® E-bay - тема 21

• 38 801
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Да попитам, закъснява ми един артикул пратен с dhl-Германия, имам му тракинг номера, не знам къде да се обадя да го търся. От пощата ми по местоживеене казаха, че идея си нямали за какво иде реч  и към кого да се обърна-та питам вас като по-знаещи  Praynig

В сайта на диейчел не става ли?
Имат опция за проследяване.

Tц, с тракинг номера мога само да видя дали пратката е напуснала Германия от там, според подадената информация, пакетът е тръгнал към България на 15.01.09  #2gunfire

Takaaaaa, простотията в нашата мила родина граници няма.
Никой нищо не знае, никой нищо не е чувал. Ще се свържа с немеца да видим дали той може да открие нещо  ooooh!

Все пак да ви помогна с малко телефони. Ако търсите международна пратка, информация може да получите (евентуално) тук:

052/ 614 666 БП, Варна, информация
052/ 604 143 митница Варна
02/ 892 26 11 сортировъчен център писмовни и малки колетни международни пратки

Най-сетне адекватна информация - "Пратките закъсняват заради стачките по границите на България!!!!!" Чакат пратки още от миналата година, така, че ако на някой нещо му се бави да търси към края на другата седмица  Peace

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 16:16 от IvelinaAtanasova

# 92
Да попитам - имам регистрация в e-bay, може ли да плащам в paypal с картата на мъжа ми?

# 93
Може! Peace Освен ако търговеца изрично не е написал, че иска данните от регистрацията в Пей пал и И бей да съвпадат!

# 94
Пък аз си пратих детето до Горна баня...пак съм  спала и неразбрала, че адреса на емпреса в сайта в дир-а не е актуален. ooooh!
Взел си е пакетето де ама ми иска пари и за собствения си шипинг из София. Laughing

Как така не актуален? Ами кой тогава? Че аз всички неща съм препратила за там!!!! Как може да не си обновят адреса и сайта.

# 95
  • Варна
Пък аз си пратих детето до Горна баня...пак съм  спала и неразбрала, че адреса на емпреса в сайта в дир-а не е актуален. ooooh!
Взел си е пакетето де ама ми иска пари и за собствения си шипинг из София. Laughing

Как така не актуален? Ами кой тогава? Че аз всички неща съм препратила за там!!!! Как може да не си обновят адреса и сайта.

Ами той отишъл в Горна баня първо/хем му казах първо да звънне по телефона/, оказало се, че пратките не са там а в кв.Павлово, ул.Пирин номер 5...нова кооперация, на портала жената била от фирмата.

# 96
Да попитам, закъснява ми един артикул пратен с dhl-Германия, имам му тракинг номера, не знам къде да се обадя да го търся. От пощата ми по местоживеене казаха, че идея си нямали за какво иде реч  и към кого да се обърна-та питам вас като по-знаещи  Praynig
В  UPS ПИТА ЛИ ??

# 97
Моля някой с немски да помогне на ЛС  Hug
Днес пратих обратно обърканите бански - чакам тези, които съм платила.
Продавача ми отговори, че ще ме компенсира  Wink

Редактирам - намерих - благодаря на Трилиън   bouquet

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 23:17 от mam@

# 98
  • София
Какво стана с телефоните от тук http://stores.ebay.com/Daily-Win ,някой поръча ли-получи ли ,работят ли.Аз искам телефон да работи едновременно с 2 карти едновременно вивател и мтел.Дали ще стане.

# 99

Ами той отишъл в Горна баня първо/хем му казах първо да звънне по телефона/, оказало се, че пратките не са там а в кв.Павлово, ул.Пирин номер 5...нова кооперация, на портала жената била от фирмата.

За да нямате недоразумения - 0878/56*44*26 - Виолета
Тя ще ви обясни и ще се разберете за всичко предварително.

# 100
Запис!Имам питане:За едно лятно рокле от щатския EBAY ми искаха 14$ шипинг и днес, като ми пристига гледам на пакета пише 8.90$.Според вас редно ли е да питам защо са ми взели толкова повече- или да си трая и да поставя положителна оценка тихомълком... BlushТо е ясно че няма да ми ги върнат де, ама да си кажа аз!

# 101
Според мен е редно да попиташ Peace Макар, че вероятно ще ти каже, че сумата е не само за пощенски, а и за опаковка и транспортни, но ти ак можеш да и пишеш, че 5 долара е твърде висока цена за опаковка и бензин и да искаш да ти върне 3 например. Може и да и кажеш, че ще и поставиш неутрална оценка.

# 102
Момичета и момче, пак помагайте  Hug. Дали пратката вече е изпратена?

Hi ..., have found an open post office, rang round till I found one, all is well, kind regards and best wishes, Lucia

# 103
  • Казанлък of all places
Момичета и момче, пак помагайте  Hug. Дали пратката вече е изпратена?

Hi ..., have found an open post office, rang round till I found one, all is well, kind regards and best wishes, Lucia

Здрасти...открих отворена поша, звънях докато не намерих, всичко е наред, поздрави и всичко добро, Лусиа

# 104
Благодаря, angelina.bgk  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт