® E-bay - тема 21

• 38 773
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Я аз да питам как ще постъпите ако на страницата, където е артикула има обявена цена от 12 евро за  доставка, а при плащането ви кажат, че всъщност доставката е 22 евро и  и бей са сгрешили.  Месец след търга цената за доставка на артикули до България продължава да стои 12,5 евро. #Crazy

Ще пиша на продавача, че смятам да се оплача на Ибей, защото променя условията на сделката след края на търга.
Няма право да го прави. Ако продължава да ти иска повече пари - оплачи се на Ибей.

# 151
Благодаря за отговора. А потвърдително писмо ,че съм платила не получих ,дали има някакъв проблем newsm78
По принцип винаги ,като платя ме уведомяват с майл ,че плащането е успешно ,а сега нямам такъв.

# 152
Искам и аз да попитам, тези, които са ползвали услугите на Емпреса, дали можеш да си определиш с коя куриерска фирма да ти препратят нещата, защото аз например, ползвам D&D Express - цените им са доста приемливи и офисът им е наблизо, удобно ми е направо да ходя там да си ги взема. А с други фирми като Спиди и т.н ми излиза по-скъпо...

# 153
Искам и аз да попитам, тези, които са ползвали услугите на Емпреса, дали можеш да си определиш с коя куриерска фирма да ти препратят нещата, защото аз например, ползвам D&D Express - цените им са доста приемливи и офисът им е наблизо, удобно ми е направо да ходя там да си ги взема. А с други фирми като Спиди и т.н ми излиза по-скъпо...
Защо не попиташ директно Емпресата .......

# 154
Я аз да питам как ще постъпите ако на страницата, където е артикула има обявена цена от 12 евро за  доставка, а при плащането ви кажат, че всъщност доставката е 22 евро и  и бей са сгрешили.  Месец след търга цената за доставка на артикули до България продължава да стои 12,5 евро. #Crazy

Ще пиша на продавача, че смятам да се оплача на Ибей, защото променя условията на сделката след края на търга.
Няма право да го прави. Ако продължава да ти иска повече пари - оплачи се на Ибей.

Аз отказах сделката, отделно пуснах оплакване до И бей и на него му пуснах отрицателни оценки-сега ми пишат някакви гневни писма "как не ме е срам"  Laughing

# 155
  • Варна
Не знам, на мен ми пратиха нещата с Еконт. В общи линии доставката от София до Варна ми излезе колкото доставката от Лондон до София. Rolling Eyes Чудя се, няма ли фирма, която да доставя до Варна, Бургас или Русе?!

Вън от темата за иБей, но иска ли някой да се комбинираме за поръчка от Kiddicare.com ? Има изгодни бебешорски неща, които са страхотни (вчера точно оттам получих), над 50 GBP доставката е безплатна, аз а си напоръчах предния път и сега не мога да ги докарам до 50 паунда. Който иска, да ми пише ЛС. Peace

# 156
  • varna
Не знам, на мен ми пратиха нещата с Еконт. В общи линии доставката от София до Варна ми излезе колкото доставката от Лондон до София. Rolling Eyes Чудя се, няма ли фирма, която да доставя до Варна, Бургас или Русе?!

Вън от темата за иБей, но иска ли някой да се комбинираме за поръчка от Kiddicare.com ? Има изгодни бебешорски неща, които са страхотни (вчера точно оттам получих), над 50 GBP доставката е безплатна, аз а си напоръчах предния път и сега не мога да ги докарам до 50 паунда. Който иска, да ми пише ЛС. Peace
я дай линк  bouquet може да  спретнем заедно нещо,а недей ще си го отворя сама

аз незнам как вървят по принцип цените на куриерските фирми,с еконт платих за 7кг-17.12лв нормално ли е Confused

# 157
  • някъде
Как 17 лв,за един кг е около 8лв...

# 158
Eто цените на D&D Express:
зона 1 / по-големите градове, но и доста от малките/
врата-врата:
до 0.2 кг - 4.20 лв
0.2-1 кг - 5.40 лв
1-2 кг - 6.60 лв
2-5 кг - 9 лв.
5-8 кг - 12 лв
8-12 кг - 14.40 лв
12-15 кг - 18 лв
15-20 кг - 21 лв
За пратките над килограм, ако се пратят до офиса на куриерската фирма е по-евтино.
* Нямам нищо общо с фирмата, просто отскоро им ползвам услугите и ми направи впечатление, че са по-евтини от Еконт, Спиди и др.

# 159
  • Варна
Вчера платих на Еконт 11,80 лв. за 4 кг. и наложен платеж. Peace

tina77, ако си харесаш нещо, пиши ЛС. Peace Аз съм хвърлила око на един вибриращ шезлонг за 9,99 GBP, как да му устои човек. Mr. Green

# 160
Лео експрес също са на добри цени.

# 161
  • някъде
Ама от Еконт до врата ли ви ги доставят или ходите до офиса им?Защото и в сайта им пише,че е 8.00лв.

# 162
  • Варна
На мен ми го доставиха на място, не съм ходила в офиса им. Peace

# 163
  • някъде
Даааааа,разбрах къде е мистерията GrinningНай-скъпо е до един кг.От кг нагоре цената се увеличава с около 1.50лв за кг.Та далаверата е да се пращат повече кг иначе не си струва.Ето така се получи при мен.За едни пантофки около 150гр и една детска шапка платих 8лв отделно доставката в Англия и таксата на Емпреса ooooh!Така че,момичета,по-добре се комбинирайте по градове някак си.

# 164
Някой знае ли как стои въпроса с връщане на неработеща техника която е в гаранция ?
В смисъл разходите за транспрт от кой се поемат?

Общи условия

Активация на акаунт