108 DE или голямото дебнене на самолетни билети и почивки

• 11 406
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
Къде е срещата? Тоничка, ти къде беше?

Оо, аз само казах, че с удоволствие бих се запознала с всички вас на живо, но все още съм си в БГ, до няколко месеца обаче ще съм някъде из Баден-Вюртембергските околности Grinning

Сини, много сини и искрящи, а другите две дечица и те са със сини, всички ли са твои?

Другите две дечица са племенниците ми Heart Eyes

# 76
Хм, може да се уважим осмомартенски в пустия Хайделберг, дето му се каня вече 3 години Thinking. И без това се пада в неделя.

# 77
  • Germany
Бибитка, лека и безпроблемна бременност   bouquet

Кво правите бе - 6стр. за един ден  ooooh! ooooh! аз днес го прекарах цифром и словом 7 часа на телефона  ooooh! ooooh! наистина попрекалих днес, ухото ме боли, утре ще си изключа тела да не би пак да посегна към него  Tired

Мойто едното детИ е Везни и хич не е от кротките, пък сега ме информирате, че и пубера му щял да е зле....абе оправихте ме  Crazy

# 78
Бибитка, честито!  bouquet Лека и безпроблемна да е ! Та тази година ще има берекет на лъвчета значи  Wink,ако има още някоя да си признава,сега му е времето.Да няма после ма не разбрах, ма не знаех... Whistling  Laughing

Всичките ви дечица са такива сладурчета, Алекс с тези букли за завиждане, Леа голяма чаровница, а на Тоничка момиченцето направо да те омагьоса с тези кристално сини очички. Имам снимки горе–долу на нейната възраст със същия цвят на очите и който ги видел, все казвал, че на германче приличам  Laughing , та ей ме на, докъде ме докараха хорските приказки   hahaha

# 79
За нас лъвовете само добро или нищо! Много моля, да си имаме уважението!  Naughty
Тоничке, много е синеока девойката!  Wink И аз бях такава като хлапе, но сега съм сивоока  Laughing , не знам как стана. Виж родата по майчина линия държи фронта по синя боя.  Peace

Кой каза среща на 8ми март в Хайделберг?  newsm78 Този път на истина ли?  Crazy

# 80
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
тъкмо щях да напиша, че и аз съм навита за 8ми в Хайделберг, ама се сетих, че съм си в Бг ooooh!

в деня, в който си купих билет за Бг е починала баба.
никой не ми каза Tired

# 81
Ася, най-искрени съболезнования. Не се ядосвай на семейството ти - понякога и на родителите им е много тежко и просто нямат сила да споделят с децата си за случилото се като знаят, че и на тях ще им натежи. Голямо гуш.

Аз казах за 8ми в ХБ, АЗ! И съм съвсем сериозна. Laughing

# 82
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
а, Сърфи аз не съм им ядосана.
просто ми е тъжно.
баба не е искала да ми казват...

все пак тя имаше тежка операция и всеки се беше подготвил емоционално.
но операцията беше минала много добре и после изведнъж - ...

сега дядо остана сам, а той е малко своеволен и се притеснявам,
че майка ми е подложена на стрес... ама какво ли мога да направя ?!

# 83
Бибитке, честито.   bouquet Една много щастлива бременност ти желая.

Кой спомена лъвовете... Те са си мнооого любвеобвилни и кротки.... докато не ги ядосаш (и аz съм лъв  Twisted Evil). щерката пък е дева, но темперамента го е наследила баш от мен.

Да ви се похваля, че снощи приятелката ми роди. 10 дена след термин, 55 см и 4150г. Бебе гигант, не zнам милата как го е раждала, че и в тяхно село и PDA не слагат. И снощи като ни се обадиха като му гаврътнах половин чаша червено вино и седнахме с мъжа ми да си спомняме zа нашето раждане, че така до 23 часа. Как ми се спи сега не ме питайте  Crazy

asyalein, съжалявам мила....

# 84
  • На черешата
Здравейте момичета!
Извинете ме,че нахлувам в темата ви,но имам нужеда от помощ.
Малката ми дъщеря е фен на baby born miniworld ,но в Бг не мога да намеря такова нещо.
В немския ибей има много,но не всички доставят до Бг. Молбата ми е дали може да го доставят до адреса на някоя от вас и да си платя,когато идвате към България да ми ги донесете.Помогнете ми,моля ви!   bouquet

# 85
Ася, моите съболеzнования  Hug Знам колко е трудно, когато любим си отива а ти не си там  Sad

8ми с деца и мъже ли?  newsm78 Или по женски?

Тони4ка, страхотни снимки   bouquet

# 86
Асе, съболезнования за баба ти и голямо гуш Hug

Тоничка, това синеоко дете е крайно време да го доведете тук, да подсили малко арийската раса, че и тук са се навъдили последно време едни тъмни субекти Laughing Wink

Сърфи, да ти е златна устата... упс..пръстите Laughing Много добра идея, аз съм навита. Мистичната питала ли си я какво мисли по въпроса?

Би & Би каzах своенравен, което не оzначава непослушен или палав.
Котаранке, и аз нямах предвид задължително палав, защото моята например не е палава в този смисъл на думата (не ми е наводнявала банята, примерно Laughing), обаче ми вади душата по другия начин- с коравокартуние Simple Smile Мисълта ми беше, че на родителите все нещо не им пасва, едни са палави, други твърдоглави и в крайна сметка която и зодия да улучим все ще има с какво да ни ядосват  Laughing
За водолея обаче ме поизплашихте малко Wink Имам един в къщи- онзи ден удари трийсетака- и още е кротък... да очаквам ли в скоро време да му избие тихата лудост или има и изключения? Laughing

Аз снощи пак се борих с моите бацили Sad Едни температури, едно тракане на зъби беше...Не си спомням кога за последно ми се е случвало да съм болна 2 поредни вечери, но сигурно има 15-20 години от тогава. Остарявам сигурно newsm78 щом не можах да ги сборя от първия път, както обикновено.

# 87
Мистичната май не искаше пак в Хайделберг. По и допадаше варианта Карслруе при Сбъдваща.
Аз съм пас - където и да е срещата, мога да дойда, но ще съм с ремарке. Възможно е и да са 3. Whistling
Бибит, лека и успешна докрая!
Тонич, що си мисля, че вече сте тук?
Асе, голям гуш! Hug

Уж казват, че говедата, пардон телците били кротки хора. Ама моя телец досега само рогата си показва. Не ми се мисли как ще е в пуберитета. За рачето да не споменавам, че всичките терсене, тя наобратно. hahaha
За везните нищо лошо не мога да кажа.

# 88
Тоничка, това синеоко дете е крайно време да го доведете тук, да подсили малко арийската раса, че и тук са се навъдили последно време едни тъмни субекти Laughing Wink

Да и аз това казвам, но първо стъпка по-стъпка да подготвим нещата от тук, за да не си "блъскаме главите" после Grinning
Веч, не сме. Но гледам да следя редовно темата за да съм в крак с информацията, която давате, а тя наистина е много и полезна Hug

# 89

Общи условия

Активация на акаунт