ето темата за Цитросепта: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351825.0, аз давам понякога, но гледам да е сутрин, вечер ефектът е, че много се активизира и даже се буди през нощта. Баща ми, когато го пие, казва, че ходи посред нощ да работи в гаража
. Иначе в мляко трябвало да се сложат 1-2 капки повече, за да има същия ефект. Но според мен става ужасно горчиво, най-малко се усеща в портокалов сок, тогава може повече да се сложи.За гладенето, гладя само на Яна. Ако някоя дреха ми е смачкана, я гладя преди да я облека и на мъжа ми правя забележки да се изглади, ако го видя, че е облякъл нещо смачкано
. Но ние обикновено спортно се обличаме, дънки и пуловер, рядко нещо по-различно слагаме.За закуска давам сандвичи с яйце, кашкавал, шунка - запечени, кус-кус, филийка с масло, сладко или шунка, пастет, варено яйце, макарони на фурна, пържени филии, мекици или баница, попара и прясно мляко с бисквити. Правихме наскоро плодова салата и й хареса да яде розичките от сметана, тя покрай тях хапна и някое парче плод. Кисело мляко не яде почти. За пиене й правим сок от плодове и сока на компот, айран рядко пие.
Ние от 10 дена сме на ясла, вече два дена е оставала да спи там. Обаче нещо не се получава засега - доста е агресивна с децата, тупа ги на поразия
Иначе имаме голямо подобрение в режима - сутрин ставаме в 7.30, наобяд спи в яслата, а вечер до 23ч е заспала. Явно й се спи с това ранно ставане, защото онзи ден за първи път заспа сама в стаята, оставих я да гледа телевизия и я намерих заспала, не беше й се случвало досега.
jorjito, аз ти предлагам просто да го оставиш за известно време, за да не се травмирате излишно - и той, и вие. Дори и памперс да му сложиш, за да не переш (или памперс-гащи). Изчакай да му премине малко ината, защото това за мен си е инат, Яна ги прави подобни, ако много настоявам нещо да стане на мойта. Само не се ядосвай
.
. При нас от 1 месец се нааква в гащите (пижамата) следобяд на яслата. А това никога не е било. Аз никога не съм прала наакани гащи. От момента на махане на пампито си каза за акито. а там го прави. Говорих с хомеопатката и каза че причината е яслата. Вариантите са два или и по двата по малко. Първия е да не иска да ходи на ясла, но знае че трябва и затова ги наказва лелите. Другата е да се държат много строго с него и затова да го прави. Препоръча ми да му обесня че се ходи на ясла, защото всички ходят на работа. Дори ми предложи да му дам 2лв в края на месеца за изпълняване на задълженията. Ощо взето ми препоръча да му обеснявам. Каза още че децата който са свободолюбиви като нашите, гледали сме ги без да им налагаме нашето мнение трудно свикват с дисциплината и когато се наложи стачкуват по някой начин. Единствено силата на убеждението щяла да свърши работа.

И не му пука - заставал пред госпожата и демонстративно го правел пред нея. Майка му какво ли не измисля и подаръци-лакомства ако използва тоалетната. Не-та не! Дано е период само при вас 
Стискайте палци всичко до тогава да отшуми, че да избегнем приема в болницата
Направо главата ми е празна-не се сещам какво може да помогне.

Я им разкажи на французите как стават нещата
Да не говорим,че това е католически празник и тук се използва с цел печалбарство.Няма да забравя как преди....14-15 години като учех в Езикова и там за пръв път чухме за Св.Валентин,а хората отвън и идея си нямаха.Моето верую е,че един мъж не ти ли свидетелства поне през ден
Задължително казва,че има ако,слагат му памперса и тогава си върши работата...Това е причината и да не го вземат на ясла.А,е луда работа