гащите.Ние цяло лято бяхме без памперс и есента реши че ще пикае в гащите.Сега сме с парчета,нощем с памперс.Иначе и за акото имаше такъв период,дето се наакваше,но пак си го казва сега.Но аз не се трая,карам му се,наказвам го,много съм лоша.Дърпам му ушите даже понякога,много се ядосвам като се наака  Naughty

Аз гладя само на мъжа ми ризи и панталони,друго не през зимата.През лятото обаче гладя почти всичко.

Ще ходим при нашето хоми днес,че пак донесохме от яслата конюктивит  Rolling Eyes Аз ще съм следващата..

# 91
  • София
Бета,как така няма да ви искат в яслата?От къде накъде яслите ще са само за кротките и послушните?Не може така,да намерят начин да се оправят с Яна,защото те са там за това.
А за Св.Валентин не че съм голяма почитателка на празника,ама си е повод и Трифон Зарезан също.А като има повод,що да не се почерпим и по някой мил жест да си направим.Бебо няма на кого да го оставим и където и да сме с него ще сме.
Мале,днес времето пак е много хубаво.Гого вече го приспах в количката и след малко тръгваме да кръстосваме улицита.
Хайде,слънчево настроние от нас. Hug

# 92
Добрутру Hug
Дю, мерси за кафенцето. Heart Eyes

Съжалявам, че съм ви стреснала, обещавам да се обаждам занапред, ако има нещо подобно. Peace

Джорджи, и аз не знам какво да ти кажа за акането. На моя позната племенничката беше на 4г и 6м. и си акаше в памперс, точно както го е описала Лети. Слагат памоерс, иначе не "пуска лайно" Joy На теб не ти е смешно сигурно, но е факт. Според мен не е добре да го насилваш и притискаш. Аз бих сложила памперс докато сам не се откаже. Rolling Eyes

Рени, много неприятно с този конюктивит. Бързо да минава Hug

Бетта, не бих се отказала от държавната ясла. Naughty Яна и учителките още се нагаждат една с друга. Сигурна съм, че след време ще е любимка в яслата. Всяко начало е трудно и дори и на деца които видимо добре приемат яслата и ходят с желание те пак го изживяват...примерно боледуват повечко. Това съм го чула от хомеопатичката на Ема, не знам доколко е вярно.

Крис, ние не празнуваме Свети Валентин. Някак много изкуствен ми стои този празник., но това си е мое мнение разбира се. Виж ние ще уважим Българското и ще празнуваме Трифончо! Peace Wink

Деска, много е хубаво в Троян и околността. Поздрави на това райско кътче. Така ми се иска пролетта да обиколя, има толкова неща които не съм видяла, но няма да е тази година.

Ние решихме да не се прибираме лятото. Юни и Юли ще съм 6-7 месец, което си е на кантар. Страх ме е да рискувам при положение, че преди Ема имам неуспешна бременност. Знам, че всичко ще е наред, но страх лозе пази.

Ема вчера ме накара да се смея от сърце. В тоалетната е моята мома да ака...ае закротисе много, отивам да я проверя какво прави. И що да видя...набарала ми ежедневните превръзки и ги налепила по стената. И то не къде да е, ами там където миналата седмица я надраска с маркер. Joy Joy Joy Питам я какво е направила, а тя ми вика "кии пиши", крие писаното. Laughing

# 93
  • somewhere over the rainbow
Здравейте и от мен!
Моите хора излязоха на разходка, че навън е почти 20 градуса Crazy и аз имам време да попиша.

Жоржи, и аз съм от по-лошите майки и след второто наакване да съм почнала с лошото Mr. Green Нямам нерви за много обяснения, е, опитвам в началото, но бързо вкарвам шамарите. Не знам, може би пък за това ми се е паднало послушно дете Grinning Мноого рядко проявява инати, понякога ми противоречи, но бързо се осъзнава /казвам, че отивам да ставам майка на друго дете - Наско, Криси.../, пред чужди хора не се осмелява да не слуша. Абе доволна съм. Книгите на Спок и компания ги чета само информативно, аз си възпитавам по моя си начин Whistling

Св.Валентин не го зачитаме и ние. Но за тези, които го празнуват, идеята на Пиги ми най по сърце - двамата или тримата в някое красиво, балканско селце/градче Heart Eyes Плюшени играчки, сърчица и други лиготии не съм обичала никога, камоли сега. Вчера дори с Павел си говорехме, че негов приятел, когато говори с жена си по тел винаги казвал: "Чао, миличко, обичкам те!" Бляк. Ние никога не сме си говорили така и бих направила забележка на Павел, ако ми каже така. Имаме си хубави имена и двамата, няма нужда от котенца, пупенца Grinning и милички.
Но, виж, Трифон Зарезан си е баш празник Grinning Ще си наточим хубаво винце, ще си нарежем червено мезенце ... пък ако ни покани някой на някоя вила, ехееее Blush Селска работа, к'во да прайш bowuu

Етко, за билка ще ти препоръчам волски език. То всеки го знае, но е незаменим при кашлица. Също и клей, да, те са ти казали.

Та да ви кажа на мен какво ми се случи. Все се каня, ама все ме домързява да пиша. Лятото, във Варна, собственичката на хотела беше с някакви екстрасенски възможности. И последния ден ми вика Ела да ти хвърля един боб да ти кажа някои неща. Тя ме извика, не аз да съм напирала. Хвърли боба и почна да говори. Вика" Вие всички живеете в една къща. Но не виждам главата на семейството... къде е възрастния мъж, къде е баща ти? Shocked За който не знае, той почина 2002г. Та такаа, изуми ме с точните си описания, дори и за хора, които не е виждала. И накрая ми вика: "Ти ще се оправиш, ще ти помогне жена, която е близо до вас, която лекува с алтернативни методи. Но ти още не знаеш за нея. Ще ти каже за нея друга жена, твоя позната..." И това беше. Прибрахме се и малко след това една позната ми каза за някаква баба, от някакво далечно село, че лекувала с билки. Майка ми веднага се сети за предсказанията на варненката, но викам, тя каза, че ще е близо до нас, а тази баба е далеч. Колко изненадана останах, когато моята позната ми се обади да ми каже, че бабата ще идва на гости у дъщеря си в Карлово и мога да се видя там с нея. Е, ходих при нея в неделя. Поговорихме си. Каза ми две рецепти да си направя. Едната е с натурален пчелен клей. Каза: "Не знаеш, баба, но клеят прави чудеса!" Thinking Направих едната смес и сега я хапвам. За другата ми трябват кайсиеви ядки, всичко друго съм си набавила. Е, повярвайте, не можем да намерим кайсиеви ядки - даже и половината Пловдив обиколихме #Cussing out Продължавам да търся, за да направя и втория "еликсир" Grinning
Не вярвам на 100%, но пък нали няма случайни неща... Thinking

Ай чао от мен, че ви досадих. Слънчев ден! Hug

# 94
Нан-че, аз пък вярвам на подобни неща. На мнение съм, че няма нищо случайно в този живот! Знам и силно вярвам, че ще се оправиш! Hug Praynig
Още днес ще се обадя на баба да я питам за кайсиеви ядки, и ако има ще ти пиша. На село всичко има, споко ще ги открием.

Що се отнася за празнуването на някоя вила...мммм, това ми е в кръвта, обожавам подобни мероприятия. Не ми е никак селско, а много приятно. Wink

# 95
Нан, тук до нас продават кайсиеви ядки, но  са печени и солени.Вършат ли ти работа такива?
Ако не, мога да проверя в БИЛА за сурови и да ти пратя.

И ние празнуваме Трифон Зарезан.Само през първата година от връзката ни, мъжът ми се опита да ми пробута един букет(още не се познавахме добре).Към средата на вечерта стигнахме  до единомислие с мъжо -от букета става чудесна салата Mr. Green...студентски години

# 96
Наде,ще потърся и аз кайсиеви ядки при нашата баба.Все в цяла страна ще намерим Hug
Аз да ви се похваля,че направо ще откача от радост...Днсе ми изелзе едно решение на съда, с което фирмата на мъжо спечели дело за неизплатени ни от тъпата държава субсидии..Много съм горда със себе си,тъй като принципно не се явявам на административни дела и ми беше първото такова. GrinningЯвно все пак не всички магистрати са корумпирани Naughty
Пигикъде ще ходите в Троян?Аз обожавам Чифлика,ама скоро няма да ми се отвори парашута да мръдна някъде Sick

# 97
  • София
НАН, виждала съм да се продават сурови на един щанд за ядки в Халите. Ако не намериш, свиркай, ще потърсим тук.

Редактирам се: Май виждах и на нашия пазар (Д. Петков). Колко ти трябват?

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 13:58 от Betta

# 98
Преди време ги имаше по магазините тези кайсиеви ядки. А сега... нямало търсене та за т'ва Crossing Arms
По-добре е сурови да са, но в краен случай и печени стават. Малко ми трябват - 100-тина грама.

# 99
Нан,стискаме палци да се получат нещата при теб,по един или друг начин  Hug Вашата хомеопатичка не можа ли да ти помогне?

Ходихме при хомито,но се върнахме...Трябвало интервю пак да минем,та във вторник ни записаха час  Tired Заради АБ е,няма как..
То положение е добре засега.Ще ги промиваме с лайка очичките.Били сме и мн по-зле,засега само сополки и някоя друга гурличка.

Момичета,голям кеф  Grinning Дойде уолкъра на Фишър Прайс днес,този от играта.Повече му се кефя от Гали.  Joy Снимки ще пусна малко по-късно.

# 100
Преди време ги имаше по магазините тези кайсиеви ядки. А сега... нямало търсене та за т'ва Crossing Arms
По-добре е сурови да са, но в краен случай и печени стават. Малко ми трябват - 100-тина грама.
НАН още утре ще видя за тези пусти ядки и ти пращам ,ако намеря. Дай боже най-после и при теб нещата да се оправят.
Виждам ,че пишете за празника ние всяка година сме при свекитата ,защото девер ми е Валентин и реши тогава да си празнува именния ден ,а и свекърва ми е рожденничка на 15 ,свекър ми на 10, леля на 3 и на 19 свекитата имат годишнина от сватбата та така всичко на куп се празнува.
Рони радвам се ,че сте добре
Аз ви шпионирам от време на време.Ох искам да е лято писна ми от болести.Виждам ,че и други има болнички.Ние цялото семейство вече три седмици кашляме ужас. Никога не съм кашляла толкова време вече всичко взе да ме боли.
И аз да се оплача ходя на интервюта за работа ,но от никъде нищо. Всеки ден си поплаквам .Викам му на моя толкова ли съм тъпа ,че не ме искат. Старшно е подтискащо.Яд ме е на свекър ми ,защото толкова години живее в Ямбол(той  не е от тук) и само баби ,дядковци и други бедни пациенти преглежда. Няма нито една връзка за работа ,а е страшно трудно в малък град да си намериш работа без връзки. Седем години се мъчих и си я намерих сама предишната си работа ,но мал шанс ето и там нямах връзки и оставиха хора с дебели връзки ,а иначе ми излезнаха с номера ,че съкрашавали по метода последно назначени. Почти всеки ден сънувам старата си работа липсват ми колегите и социалния контакт. Имам иначе много добра препоръка от моя директор ,но за сега без резултат макар на всички да им е интересно ,защото в България все още няма практика с препоръките.
ох оплаках се отивам да си видя гарджетата
оздравителни целувки на всички  Heart Eyes Hug
п.с. Рени моя хомеопатка ми каза да промивам оченцето с билката очанка .На Валери много му помогна ,ако искаш пращам веднага

# 101
Иси тази билка сега я чувам,както и волски език  Shocked Има ли я на аптеката?

Ети,аз за кашлицата правя на Гали чай мащерка и небет шекер.Ако е суха,завирам лайка и сода и докато спи му слагам 1 тенджерка да вдишва изпаренията,че да почне да отхрачва  Peace

# 102
Иси тази билка сега я чувам,както и волски език  Shocked Има ли я на аптеката?

Ети,аз за кашлицата правя на Гали чай мащерка и небет шекер.Ако е суха,завирам лайка и сода и докато спи му слагам 1 тенджерка да вдишва изпаренията,че да почне да отхрачва  Peace
Рени не знам за аптеките ,но в ямбол има голяма билкова аптека дори вече съм взимала на някои момичета . Сега ще ти намеря пове информация имаше и латинско име Euphrasia
http://www.tialoto.bg/article.php?cat=34&id=3453

# 103
  • София
Аз пък обичах де що е празник   Laughing Миналата година летях със самолет до Варна, за да изненадам моят любим, но......няма да го празнувам вече този Св.Валентин, някак вече не го харесвам  Cry

Рени, бързо оздравяване на Галко   Hug

Иси, много е гадно това с връзките и работата. Минала съм по този път, 1 година ходене по мъките. Тогава установих, че много лесно можеш да си намериш и работа и богат любовник, ако отидеш на обява за секретарка  ooooh!

Нан-че, няма нищо случайно, дано всичко това да ти помогне.  Hug

Момичета  Hug приятни почивни дни

# 104
Като спомена Иси за работа, и аз усилено търся. Вчера бях на две интервюта. Дано се обадят Praynig

Общи условия

Активация на акаунт