/, имам един кашон с дрешки от Дани, да видя кои стават и тях да подготвям. Само дето няма къде да ги сложа. Искахме да вземем още един скрин, комплект със спалнята ни, но няма в наличност, та и с това се мотаем. 
Ама ги хапва детето де.Тестени продукти и хляб гледам да не давам много,няма нужда от тях.Пък и нали ви казах,че сме 17 кг
,мнооо ми тежи вече,почнах да се притеснявам за бебето.

Вкъщи се гладят само горните дрехи и то ако имат нужда. В смисъл за мен гладенето е с чиста естетическа насока, и в този смисъл никога не гладим бельо и долни дрехи. Даже дрехите ги гладим, непосредствено преди обличане, а не след като се изперат, щото така или иначе в гардеробите се мачкат /не сме от тези, дето педантично подреждат в гардеробите
Но за човек,който се носи по-спортно е супер вариант да не глади.Ако мернеш из форумите за сушилня и за ризи,свиркай
Това за имунната система ли беше?

Защо не се опиташ да украсяваш храната във форма на човечета. В готварския съм виждала такава тема и децата много ги харесват нещата. Намерих я: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=235950.0
Аз бях в +7 в третия месец 
Може би търсят по-голяма квартира да има място и за бебо 
Това много ме мъчи
То не, че обичам да гладя. Голям зор ми е
И понеже нося предимно панталони на работа,не ме питай по колко часа гладя тези чудесии 
В крайна сметка дадох акъл на лелката да го дават без млякото и вече всичко е ок.Децата си го ядат като бонбонки в сух вид.
Нашият понеже мн обича пици,взимам като се сетя и от тия блатове кръглите и ги намазвам с масло и лютеница и колбас и кашкавал настъргвам и пека на грила,за 5мин е готова.
само на айрян.
.И в Скайпа не е влизала от 3 дена..
,писва ми но гладя. 
Ама мнооого яко ми писна,вече незнам какво да правя,изчерпах се откъм идеи
.4ри дни не беше акал защото бащта му,му наду главата че не се ака в гащите и т.н и п.р.И той се стиска 4 дена
.после от немай нъде се изака в тоалетната защото го бях заклещила.и после само ме издебна и се надриска яко в гащите.Днес пак,не е спрял да с...е 

Препоръчани теми