Кака или батко ще е Юлчето ни сладко

• 13 306
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Ели,намери ли Капки за носа "Коларгол"?И Алекс снощи се разсополиви и веднага го пресече с тези капки Naughty
Арлина,на нас много ни помага сладко от рози.Опитай PeaceТи всъщност с какво се занимаваш?Няма ли да ти е трудно връщането на работа след толкова много време newsm78Имам приятелка от университета,която гледа малката до 3 години и сега е меко казано АД.Звъни ми през 5 минути за консултации,защото още не може да влезе в час #Crazy 

# 241
Тиция намерих още в неделя,лекуваме се:roll:

# 242
  • През девет земи в десета
За добро настроение през новата седмица:

Из "Наръчник на мъжа готвач"

Вземете от хладилника 10 яица, оставете седемте здрави на масата, сега изтрийте пода и следващия път бъдете по-внимателни.
Вземете голяма купа разбийте в ръба и яицата и изсипете тяхното съдържание в купата.
Изчистете масата и столовете от жълтъците, бъдете внимателни.
И така, имаме 5 жълтъка в купата.
Сега вземете миксер, сложете му накрайниците за бъркане и разбийте жълтъците, нищо, пробвайте пак да поставите накрайниците....Сега разбивайте.
Измийте си лицето, шията ръцете и гърба, махнете жълтъка от ушите.
И тъй сега имаме в купата 2 разбити желтъка, колкото и са ни необходими за пая.
Сега облепете стените и прозорците на кухнятя с вестници, покрийте мебелите с някакви стари тъкани...
Време е да добавим брашното, сипете в чаша 200 грама, изсипете чашата в купата при жълтъците, останалите 800 грама внимателно съберете и върнете в пакета.
След като се убедите че стените и прозорците са наистина добре облепени, започнете разбиването на сместа.
Вземете душ.
Вземете 4 големи ябълки и остър нож, предварително изтичайте до аптеката за йод, пластир и бинт.
Време е да пристъпим към чистенето на ябълките, обработете палеца с йод и го бинтовайте. Нарежете ябълките на кубчета и помнете че са ни необходими 2 ябълки, така, че в процеса на приготвянето може да изядете само половината, така че обработете с йод показалеца и средния пръст и ги бинтовайте.
Единствената останала и вече нарязана на ленти ябълка я прибавете в купата. Останалите ги съберете от земята и ги изхвърлете.
Разбъркайте отново с миксера, измийте хладилника от капките, защото ако засъхнат се мие трудно.
Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио тава и я сложете във фурната.
Почакайте час и ако няма видими промени включете фурната.
Като се събудите не звънете в пожарната, а отворете прозорците и фурната.
След всичко преживяно идете в близката кръчма.

# 243
Пиги ако такъв мъж ми се завърти в кухнята,сама ще си правя пай  Crossing Arms мерси Shocked,малее дали съществуват такива хора Confused

Гледам последния коментар в темата на Зла гад викам брее нови хора идват при нас все  Rolling Eyes пък то  Confused

Момичета пускам този линк,ако искате да подпишете тази петиция,това е за дечицата с диабет,да им поема държавата инсулиновите помпи,с тях е много по- добър контролът и не трябва да се боцкат постоянно ето:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=370849.msg10145332#msg10145332  Гледам вече някои наши мами са я подписали,и аз го сторих,дано има ефект Peace

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 18:58 от Eli83

# 244
Пиги ако такъв мъж ми се завърти в кухнята,сама ще си правя пай  Crossing Arms мерси Shocked,малее дали съществуват такива хора Confused

Гледам последния коментар в темата на Зла гад викам брее нови хора идват при нас все  Rolling Eyes пък то  Confused

Момичета пускам този линк,ако искате да подпишете тази петиция,това е за дечицата с диабет,да им поема държавата инсулиновите помпи,с тях е много по- добър контролът и не трябва да се боцкат постоянно ето:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=370849.msg10145332#msg10145332  Гледам вече някои наши мами са я подписали,и аз го сторих,дано има ефект Peace
Joy Joy Joy
Петицията я подписах отдавна Peace

# 245
  • Варна
Добро утро  bouquet

Пиги,наистина ме разсмя Joy.обръщам се към теб със стария ти ник.някакси да ти кажа  Зла гад ми е ... Rolling Eyes

Ели подписах петицията Peace

Момичета,как са болните дечица? Ние сме си в къщи,но се подобряваме естествено Party.Да е жива и здрава Хаджиева и Дю и Тиция за обясненията за Клеевата тинктура  bouquet Hug

Приятен ден на всички,макар че ще е доста студено май cold

# 246
Ели и аз се подписах  Praynig Бог да пази всички дечица и здравички и болнички.
Ох ние тази сутрин голям зор. Без малко да изпуснем яслата. Аз понеже съм от 11 чак на работа и не бързам днес. Сутринта звъня телефона пуснах детското че така се събужда Криси и.. съм заспала. Събуждам се в 8:15 а той в 8:30 най най късно трябва да е на ясла. Мале не иска да става, обличам го а той рита, скубе пищи. Едва успяхме. После бягайки от колата към яслата оправихме настроението и влезе с широка усмивка  Wink

Сега закусвам и отиваме с тати на кафенце а после на работа. Успешен ден на всички  Hug

# 247
Зла Гад®(на крайно благозвучен ник си се спряла Laughing), голям смях с мъж в кухнята. Докато го четях, си представях моичкия в ролята на действащото лице и ... Joy

И аз подписах петицията Peace

Бета, успех!Странно е някак си първите дни на работа, но човек бързо влиза в крачка.

# 248
  • София
Набързо само влизам  Hug
Нашата детегледачка, от която бяхме толкова доволни, ни напусна. Отиде да гледа бебе и щото било по перпективно, за поне 3 години и ни напусна. И ние по това време на годината, къде да го денем това детенце  #Crazy та от понеделник сме на градина, на частна, щото по това време на годината няма кой да ни вземе другаде.
Направихме му изследванията, днес трябва да са готови резултатите и така.

Още не сме ходили на контролен преглед за третата сливица, та нямам още резултат за това.

Хайде спорен ден

# 249
  • София
Пиги, пишеш ги ти такива, ама съм сигурна, че в твойта кухня не би пуснала някой друг да шета, камо ли мъж  Wink.

Аз имам чувството, че ме е нямало само някой друг месец, хем има много промени и нови хора, хем си е същото (почти). Не мога да свикна да ставам и лягам рано. Пак си лягам в 2-3 часа, а сутрин трябва да се става  Confused.
Яна си е в къщи с баща си, уж върви към оправяне.  И той е болен, а и аз нещо не съм много читава. Стигнахме и ние до първия антибиотик  Cry, трета седмица я наливаме с какви ли не сиропи. Аз изглежда много я форсирах да ходи на ясла, уж да се адаптира по-бързо, докато съм още в къщи и не я оставих да се оправи от първия вирус и така се влошиха толкова нещата.
Тъкмо беше започнала да свиква, последният ден, в който ходи на ясла, ми я похвалиха, че е била послушна. Сега сигурно пак ще трябва да започваме отначало.

От две седмици почти не е излизала от нас и по този случай се пристрасти към компютъра  Confused. Научила се е да си пуска филмчета в youtube и ни врънка през час, през два да й пускаме лаптопа. Като започне с тия малки пръстенца да цели падчето (защото сме без мишка), ми е много забавна - вие може би я видяхте на клипчетата, дето бях пуснала. Другата нова мания е да пише в Word букви, може вече да им сменя цвета и се кефи много. Като каже 'виж колко много ф-та съм написалааа'  Joy. Баща й написа с маркер буквите на кирилица, за да знае коя буква пише и нашата после отишла и на другия компютър и писала, писала  ooooh! - искала и там да си напише буквите  Joy.

Голяма е хитруша станала и само ми отговаря, хем ме е ядосва, хем ме разсмива. Викам й 'кога ще си подреждаш играчките?', а тя: 'другата седмица'. Или пък 'защо ги носиш тия играчки тука?', 'ми де да знам'  Joy

ивка, дано не се изпоразболее като Яна Цецко от градината  Hug.

# 250
И аз подписах петицията. Дано има резултат, наистина ще е голямо облекчение за дечицата.

Ивка, много неприятно. Още повече, че това е бил човек на когото сте имали огромно доверия, след като сте му поверили да гледа детето. Имай предвид, че на частната ясла е същото като на държавните откъм болести. Давай му имуностимуланти.

Бета, знам си ние, че бързо ще влезеш в час! Бързо да оздравяват всички в къщи. Все си мисля, че Яна няма да има проблеми с адаптацията на яслата. Иначе е голям образ Яна-бърборана. Laughing

Пиги, колко цветно е описано всичко! ooooh! Аз и без кекс мога да мина! Joy

Ели, не оставяйте така нещата. Сигурно му е много некомфортно на детето с тези зачервявания.(казвам го с добри чувства).

Днес при нас го дават дъждовно и няма да излизаме. Но за сметка на това вчера цяяял следобед скитахме и се прибрахме на здрач.

Аз се чудя дали да не си отрежа косата? newsm78 Мисля да си направя едно каре. Rolling Eyes От друга страна пък толкова време я чаках да порастне тази моя четина и сега когато е дълга и красива да я режа?! То хем сърби, хем боли. Joy Но винаги така правя, порасне, и аз я отрежа, но сега определено ще е голяма стъпка...

# 251
Ронка,аз моЙта я резнах за Коледа на каре и Валерия също,да била като мене,ама да ти кажа нещо хич не се харесвам така и сега ме е яд,но няма скоро да стане дълга.А твоята коса е разкошна,гъста за какво да я режеш,ти си знаеш де newsm78

# 252
Тука съм, минавам на бързо. От вчера съм в Пловдив, бях на ФМ, всичко е наред, нещо стърчало, но било рано да коментираме - това са думи на доктора. Ще се прибирам утре, пуснах си 3 дни почивка, но вече се затъжих за Гергана.

Hug Hug Hug

# 253
  • somewhere over the rainbow
Момичета, пак сме със сополи - 8 дни на яслата #Cussing out Ше ме уморят вече. Моля запозатите да ми разяснят отново за клеевата тинктура и как ви е помогнала. Може и на ЛС, да не се повтаряме. Много ви моля! Praynig Ако може, пишете ми до към 19 ч., за да не затворят аптеките и да купим каквото трябва. Имам вкъщи чист пчелен клей, ще ми свърши ли работа, какво да го правя?
Писна миииииии smile3514

# 254
  • София
Уф, гадни ясли  Close.
И аз да помоля тук да пишете за тинктурата  Praynig.

НАН, Hug Hug Hug

Дю,   Joy

Пиги, аз пък мисля, че ти отива тази прическа.

Общи условия

Активация на акаунт