® E-bay - тема 21

• 38 756
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Моля ви ако някой има време да ми преведе това;

hi the width of the leg is 25cm across the width across the hole of the shorts is 42cm the wasit is 22cm unstretched 42cm stretched to its full and the top is from underarm to underarm is 40cm hope this helps many thanks

За куриер и аз да споделя.От доста време ползвам ЛЕОН-АМА http://www.leonama.net/Ofisi.html
Няма по ефтино от тях за сега.Много съм доволна и от обслужването им. Peace

# 181
  • София
hi the width of the leg is 25cm across the width across the hole of the shorts is 42cm the wasit is 22cm unstretched 42cm stretched to its full and the top is from underarm to underarm is 40cm hope this helps many thanks

Ширината на крака е 25 см, широчината при дупката на шортите е 45 см, на кръста е 22 см в неразтегнато положение и 42 см напълно разтегнато, горната част от подмишница до подмишница е 40 см. Надява се, че това ще помогне.

# 182
  • BG
Здравейте! Извинявайте , че се намъквам така в темата ви , но с търсачката не открих нищо. Pay Pal ми блокира картата , поради грешно въведен код и сега не знам как да оправя нещата. Ще съм благодарна , ако помогнете със съвет , може и на лични

# 183
  • някъде там
Здравейте! Извинявайте , че се намъквам така в темата ви , но с търсачката не открих нищо. Pay Pal ми блокира картата , поради грешно въведен код и сега не знам как да оправя нещата. Ще съм благодарна , ако помогнете със съвет , може и на лични
Най-лесно е да си преизадеш картата , или нова Peace

# 184
Я аз да питам как ще постъпите ако на страницата, където е артикула има обявена цена от 12 евро за  доставка, а при плащането ви кажат, че всъщност доставката е 22 евро и  и бей са сгрешили.  Месец след търга цената за доставка на артикули до България продължава да стои 12,5 евро. #Crazy

Ще пиша на продавача, че смятам да се оплача на Ибей, защото променя условията на сделката след края на търга.
Няма право да го прави. Ако продължава да ти иска повече пари - оплачи се на Ибей.

Аз отказах сделката, отделно пуснах оплакване до И бей и на него му пуснах отрицателни оценки-сега ми пишат някакви гневни писма "как не ме е срам"  Laughing

Не е трябвало да се отказваш, а да настояваш да ти доставят нещото на тази цена. Вие сте сключили валиден договор при тези условия- грешката е на продавача и той си плаща "щетите". А оправданието "от ибей са сгрешили нещо" е направо смешно, не ибей, а продавачът пише условията и каквото напише той това ще излезе. А ако действително е убеден, че вината е в ибей, то тогава да си търси разликата в сумата от тях, от какъв зор ти ще плащаш за грешките на другите.
Ти даде ли им време да реагират и да си осмислят грешката или веднага им изпляска червената точка?

Дадох им повече от месец.
Всъщност им изплясках 3 отрицателни, защото бях спечелила 3 артикула, от вчера до днес си комуникирам с шефа, който ми обеща да ми прати всички артикули+още една чанта с безплатна доставка до България  Laughing Малко се  мъчат да ме цакат пак в цените и да ми искат 5 евро повече, отколкото е всъщност сумата по спечелените ми артикули, обаче хич не ме е еня-ще им платя, колкото дължа за артикулите според търговете.
Всъщност ми каза, че вече са пратили колета по dhl, само дето номерът,  който ми даде за пакета изобщо не фигурира в страницата на Ди Ейч Ел -ще видя и утре какво става и така ще плащам каквото и да е. А мога ли да платя едва след като си получа колета? Знам ли сега дали не симулират пак тия и да са изпратили  нещо някъде, но не и към мен? На страницата на dhl излиза дали пратката е пратена или  не, но не и за къде пътува и какво съдържа, а реално за пред и бей ние сме сторнирали сделката? newsm78

Пак във връзка с това да ви питам-ако все пак нещата пристигнат, мога ли да си променя отрицателните оценки на положителни и как?

# 185
неможеш да ползваш тази карта вече в ПП,както ти е казала илонитка поръчай си нова Peace

Hi to post all three items to uk combined postage 2.90
въпроса ми към продавачката беше дали ще направи комбиниран шипинг за три артикула,шипинга на единия беше 3.90,сега този отговор как да го разбирам за трите неща общо 2.90 или за всяко поотделно 2.90 шипинг newsm78

# 186
Момичета,някой има ли рег с първоначален английски адрес?
Аз добах адреса на Емпреса,но пак не ми дава да наддавам в търгове,които са само за Англия.
Моля,ако някой има да ми направи услуга.  Praynig
Смени си адреса в акаунда , а не го добавяю и ще стане ..аз бях така

# 187
Момичета,някой има ли рег с първоначален английски адрес?
Аз добах адреса на Емпреса,но пак не ми дава да наддавам в търгове,които са само за Англия.
Моля,ако някой има да ми направи услуга.  Praynig

PeaceАми смени си адреса и на двете места-и на регистрация и на шипинг-така няма никакъв проблем и те пуска да наддаваш навсякъде като "баш англичанка" Twisted Evil

# 188

За куриер и аз да споделя.От доста време ползвам ЛЕОН-АМА http://www.leonama.net/Ofisi.html
[/quote]

Аз също ползвам ЛЕОН-АМА и съм много доволна , а цените им са много добри. Peace

# 189
Момичета , опитвам се да изпратя едни пари от моя акаунт в Пейпал до друг акаунт в Пейпал и нищо не става .
Някой имал ли е подобни проблеми?

# 190

Пак във връзка с това да ви питам-ако все пак нещата пристигнат, мога ли да си променя отрицателните оценки на положителни и как?
Продавача ти праща respond  да си промениш оценката.Скоро имах такъв случай. Peace

За адреса-стана,пробвах.Благодаря  Hug

# 191
  • Sofia

Аз също ползвам ЛЕОН-АМА и съм много доволна , а цените им са много добри. Peace
[/quote]
дано да си оправили услугата наложен платеж,че преди се чакаха парите по 1 месец и доста хора им бяха пуснали жалби в Комисията за защита на потребителите

# 192
здравейте момичета харесала съм си това за мъника но незнам цените на тези термометри в БГ и незнам дали от ибей в случая е по ефтино вие как мислите?
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=190284376536

# 193
http://www.kbs-omron.com/termo.htm?TID=1&MID=81&ART=22&a … mp;SID=1&LG=2

Ето го същия, струва 79 лв и има гаранция ако не се лъжа.

# 194

Продавача ти праща respond  да си промениш оценката.Скоро имах такъв случай. Peace

ТенкЮ  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт