Безвъглехидратна диета - тема № 7

• 29 116
  • 425
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро момичета.То не бяха кавги ,а  "леки" обяснения  Wink .
Аз да се похваля след 4 дневен застой съм вече на - 1,5 от новия цикъл за 6 пълни дни.Този път след старта не се движа така бързо ,заради това,че нямам вода за изхвърляне като в началото.
Какво съм закусвала после ще ви пиша.Лек ден на всички и давйте минусиииииииии.
П.П .Дора - много свежа снимка.Добре дошла и в албума.Само готини мацки виждам беееееееееее Laughing

# 136
Добро утро и от мен.И специално на Еli като най-ранобудна !!! Килограмите днес са като вчера - то е ясно ,иска се време.Закуската  май ще я пропусна ,че изобщо не ми е гладно и ще мина само с кафенце .Знам че така не трябва,ама нещо ми е тежко на стомаха. За обяд имам малко остатъци от рибка със задушени зеленчуци от вчера ,а ако имам време ще приготвя телешко \само заради "рецептурника",че обещах на Аби да се отчета и там\а за вечеря съм на гости.

На всички ви лек и успешен ден   love001

# 137
  • София
Добро утро, ранобудни момичета!
Аз едвам се излюпих днес и закуската още не съм я измислила, но след малко отивам да забъркам нещо. Вече ужасно много ми липсват плодовете и млечните и нямам търпение да дойде почивката след 18 дни...
Ели, поздравления за хубавия резултат, явно се храниш правилно щом продължаваш да сваляш!
Айде днес кафето и чаят са от мен.

# 138
Добро утро и от мен, и аз мисля да закуся днес само кафенце, че не ми е гладно нещо. Колежките в службата днес ми направиха стахотен комплимент- казаха ми, че нямам нищо общо от преди Нова гогина и сега.
Така, че съм заредена с още повече енергия,а и вчера ходих и на волейбол, така че продължавам усиленодно. Само, че има един проблем в събота имам Рожден ден и май няма да мога да се стърпя.
Но това е каво да се прави.!
Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Лек ден за сега от мен, пак ще пиша....

# 139
Добро утрооооо!
Най-накрая след 5 дни закъснение си имам гости от Черен брях и сеггггаааааааа като си отидат, ще почна да давам вече минуси.
Сисилота, аз лично не закусвам-опитах се няколко дни тази седмица и не мога да го приема закуската. Аз пия кафенце с цигарка. Пък си хпавам на обяд, следобяд и вечер.

# 140
Привет отново момичета.Не знам колко правилно се храня -имах чувството ,че задървам цяла вечност и да си призная преди 2 дни поднових нискомасленото мляко с кафето.Може би при мен дава резултат,защото доста често нямам под ръка салата на работа и искам - не искам ям само месо.Та нискомасленото мляко компенсира липсата на поне малко въглехидрат(пък и това е единственото удовоствие ,което ми остана за последващия дълъг период от време(нали искам да ставам 58 - няма да е лесно....)
Абииии,честито ти МЦ приятелко и чакам резултатите,че и ти се умори да ходиш все подута.
Аз закусих една супа(саламура а ла Аби) и малко пилешки дроб със зеленчуци.Честно казано не съм доволна от чушките ,които добавих на дробчетата.Моите бяха зелени и ястието имаше страхотен вид,но за вкуса ... Sick..Трябваше да бъдат червени май #Cussing out.
Лаленце,хубаво е,че и гаджето се вълнува от твоето ежедневие.Моят мъж също наднича,но не във форума,а чете какво сме си писали с момичетата в скайп.
За обяд менюто ми ще е пилешко роле.За сега нямам салата,но смятам да отскоча да си взема.
Момичета - не забравяйте водата и чая-там е истината.И се хранете непременно.Твърде малките количества стресират организма!

# 141
  • dobrich
ДОБРО УТРО ХУБАВИЦИ! ТО САМО ГОТИНИ ПАРЧЕТА СЕ СЪБРАХМЕ В НАШАТА ТЕМА И АЛБУМЧЕТО. И ТАКА ДА СИ КАЖА И АЗ - ДНЕС МИ Е 3 ДЕН ОТ ПРОТЕИНОВИТЕ 5 И РЕЗУЛТАТА Е - 1.900. РЕЗУЛТАТА Е ТРЕПАЧ. АЗ НАЛИ СЪМ МАЛКО МАЗОХИСТ ЩЕ ИЗКАРАМ ДО НЕДЕЛЯ И ПОСЛЕ ВКАРВАМ И ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ. ЗАТОВА МИСЛЯ В ПОНЕДЕЛНИК ДА ОПРАВЯ ЛИНИЙКАТА.
ДНЕС ПАК СМЕ НА РАЗХОДКА И ЩЕ СЕ ВИДИМ ЧАК ДОВЕЧЕРА.
ОТ МЕН - МНОГО УСМИВКИ .

# 142
  • по света и у нас
Добро утро!
Лаленце,мерси за кафенцето и чая!
Тази сутрин учудващо кантара ми показа –2 кг. Simple SmileНе очаквах понижение,защото лелката трябва да ми дойде днес или утре.
Закуска–1 сварено яйце,маслини,репички
Обяд–от рулото малко ми е останало

Ели,вярно е,много си ми харесва целият ни отбор–всички сме готини и весели!
ПолинаКолева,браво за супер резултата!

# 143
  • София
ЕЕЕ с едно нещо и аз да мога да се заема и вие вече сте го направили   bouquet
Мерси за отмяната, сега обещавам като сготвя нещо да го снимам и да дам рецептата. Така на прима виста мога рецепти да дам, но снимки на тях нямам Whistling
Моето готвене си има недостатък според мъжа ми - прекалено рядко се случва  hahaha
Сега събота и неделя ще имам време да се позабавлявам в кухнята и да споделя резултатите.

Отчета: вечеря пържола със зелена салата
Закуска: варено яйце, кафе, цигара (последното мисля да повторя)

# 144
Добро утро и от мен.
За отчета вчера вечерта свинска пържолка със салата от зеле и моркови
днес за закуска само кафенце много рядко ми се яде сутрин и почти винаги изпускам закуската
за обяд ще пиша по късно.ще видя какво са приготвили лелките в служебния стол дано има нещо безвъглехидратно
Айде лек ден и много минуси

# 145
  • София
Момичетата, които започнаха диетката в близките дни ако искате можете да си премерите обиколките и да ми пратите мерките, защото си правим табличка. Това, което трябва да премерите е: бюст, под бюста,бицепс, талия, ханш, бедро (горе в най-дебелата част и над коляното), прасец, килограми...

# 146
Добро утро , мили мои вталяващи се =)
Едва съм се излюпила тази сутрин ... =) и все още не съм мислила за хапване , което е хубаво . Но това , че постоянно ми е пресъхнало гърлото ми е много странно , не знам как е при вас . Не е като да не пия вода - напротив ... 1.5л на ден със сигурност ги имам , но пък не мога да си обясня какв иска този мой организъм =)
Да се оплача - боли ме страшно много корема като го понатисна =)))) Вчера направих огромната простотия да стоя с Oscillating Fling Fat Massage към 30мин ... и сега все едно съм направила 300 коремни преси  ooooh! едвааа се надигнах =)))
Аз също чакам посещение от моя "любим" МЦ ... за това и не искам да се тегля скоро време , за да не се отчаям =)
Днес ми е трети ден =) и с нетърпение чакам 24-тия да видя какви ще са резултатите . Още не съм мислила какво ще обядвам ... За сега мисля да си понаправя упражненията и да повъртя малко колелото , та да живна =)
Целувам ви всички =) !
И да споделите какво ще хапвате за обяд =) ! 

# 147
Dream*, нес еплаши аз първите 5 дни също се бях уплашила от себе си - няколко дни достигах до 4,5 л вода, а ме е срам да кажа и повече. Слушай организма, той най-добре знае какво му трябва. За меренето аз го правя всеки ден Simple Smile
Аз ще ям цял ден супата от вчера и дробчетата.
МОмичета, кога се вижда промяната в кг, тоест от кой ден от мц. Много ми е любопитни и не мога да чакам. МОля ви кажете ми нещо по тоя въпрос.

# 148
Добър ден и от мен, момичета, то за мен е добро утро, доста си поспивам напоследък. Браво за чудесните резултати на всички. Аз вече 2-ри ден почивка, но и вчера и днес различното в менюто ми е киви на закуска. Останалият ден си преминава без разлика. Утре си мисля да включа една лъжичка мед в чая. Аз не съм ви споделяла ,но почти 4 години живях повечето на плодове и зеленчуи, картофки и много мед. Понеже меда е производство на баща ми и аз от както се помня умирам за него. Той и плодовете ми липсваха най-много през тези 24 дена, но няма не мога и успях да не се поддам на изкушението. Гледах да се храня здравословно.
Пожелавам най-усмихнатият и позитивен ден до сега да е днес.  newsm51  love001

# 149
Аби, при мен наистина очевадният резултат дойде 2-3 дни след като ми дойде, до преди това бях подута като бухта, и после изведнъж издишнах  Joy, предполагам и при теб ще е така. Но е ввъзможно и това да зависи от това, кой ден си в диетата. Така или иначе скоро сама ще видиш. Убедена съм , че скоро ще се изненадаш много приятно.   love001

Общи условия

Активация на акаунт