Безвъглехидратна диета - тема № 7

• 29 113
  • 425
  •   1
Отговори
# 120
Полинкаааааааа, обратно еееееееее newsm10.Абито е директора - аз съм зам,докато я няма.Ти поне знаеш колко сме "лоши".Аз тъкмо правя линка за рецептурника по-хубав ,но нещо не ми се отдава и ще го редактирам докато стане:).Идеята на Абито да направи албум с рецепти е чудесна!БРАВО АБИ!!!
ПОЛИ - НИКАКВА ТОРТА! #Cussing out

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 19:15 от Elica7

# 121
 Много сте работливи, изобретателни и всеотдайни към общата кауза(особено Абито).Браво,имаме си вече и рецептурник!
Мен напоследък ми мързи да готвя сложни манджи,карам на аламинути, които са общоизвестните.
Между другото-четете етикетите за скрити въглехидрати.Преди малко изядох една консерва скумрия и чак след това видях,че на етикета пише: съд.брашно!Много ме е яд, защото днес бях изрядна.

# 122
Здравейте , мили дами =)
Отчитам се  - вечерята беше салатка от краставички , малко пилешки дробчета и царско мезе =) ( бяло пилешко месо , кисели краставички , гъби , морков , пипер , бекон ) . Направи ми впечатление , че много бързо се навечерях ... в смисъл не ми трябваше кой знае колко , за да съм сита . =)
Да видим какво ще е положението ...

# 123
И още по-бързо ще почваш да се навечеряш(като ти омразне месото съвсем:))))))).Положението ще е добро ,тъй като протеините по-бавно се разграждат.Аз още готвя..

# 124
Огромно благодаря на Elica7,  страхотно е това, което си направила, нямам думи направо.  smile3501. Много мили думи сега съвсем се амбицирам да не се изложа.

# 125
За нищо elmi4ka.Ние приветстваме от все сърце всички сериозни и открити дами.Надяваме се да ни посещаваш колкото можеш по-чести и да споделяш какво хапваш през почивката(обаче никакви картинки на сладки  и тестени продукти в постовете- иначе си пиши спокойно,но само с думи:)).Аз лично съм любопитна какво ядеш,че моята почивка я прекратих на 2-рия ден поради невъзможността да устоя на новите вафли на "Престиж".. Sick

# 126
Аби, идеята ти с "рецептурника" е страхотна  newsm74 Можех и аз да пъхна там моята вечеря ама много набързо си я изядох и чак после видях албумчето . Но утре задължително ще се отчета.
Е сега само някой да се оплаче че му е сложно с рецептите !!! Wink

# 127
И още по-бързо ще почваш да се навечеряш(като ти омразне месото съвсем:))))))).Положението ще е добро ,тъй като протеините по-бавно се разграждат.Аз още готвя..
Да , определено знам за какво става дума ... Когато я приложих за първи път ядох първите 7-10 дни ... оттам нататък , след като знаех какво сядам да ям ми се убиваше желанието и предпочитах да изпия една чаша вода и да оставя за по-късно останалото ...
Иначе искам и аз да благодаря на Аби и на Ели за старанието =))) Чудни сте !

# 128
Dream*Catcher, Sisilota трогната съм и съм ви благодарна, че забелязвате усилията ни да правим форума ползотворен за всички и ми е обидно, когато някой ме нарича злобна, когато искаме да иима ред и постоянство в нашето всеобщо начинание.
Сега сте на ход да качвате снимки в албума и рецепти.....
За тези, които не са качвали снимки-ще има кжа не е сложно-просто се поогледайте повечко и всичко ще ви се изясни.

Албум:  потребител: bvdieta  парола: protein

# 129
Леле много сте писали не мога да смогна да изчета всичко Grinning
Аз пък вербувах  майка ми да почва и тя с нас Peace ама стриктно сега като има пред кой да се правя на разбираща ще се старая повече да не давам лош пример  Joy
Та кво ядох  newsm78  оф...... то от онзи ден още имам да пиша
- пилешки сърца с гъби в масло -беше вечерята
- задушени зеленчуци - вчера за обяд
-ролца от раци поляти с лимонов сок - вчера вечеря
- един бъркоч - задушени зеленчуци с риба тон и пак риба тон 1 сл, купих една пикантна малее...... Sick та я разреждам с каквото намеря  hahaha
сега ще  вечерям скумрия и зелева салата.

# 130
Аз да ви "светна" сега и по въпросите за луната...При растяща луна се задържа повече,а при намаляваща се сваля повече.Всичко зависи от задръжката на вода(като приливите и отливите в морето) и организма си има "лунни цикли".Като прибавим и "любимото" ни МЦ картинката става плачевна,но въпреки това в постоянството е тайната Naughty.Лека нощ на всички!  newsm46 и благодарности за топлите думи Hug.До утре с много минуси(нали знаете - спането ни прави по-слаби smile3521 smile3524
http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=4660

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 22:25 от Elica7

# 131
 Hugздравейте
запис да се запиша при вас дано ме стимулирате да се хвана по сериозно.
едно въпросче сега пия ябълков оцет на прах пречи ли на диетката

# 132
Мисля,че не.Аз съм пила и това,но ефекта бе нулев при мен.Пила съм ябълков оцет,мазиндол,редуктил,фемимодел,Кларинол Кла 1000 на Валмарк,едни прахчета(че забравих как се казваха с вкус на банан и шоколад,които трябваше да заместват 1 хранене и Ксеникал.Мазиндолът е направо опасен - на 2 пъти ми прилошаваше от него.Останалите - никакъв ефект.Единственото велико хапче за мен е ксеникала.Наистина блокиа усвояването на мазнините на стомашно ниво,но има един минус - получаваш рядко щастие ако ядеш мазно...
Добре дошла!

# 133
  • София
Лелеле, момичета колко много сте изписали!  Hug
От половин час ви чета и чакам да дойде време и аз да се разпиша.
Ели , вчера дето си ме засякла да чета в същност е бил приятелят ми от тях си, който ми диктуваше по телефона какво сте писали, понеже аз бях вчера и днес на гости на баба, а не исках да ви изпускам от поглед  Joy Та затова не е имало нищо от мен. Вчера ми стана много кофти понже баба беше наготвила един куп забранени и вкусни неща за мен, които се наложи да откажа, но бързо намерихме резервен вариянт, та не останах гладна Simple Smile
Днес за закуска - 2 пържени яйца с 2 чушки
за обяд - кисело зеле със свинско
за вечеря - сега режа марулка с домати и наденичка ще си изпека, че сега се прибирам и нищо не съм хапвала след 12:00, когато обядвах...
Решила съм си да се меря само в понеделниците, та още не знам колко са ми минусите, но сега като се преобличах съвсем случайно се погледнах в огледалото и много с харесах крачетата  Embarassed личи си, че са се повталили, нямам търпение да дойде понделник и да видя колко съм стопила, а дотогава ще е още повече...
Добре дошли на новите момичета!!!  bouquet
Много се радвам, че компанията ни расте. Не се притеснявайте да питате каквото ви интеревува, но наистина го правете след като сте проверили и не сте намерили отговора. Винаги ще има кой да ви отговори.
Аби     bouquet Чудесна работа си свършила в "рецептурника", в следващата тема ще присъства линк (естествено с оформлението на Ели   bouquet) + паролата и потребителското име за албума.
Аааа за малко да забравя да се похваля - записах се два пъти седмично на каланетика към университета, минлия семестър беше плуване, но този ще е каланетика и съм много доволна, понеже много се радвам, че ще имам компания, а и ми излиза почти безплатно (като изключим таксата за университета  Joy).
Виждам, че е имало някакви кавги, които се радвам, че съм пропуснала. Да не забравяме, че сме тук за да се подкрепяме, но и за да се уважаваме без значение кой какъв е. Искам да ви пожелая хубав и минусов ден утре, много слънчев и весел, изпълнен само с хубави емоции.
Лека нощ!

# 134
  • по света и у нас
Добър вечер и от мен!
Бърз отчет:
закуска –1 варено яйце,1 кафе по късно
обяд–мортадела с кисели краставички
вечеря–супа топчета
И мнооого вода,през целия ден,както винаги! Grinning
Аби,Ели,благодаря за усилията,които полагате и за изгубеното ви време да сте в полза на такива като нас!  bouquet
Дано скоро се отчета с нещо по интересно и аз в рецептурника.
За снимките постнах една от миналата година(единственната на която съм сама),ще накарам мъжо тия дни да ме щракне.
Най–важното е да сме единни и задружни,крайната ни цел е една и съща–постигнати резултати!
п.п. И аз се радвам,че съм пропуснала кавгите!

Общи условия

Активация на акаунт