Безвъглехидратна диета - тема № 7

• 29 112
  • 425
  •   1
Отговори
# 105
В никакъв случай не искам да бъда погрешно разбрана ... Не настоявам чак толкова да има рецептурник . Просто казвам , че си е улеснение от една стара ... А за това колко време се спазва диетата не мисля , че има значение ... и дюканските истории не са кой знае в какви периоди , но жените са си направили . Както и да е , няма значение =) Въпросът е да не ме разбирате погрешно ...
Това , към което се стремим всички е едно и също ... така че от нас се иска просто да коментираме , да показваме , да се окуражаваме =) Всичко останало е въпрос на време ... и на стимул ... Хайде , казвайте какво ще хапвате за вечеря =) че да крадем идейки

# 106
 Dream*Catcher ,аз  мисля да хапна

Пържолки - пилешки + печени чушки(червени) с чесън + салатка зеле

# 107
Момичета няма смисъл да спорите извинявам се за тапия въпрос  но от няколко дена се ровя ис форумите и не мога да намеря какво трябва да се яде след тези 24 дена.Но както и да е ще потърся по хубаво.Все пак не бъдете така лошо настроени към новите в форума,защото не е приятно.Все пак исках да се присъединя към вас.Няма лошо да отслабнем заедно наистина е по лесно давате стимул

# 108
Момичета , цял ден чета как се хапете една друга.Толкова мили и оптимистични постове се пишеха тук ,а от известно време се появяват разни злобни нападки ......Я се стегнете!!!!
А що се отнася до рецептурника ...На началната страница на тази тема има абзац ЯСТИЯ С ПОЗВОЛЕНИ ПРОДУКТИ .Това е мой пост и ако някой има желание ще напиша рецептите за тези ястия по -подробно .Е на "зелена салата с риба тон"няма какво да пиша ,но за по-завъртяните рецептички -ще пиша .Аз лично имам голяма фантазия в кухнята и всяка една рецепта мога да си я пригодя за нашия режим , но ако някой изпитва трудности с това нещо - на драго сърце ще помогна.

# 109
Сега специално за satarla копирам.Прочети внимателно!!
Старла : желателно е в почивката да се храниш разделно, а за разделното хранене има отделна тема пак тук в подфорума  Peace

Mi-sta-  ти сигурна ли си,че познаваш Абито лично , че да определиш как звучи тя?Защото аз я познавам и тя е  изключително весел и позитивен човек!!!Относно написаното изречение тя има в предвид ,че нямаш снимка в албума( а това при нас ,макар и "пожелателно" произлиза от желанието  да знаем очи в очи с кого кореспондираме).Но Абито назовава нещата с истинските им имена и конкретно и затова си позволяваш да коменираш негативно нейните(  да не говорим за моите постове)!
Абсолютно подкрепям sisilota за отношението към рецептите - всяка Дюканска рецепта може да се редуцира до наша такава - стига да имаш фантазия и комбинативност.Лично аз често експериментирам в кухнята!
Призовавам всички,които са "За" рецептурник да направят такъв.Ето виждате момичета,че не е необходимо Лаленцето  да се грижи за всичко сама.Сега разбирам,че и sisilota  се грижи също да помогне и  тя е съставила списъка с храните...Еее - ако сте искренни - погрижете се и вие за това!

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 16:42 от Elica7

# 110
Виж сега Елица, аз съдя по написаното---както се казва :ФАКТИТЕ САМИ ГОВОРЯТ!!!!

повече нама да коментирам,....
Още веднъж казвам за снимките - то е "пожелателно"
и това че нямам такава не означава, че ще "ходя да си правя диетата с комшийките", както се изрази твоята "позитивна" приятелка.

Така че, пак казвам пиша тук защото ми харесва, да споделям мисли и резултати, а не някой да ми казва къде да си публикувам снимката, това е мое желание. А помислете че може и да има и други причини, не гледайте повърхностно на нещата.

Хайде сега стига сме пречили на останалите във форума!

# 111
Аз лично говорех за тема , за която никой да не носи отговорност и никой да не отделя време специално за подбиране и публикуване на рецепти =) Просто тема , в която всяка да пише рецепти ... Закуска , обяд , вечеря =)
Нииикак не искам да се разменят остри реплика заради нещо такова , за това нека спрем =)
Аз мога да се похваля с това , че след обед 30мин карах колело , а след това метнах лекциите си , но си сложих Oscillating Fling Fat Massage - то за да ме пораздрусва , докато си губя времето =(
Все още не мога да реша какво да вечерям ... и както винаги - ще го "родя" в последния момент ... Много съм стимулирана и това го дължа на вас ! Така не съм се чувствала от години ! Благодаря , че ви има =) ! 

# 112
Разбира се mi-sta - явно днес не ти е ден.Моята позитивна приятелка има навика да говори директно и думите и са продиктувани от стремежа и към топло задружно общуване(каквото ние с доста други момичета от темата сме си организирали в скайп и сме доволни от това).Обикновенно там обсъждаме и рецепти и отражение на усилията си,а се старем да подържаме тази тема заради останалите дами и ,за да покажем на аудиторията,че и ние можем да дадем резултати като на Дюкан,но без него.Така,че моля не критикувай- ако не сме ние"старите" - вие"новите" ще пишете точно като в тема Номер 1 - за справка прочети я.
Така - КРАЙ НА СПОРА! PeaceПредлагам да се съсредоточим над отслабването bouquet
За вечеря ще пробвам пилешки дробчета с лук,чесън,моркови,тиквички и чушки.

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 17:30 от Elica7

# 113
  • София
Ама защо се карате.. толкова позитивизъм, а сега  Cry
Не искам никой да ме разбира погрешно.. споделям резултатите, но не и снимките, като имам време да махната другите
хора от тях и да оставя само тяло- обещавам и аз да пратя. Просто сега имам адски много работа и няма как.

Така рецептурника, ако има някой време да ми обясни как става, нямам против да се заема с него, така и така май аз най-много си
настоявам за него  Flutter
Или просто да пусна тема, някак оформена и всеки да слага рецептите на това, което е правил.. и така лека полека да съберем идеи?

Приемам идеи за това, само не искам да се караме, така хубави си споделяхме до сега и такива резултати постигнахме! newsm17

Аз ще съм тук утре сутринта, надявам се да не се избиете до тогава, а да ми давате идеи Simple Smile

# 114
Пилешки дробчета и Пилешка саламура
Момичета, вижте в албума какво сготвих и сега отивам да го хапна. За първи път готвя тези нещица и ви уверявам, че е лесно. Към снимката има и рецепта  newsm51
Ваша: "Злобната" Абито

# 115
Здравейте сладурани, да споделя само, че аз съм нямала проблеми с това какво да ям, нито за миг не съм изпадала в подобни размисли, всичко се случваше с лекота. Днес е първият ден от дългочаканата почивка, единственото по-различно от предходните дни беше 1 киви за закуска. Усмихната, позитивна и приятна вечер на всички. Стискайте палци да задържа свалените от мен досега 6кг през почивката. newsm51 smile3525  love001

# 116
elmi4ka Честита ти почивка!Предполагам,че си доста щастлива от резултата.За твоите стартови кила той си е направо "култов"!Постигнала си 10-те % та с лекота,нещо за което много дами си мислят ,че се получава за 2 х 24 ,вместо за 1 х 24.Вече си с редовно присъствие в албума.Надявам се да съм те разбрала правилно и надписаното да е верно.Поздрави!  bouquet

# 117
Видехте ли вече вторият ни албум, т.нар. РЕЦЕТУРНИК http://snimka.bg/album.php?album_id=338704Това е за всички, които си го пожелаха.  newsm53

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 19:03 от Абито

# 118
РЕЦЕПТУРНИК

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 19:11 от Elica7

# 119
  • dobrich
ЗДРАВЕЙТЕ КИБРИТЛИЙКИ!
ИМАМ ВЪПРОС КЪМ Г-ЖА ДИРЕКТОРА(ЕЛИЦА7) И Г-ЖА ЗАМ.ДИРЕКТОРА(АБИТО) МОЖЕ ЛИ ДА СИ ХАПНА МАЛИНОВА ТОРТА НА НЕДЕЛЯ?  party023 smile3521 smile3521 smile3521
МАЙТАП ДА СТАВА БЕ ХОРА! ТВЪРДО ЗАСТАВАМ ЗАД ЕЛИЦА7 И АБИТО ЗАЩОТО И ДВЕТЕ СА МНОГО ГОТИНИ И КАКВОТО ИМ Е НА СЪРЦЕТО ТО ИМ Е НА УСТАТА. ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА ИМА НЯКОЙ КОЙТО ДА ВСЯВА РЕД.
А И СПОРОВЕТЕ СА ХУБАВО НЕЩО. СЕГА КАТО ВИ ЧЕТОХ НАПРАВО СИ УМРЯХ ОТ КЕФ.
А ЙЕРАРХИЯТА Я ИМА НАВСЯКЪДЕ(СТАРИТЕ СА СИ СТАРИ А НОВИТЕ СА СИ НОВИ).
А СЕГА И АЗ ЩЕ СЕ ЗАПИША В РЕЦЕПТУРНИКА.

Общи условия

Активация на акаунт