Кака или батко ще е Юлчето ни сладко

• 13 454
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
 WhistlingНезнам.то да се намери купувач,пък бързо ще намерим  къде да живеем,гледам че са паднали много цените има тристайни с една стая повече от нашия за по 40-50 хил Евро,има боксониери за по 20-25000,в района където сме,но неоправени,за ремонт,а нашия апартамент е оправен и му търси висока цена,вчера веднага като го пусна му се обаждаха от агенция и казват имали клиенти (има си хора търсят оправени) и утре сигурно ще идват на оглед,та той мисли ако някой го вземе на тази цена,да вземем два неоправени  Whistling пак толкова излизат!Или един малък и една къща в близко Crazy ама първо да се продаде де!
Мале свеки ще припадне ако разбере  Mr. Green
А аз съм се разчистила подготвям за огледи  Flutter

# 286
  • София
Ели-много кардинални промени при вас!Само да не стане така,че пак да сте със свеки в по-малък апартамент,пък другия да давате под наем.Дръж да сте отделно.Иначе тук в София без кола е немислимо!Градския транспорт е под всякаква критика,а в задръствания няма никакъв шанс-всичко живо кара в бус лентата,такситата ще ти одерат кожата и изобщо без кола тук все едно си без ръце и крака.
Нашия тати изненада Влади с шейна тази сутрин,но чакаме да спре да вали,че не е спряло да навява и трупа.Наш приятел ни кани на разходка близо до Радомир и казва,че няма грам сняг-чак не мога да повярвам!Тук са си преспи направо.Ох,Влади не спира да ме ревнува от компа-ставам.

# 287
# 288
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Аз пак на последна страница се разписвам  Rolling Eyes.

В последния си пост сложих снимка с кокичета, че идвала пролетта, а то какво стана – люта зима се развихри пак навън  Mr. Green.

В работата пак съм затрупана с куп задачи, много се изнервяам, а малката временно я спряхме от ясла и правим разни гимнастики кой да я гледа. Онзи ден падна и си удари носа в дивана  - тече малко кръв, беше голям рев, но за щастие няма нищо сериозно, само е малко поохлузен от външната страна и сега има раничка, но се хвали, че е блъснала дивана  Simple Smile.

Betta, свикваш ли на работа?

На всички бременни с неразположения пожелавам бързо да преминат тези симптоми и да се наслаждавате на растящите си коремчета!

Ние отиваме да спим и после на пързалка!

# 289
Ние с Ема сега ставаме! Crazy

Дю, много хубави снимки на бебока! Heart Eyes

Арлина, темата наистина е нестандартна, но всеки с проблемите си.

Дидито, как си ти. Имаш ли нужда от хапчетата да ти кажа. Дано всичко при теб е наред. Приятна разходка с шейната.

Ели, дано всичко се нареди както го мислите. Само като си помисля колко нерви ще изхабите! ooooh!

Пепи, бързо да оздравява нослето на Вяра! И скоро да се успокоят нещата в работата ти.

Вчера времето тук беше прекрасно, разходихме се хубаво по семейно му. В парка имаше няколко понита, Ема искаше да се вози на тях, но ми се стори малка още. Та само ги гледахме отстрани докато тръгнаха. Следващият път ще я кача, и ще ходя до нея да я придържам щом й е толкова кеф. Няма да чупя мерака на детето.

Хубав ден!  bouquet

# 290
Eli,стискам палци всичко да се уреди при вас и съвсем скоро да сте отделно само тримката.  fingerscrossed

Аз днес записах час за Гергьовден ще кръщаваме мъника,че само ние още не сме кръстени.С 1000 уговорки таткото се нави,че той не вярва в тия ритуали  ooooh!

При нас няма сняг засега  Rolling Eyes

# 291
Аз днес записах час за Гергьовден ще кръщаваме мъника,че само ние още не сме кръстени.С 1000 уговорки таткото се нави,че той не вярва в тия ритуали  ooooh!

И аз не вярвах на такива ритуали, но дребната е на път да ме превърне в ревностна православна християнка.
Преди да я кръстим, на влизане в църква, ревеше и голям страх я гонеше от необичайната обстановка там. След кръщенето, незнам какво му стана на това дете, но първата й работа когато излизаме в Поморие(живеем до църквата) е да влезе  там.

Тук в Бургас последно я водих до църквата август месец и януари дребната ме хвана за ръката, заяви ми, че иска да ходи на църква.Питам я къде е църквата и тя взе че ми показа вярната посока. После я оставих тя да ме води и успя да ме заведе наистина до църквата хлапето.Оставаха няколко дни до годишнина от смъртта на баба ми.Скимна ми да попитам малката, как е баба Наси.Отговора беше: Добре е!(никога до тогава не ми беше давала  отговор, на подобен въпрос и аз си мислих че въпроса "как си?" й е много абстрактен все още

Всяка вечер  взима една иконка на Богородица и я целува преди лягане.Никой, ама никой около нея не изпълнява такива ритуали.Питах я защо я целува, отговора е че била "ного убаа".

# 292
Asya много се радвам за Мимката че така и се е отразил този ритуал  Hug Това са хубави неща.
Моят баща е мн набожен човек.Преди да стане такъв също не е давал на майка да ни кръсти,тома неверни.Та ние се кръщавахме на 20 годишна възраст с моят брат,точно преди той да замине за Испания.Взехме си по една иконка,осветихме ги/преди това нямахме такова право,щом не сме кръстени/за да се предпазим от зли сили.
Сега татко настоява да представим Галин пред Бога,за да бъде предпазен.Та ще я свършим тази работа.Но мъжа ми каквото и да става,няма да повярва,дано да греша  Tired

# 293
Ася, чела съм, че децата до 3 годишна възраст имат така нареченото трето око,, виждат починали хора и т.н.Не съм се сещала да задам такъв въпрос на Ева, да видя каква ще е нейната реакция.Дидито, за тръшкането и Ева няколко пъти се опита.Говорих, говорих, че така не се прави и накрая заигра шамарената фабрика.Толкова ми е криво на мен, пак и е възпалено ушето.Писна ми вече с тези уши.От снощи е с температура, боли я.Ходихме по нощите в Исул. Дано се оправи бързо този път, че не искам да си спомням кошмара от декември.Започнах и аз да давам клеева тинктура, дано помогне.Капя в носа с физиологичен разтвор, слагам в сока и така.
Дю, снимките са страхотни.Ти в кой месец си вече?
Рони, завиждам ви за съня, Ева сутрин става в 7-7.30.  

# 294
Ели, как се решихте на тази стъпка? Нещо харесахте ли да купувате? Дано се отделите накрая, че тази вещица ти стопи живота.

# 295
Мале добре че не чете моя тук  Crazy

Ми ние от 10 години го продаваме апартамента така чееееее Rolling Eyes
Иначе той пуска профилактично обяви,вчера пусна убеден че ако някой му ги даде парите ще го дава,пък и не е чак толкова страшно,поне от опит с колите ,все ги сменяме не е страшно да смениш,кола,за апартамент незнам,но ако сме си сами ще е супер,не страшно Flutter

Вече пооправих из вкъщи,да идват на огледи  Flutter

А ние още не сме ходили никъде,засега ги гледаме по нета боксониерките Flutter,ако не го продадем,ще го натискам да купува една като паднат още цените  Rolling Eyes
 Той сега и земя харесал да купува,и само се хвали навсякъде та накрая нищо няма да стане,аз още не съм казала на никой,но ако я купи тогава Rolling EyesТой затова продаде колата че ще му трябват пари за нея  ooooh! да не би да пуска и за това апартамента незнам  Whistling Whistling Whistling

# 296
Ели,ми вие не ги ли обсъждате тези неща двамата  ooooh! Без кола закъде сте,че и за Хисар не можете да тръгнете даже..

Бързо да оздравява малката Ева  Hug

# 297
Обсъждаме как да не,ама то знаеш ли го какво си мисли Rolling Eyes

Рени браво че сте решили да го кръстите Peace

МГиздова какво да питаш детето дали вижда някой ли? newsm78 newsm78 newsm78

# 298
Ели-ние след 5 годишно съжителство със свеки се отделихме и дълго време бяхме като младоженци  Heart Eyes  Пък и ще видиш колко спокойно ще ти е.  WinkМоже да е по-трудно, но е сладко Simple Smile И ние така бяхме-аз студентка и на една заплата, но се справихме. Пожелавам ти го от сърце да се намери купувач и бързо да си имате ваш дом Hug Hug Hug
Относно виждането на починали роднини: И Гоги и Венци ми доказаха това. Гоги показа точно мястото в голямата могила къде спи дядото, а Венци като ходи на гости при майка ми винаги я дърпа и я води при снимката на татко и казва, че дядо е горе при звездите. Когато реших да му показвам снимки на татко той го познаваше и ми го показваше на всяка - и назоваваше неговото име. Така, че може и да съществува това трето око. Дали е това или е покровителство от висша сила не знам. Но е безспорен факт.

# 299
Леле Ети, настръхнах докато четях.Има нещо и аз незнам какво, ама ето и ти го казваш.Аз само съм чувала от разни хора засега.(не ми се е случвало.

Общи условия

Активация на акаунт