АВГУСТинчето по цяла нощ крещи "Хайде ставайте, на мен не ми се спи"!

• 14 273
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
Точица взима баня и заспива в 12-1.. Embarassed Въпреки, че имаме бебефон ме е страх да я оставя сама

Ти си още по-патологична от мен - ние нямаме бебефон  Mr. Green
Но децата са различни, моето ще срути блока, ако не си легне до 20ч.
Марулята още има фонтанела (3-4 мм), сигурно благодарение на забравения Вигантол.

А, бебефона ни го подариха и ние с мъжа ми го ползваме за Уоки-Токи,ттой сега нали работи вкъщи и ниес Точица уж не му пречим. Тя и Точката заспива пред телевизора в 20 часа и после я будим за ваната   ooooh! Вчера я оставих с баща и вечерта, връщам се Точката спи, а телевизора на Фолклор ТВ. Питам татко и какво става, а той ами тя това иска да гледа Shocked

Иначе ние сме добре, Точица се е наточила да хване кучето и вчера почти пропълзя, за да го стигне. Когато успее ходим да мием ръцете. Като измием едната, тя подава другата и после ги "бърше" с пешкира.  Joy

Ел, обичам Алф  Hug

# 16
Отностно водата: Аз не давам вода. Ще започна малкопо малко след 6тия месец и то не заради нуждите от течности,м а за да я опитва. Иначе ще започна да й давам след като заместя едно хранене. Това е и по съвет на педиатъката. Ккато съм казвала и преди - супер педиатърка, съвпада на 100% с моите разбирания - д-р Узунова в Правителствена - застъпва западната школа.

Габи вече стои от време на време коленца и се  полюшва нарочно на тях - като се движи на пред, назад:)) Много се забавлява. Голяма фурия е станала, страшно много се движи, обръща сена всички страни, опитва всичко, пипа си крачетата, разглежда ги с интерес, много се радва на различни материи, много се впечатлява като мести пръсчетата напред-назад. Прави мостове:)СЕга до като пиша и се обърна веднъж на 360градуса. Сабува си и обувките и ги хапва:) Страшна сладуранка е. Като излезна от стаята протестирадо като не се върна, може въобще да не се занимавам с нея, стига да съм в стаята.

Вчера изчистих аквариума и вече се виждат рибите и тя е страшно впечатлена, затаява дъх като ги види, а като види котката и веднага се навжда да го пипне и му се усмихва и радва все едно човек вижда:)

Ето й актобатичните номера:)
Тук си разглежда крачето:

Тук прави коремни преси, ама от тези най-сложните, дето на мен ми са много трудни:)

Тук си е свалила обувчицата и я пробва. много й харесва на вкус

А тук ви поздравява и както виждате бодиата вече са ни умаляли:

# 17
Ей забравих най-важното, което исках да ви покажа:
Габриела и Едуард:)

[/url]

# 18
Съжелявам, но половината ми съобщение не се публикува.
Предложих на мамите, които имат животни да качат снимки с любимците си и прекрасните им дечица.
Днес спамя, но това е поради много положително настроение, защото успях да се справп днес с превода на игрите и защото Габи е толкова жизнена. Надявам се да ми простите:)  bouquet
А ето я и втората снимка, която не се качи:

# 19
  • ....от ляво до десния завой...
Еле, супер темичка - обичам Алф! Heart Eyes
Наминавам само да кажа, че сънувах тая нощ Грациана,като булка, усмихваше ми се през цялото време. Съпруга и също го видях в съня си, не знам какво означава, ще почета съновниците. Аааааа да, Граци беше бременна в съня ми!Разговаряхме нещо, но не помня какво....Като гледам така значенията на сънуваното са доста противоречиви.... Rolling Eyes
Довечера ще постна актуализирания списък с рожденните дни на майчетата и Еле да го сложи на първа страничка! Peace
До сега бяхме навън по улиците, сега Борис спинка и аз смятам да се опъна малко да почина!~
Morskafeia, тоя котак по-голям от бебка бе, сладурчета големи са двамата.... Wink

# 20
momi4eta blagodarq vi 4e me priehte.posle 6te razkazvam za naя.эдравеите и от нас.мойте слънца се каэват Мурти и Денис.големия е на 8 и половина-а малкия на 5 месеца.бяхэабравила эа нощното ставане но сега е........споделете при вас как е.

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 18:16 от mama na deni

# 21
Еле, супер темичка - обичам Алф! Heart Eyes
Наминавам само да кажа, че сънувах тая нощ Грациана,като булка, усмихваше ми се през цялото време. Съпруга и също го видях в съня си, не знам какво означава, ще почета съновниците. Аааааа да, Граци беше бременна в съня ми!Разговаряхме нещо, но не помня какво....Като гледам така значенията на сънуваното са доста противоречиви.... Rolling Eyes
Довечера ще постна актуализирания списък с рожденните дни на майчетата и Еле да го сложи на първа страничка! Peace
До сега бяхме навън по улиците, сега Борис спинка и аз смятам да се опъна малко да почина!~
Morskafeia, тоя котак по-голям от бебка бе, сладурчета големи са двамата.... Wink
Много интересно. Нали на сватбата ми бях бременна и много усмихната и мъжа ми и той Simple Smile Той винаги е усмихнат Simple Smile Наистина е много интересно Simple Smile

# 22
Първо за темичката-супер е както винаги до сега.
А за заспиването вие всички сте герои.Ние по-рано от 3 не заспиваме.А колко пъти се будим не е истина.
 За Вигантола-рядко съм го забравяла все ме е шубе от скапания рахид.Станало ми е навик.После сигурно ще ми липсва.
 Ние вече 3-ти ден си хапваме пюре от тиква.Уж и се услажда,на мен със сигурност ми харесва после го дояждам с удоволстевие.Нашите пюрета баба ни ги направи на село.Макар че педито беше категорична да и купувам само готови,аз мисля че домашното си е по-добро,а тя нека си говори.Тя все ми лансира на някоя фирма някакъв продукт.

# 23
здравейте, мамита!! Вече половин година съм майка, което си е истинско предизвикателство и съм искрено щастлива!!!
заповядайте почерпете се по случай нашия мини рожден ден:

Честити месечинки и на другите наборчета!!!

Само да споделя, че и рожденикът се буди тази нощ поне 7-8 пъти и проплакваше на сън - не знам какво е това, зъби ли? newsm78
П.С. Ел, много хубава тема пак!!   bouquet

# 24
Здравейте отново  wavey

Как я карате момичета? Аз предната тема пак я пропуснах почти половината..имам да наваксвам доста.

Ел, прекрасна е темичката-направо е извънземна  Hug

Морска Фея, Габи и страхотна нахилена муцунка...да ви е жива и здрава и все така усмихната и жизнена. Аз много много не удобрявам това съжителство с домашни любимци и бебоци, но това си е мое мнение де...Всъщност защо ли Thinking-може би по-скоро от страх. Все пак е животно и е непредсказуемо...абе аз накъде отпраших всъщност.

Исках да ви поздравя специално с една изключително нежна песен. Съвкупност от глас, текст и идея ...  
http://www.youtube.com/watch?v=xhV3REtKuKY&eurl=http://www.b … e=player_embedded

При нас всичко е сравнително нормално и както преди с изключение на това, че дребчо започна да спи през деня по-мъничко от преди. Прави някакви сънища от по 20-30 мин. 3-4 пъти на ден. За сметка на това обаче си изгради режим за нощния съм и той си продължава по 11-12 часа. Обикновенно се къпем към 8-8.30, храним се и веднага след това си го оставям в креватчето почти заспал. Така остава време и за нас с татито да вечеряме, чаша или две червено вино и хоп и ние при него. Сутрин ставаме към 7.30-8.00.

Добре дошла на новата мама на Дени  Hug

Честити месечинки и празници на всички бебчовци и празнуващи. Още много по толкова да бъдат хубавите поводи за наздравици.

Друго засега не се сещам..правя запис и отивам да си дочета старата тема и да видя какви сте ги творили.
Целувки от нас и приятна вечер !

# 25
И аз тук...  Crazy
Ел, благодаря за темата, хайде утре на разходка!  Hug

# 26
Хайде и аз в извънземната тема....цоп

Досега бях навън ама голям студ,бееее още ми тракат зъбите, а моя господинчо откърки 4часа съм; сега каква ли игра ще падне.......

По-рано забравих, ама то ми е простено /нали съм по майчинство Wink

Честит половин юбилей на всички бебешоци!!!

И аз, като Граци, се учидвам колко бързо мина времето и колко много се промениха бебораните....вече са си направо дечица. През уикенда ходих на гости на една приятелка с бебе на 2месеца.....ама да ви кажа все едно моят Гого никога не е бил толкова малък. Преди си мислех, че се лигавят като кажат, че бързо се забравяло.....но си е така май Grinning

Ел, темата е супер Hug

Добре дошла на мама на Дени! Тук наистина е забавно

за режима Гого като случи на такива родители и той си ляга късно, към 22-23ч. ноооо поне спи до към 9ч.

# 27
Steli_Meli, само да е хубаво времето Peace.

Честит Петльов ден на всички мъжки майки! Да са ни живи и здрави малките мъже и да растат здрави и силни!

"Днес, 2 февруари, спореднародните вярвания се празнува Петльовден, а заради разликата в Грегорианския и Юлианския календар – някъде и на 20 януари по нов стил. Този ден е празник за момчетата и мъжките рожби. Момче от къщата трябва да заколи петел на прага на дома си. С кръвта му се прави кръстен знак на входа да дома, а главата се забучва на видно място до вратата. Краката на петела се изхвърлят на покрива на къщата. Перата се запазват, за да бабуват с тях жените и да лекуват децата си.
Заколеният петел се изхвърля ритуално извън двора, след което се прибира обратно и се вари цял. Сварената птица се раздава по съседите за здраве на мъжките деца в къщата. В някои села се колят кокошки за здравето на женските рожби.
Този обичай е езически и има няколко версии за произхода му. Според някои хипотези жертвоприношението се прави за здраве. Според други обичаят е свързан с отвличането на деца еничари от кърджалиите. Те минавали от къща на къща и принуждавали бащите или да дадат синовете си, или да ги убият собственоръчно. Убивайки петела и правейки с неговата кръв знак на вратата, бащите заблуждавали турците, че са погубили децата си, докато те били скрити и живи и здрави"

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 17:49 от Ellle

# 28
Feb,прекрасен клип и песен!В тази връзка да попитам - не мислите ли ,че наистина Венета Райкова преиграва с бремеността си?Първо с брака си,с мъжа си и сега с бремеността си.А де де... и други сме били бременни.А  и по-известни персони от нея са се женили и бременеели,ама не са се Фалили толкоЗ.

# 29
  • ....от ляво до десния завой...
Сетих се аз за Петльов ден.... Wink
Съпруга ми отиде да вземе пиленцето от магазина и да го сготвим и хапнем за здраве на двамата ни юнаци! Heart Eyes Живи и здрави дечица пожелавам от сърце на всички мъжки майки! Hug
По тоя повод - поздрав с ей това изпълнение на един 11 годишен младеж :
Блус - музика за душата и сърцето

Ох, как ми се иска поне един от моите юнаци да свири така след години..... Party
mi6imadi, не и се чуди на Венета - такава си беше тя и в университета - странна птица.....бяхме в един курс..... Mr. Green
~~

Общи условия

Активация на акаунт