108 DE или голямото дебнене на самолетни билети и почивки

• 11 381
  • 286
  •   1
Отговори
# 255

И ще си защитя позицията за ""не" на профилактиката" за определени заболявания...само още малко свободно време да намеря    Simple Smile

ще ни е интересно. И спомени каква ти е професията, ако може Wink

# 256
Веч и другите, които търсят коли, препоръчвам ви тоzи сайт http://www.carneoo.de/

Ли4ни впе4атления имаШ ли? Не ми вдъхват доверие, на сайта (на покаzно място) имат оферти валидни от 11.12. до 19.12.  Crazy  Crazy  Crazy и при други пиШе, 4е колата трябва да се регистрира преди 23.12.2008  Crazy

# 257
Татяна, партньори са ни в митарбайтерангеботе, а аz съм в групата на голяма банка, но виж, в днешно време доверие и банка...zнам ли Crazy

# 258
 Joy
Ти zнаеШ ли 4е и ние ги имаме като Митарбайтерангеботе?  Joy Но имаме и директно % при проиzводителите  Mr. Green  Ние се въzполzахме при покупката на Бенца, пък и то4но тогава имаха промоция и цените на екстрите бяха както преz 70те години, та хи4 не спестихме от екстри  Party

# 259
Кой Мерцедес само не схванах?
Ние сме доволни от Нисана. 7местен е Кашкай2. Бих го взела , не че ми трябват още 2 седалки, но да си има човек / не е зле. Иначе карам с 2 столчета и една седалка тип "под дупе" за 8годишното, което слагам по средата.

# 260
Кой Мерцедес само не схванах?

НаШия ли? Б класа, т.е. скромно  Wink

# 261
Joy
Ти zнаеШ ли 4е и ние ги имаме като Митарбайтерангеботе?  Joy
Сега ако кажеш, че имате освен раzните други и Apple, HP и bestsecret, работата е ясна Mr. Green

# 262
2 пъти да  Joy Но не става въпрос zа банка  Flutter

# 263
мисля, че се сещам въпреки това поне насоката, но сега zнам откъде си си вzела новите Uggs Flutter

# 264
Серди, аз карам БМВ 1ца и съм доволна.Кара се супер,обаче...за семейно возило е доооста тясна. Мъж ми е близо 2 метра висок и трябва да седи зад мен ако пътуваме с още някой,защото зад него няма никакво място ако седи на предната седалка. Абе на мен много си ми харесва колицата, но си е само „женска“ кола според мен, не и семейно возило

# 265
Добра ви вечер  Simple Smile
спомняте ли си таzи сутрин как пренебрежително се иzкаzах по адрес на телевиzора? Много навътре ми е вzел думите, гадината, обидил ми се е жестоко, zаЩото таzи вечер както си покаzваШе новините направи цццссст и край_ ни говор, ни картина newsm78 Брей, да не напиШе неЩо човек във форума, веднага Ще се обиди някой и Ще се фръЦне hahaha Laughing
Леа веднага се zастрахова "ама тоzи път не го счупих аz" Laughing
Преди месец, пак беz ниЩо (даже беz обида) домаШното кино zдаде багажа, сега кой уред да очаквам?  ooooh!
А от няколко дни сме и само с един компютър в къЩи, стискайте палци да няма жертви, че сме 3 маймуни на 1 клон Wink.

Хайде лека ноЩ Hug

# 266
мисля, че се сещам въпреки това поне насоката, но сега zнам откъде си си вzела новите Uggs Flutter

Ааааа не  Naughty  такива работи там няма. Поръ4ах ги дайректли от Австралия  Flutter Беz връzки  Laughing

Бибс, телевиzора от Шел ли?

# 267
Бибс, телевиzора от Шел ли?
Хехе, не, домаШното кино беШе от Шел, zатова и не се ядосвах много като иzгърмя. Бог дал_ Бог вzемал, както се каzва Wink Laughing

# 268
Алоха!

Бибе, ревнува гадината сигурно и книги имаш в къщи, а? Mr. Green

За колите нямам какво да кажа - на мен май ми е кармично да търкалям Голф-ове по улицата. Служебно съм карала Опел Зафира(аз специално нямам оплаквания, но не съм мислила има ли-няма ли място за 3 столчета в нея) и Форд Мондео и толкова. Голфиста си остава Голфист Mr. Green .

Едно пролетно ми е...слънце, топло време. Ще взема предиобедно да направя един Außendienst, че ми стана четвъртит задника от клечане на столчето.

# 269
Алоха и от мен   bouquet
Ама отивам да си лягам, че бебета много рано днес искаха да ядат...
От днес бастата е в Elternurlaub, в момента си отспива  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт