® E-bay - тема 21

• 38 762
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • софия
може ли някой да ми каже за какво става на въпрос newsm78

Firstly Thank you for your purchase.

We have had a few queries over postage cost and would like to take this oportunity
to expain, We as a company do not make money on postage,The postage we charge
does not cover the outgoing costs, we actually make a loss. We do this as
a full time business and sell a large amount of items, we do not work from
home or from a garden shed. We employ a full time memeber of staff solely
to package and parcel who has to be paid, We also have the packaging etc
to cover the costs of. I hope this explains the charges and I ask you to
take this into consideration when leaving feedback Star ratings

Преди всичко искаме да ви благодарим за вашата поръчка.
Имаме няколко уточнения за пощенските разходи и се възползваме от възможността да обясним. Като компания не печелим от пощенски. Пощенските разходи, които начисляваме не покриват разходите за изпращане, дори сме на загуба ( Tired). Продажбата (в ебей) е нашият бизнес и продаваме големи количества, не работим от вкъщи или беседката в двора. Наели сме служител, който се занимава само с опаковане и изпращане, на който също трябва да се плаща. Също така трябва да покрием разходите по пакетиране и т.н. Надявам се , това обяснява промените и бих искал да го имате предвид, когато пишете фиидбек.

Хиър ю ар  Wink

# 211
  • на пистата
за кви промени става на въпрос newsm78нещо не схванах.платила съм си като поп 8 паунда доставка,тоя кво иска още

# 212
  • софия
за кви промени става на въпрос newsm78нещо не схванах.платила съм си като поп 8 паунда доставка,тоя кво иска още
Охххх, извинявай - не промени, а такси.
Мисля, че нищо конкретно не иска. Може би това си е стандартен мейл, който праща на клиентите си. Любезен е и всъщност иска да му пишеш хубава оценка Simple Smile.
"Надявам се, това обяснява таксата (за доставка) и бих искал да го имате предвид, когато пишете фиидбек."

# 213
Охххх, извинявай - не промени, а такси.
Мисля, че нищо конкретно не иска. Може би това си е стандартен мейл, който праща на клиентите си. Любезен е и всъщност иска да му пишеш хубава оценка Simple Smile.
"Надявам се, това обяснява таксата (за доставка) и бих искал да го имате предвид, когато пишете фиидбек."

Не фийдбак, а звездичките, с които се оценяват разходите за транспорт. С две думи: иска си пет звездички, човека.

# 214
http://www.kbs-omron.com/termo.htm?TID=1&MID=81&ART=22&a … mp;SID=1&LG=2

Ето го същия, струва 79 лв и има гаранция ако не се лъжа.

мерси  Hug

# 215
  • Варна
Здравейте момичета,
набелязала съм си няколко неща в английския ибей и искам да ги изпратя на адреса на емпресата в Лондон.
Този адрес ли трябва да дам на продавача
London,Dagenham,RM109BE 47 Third Avenue?
Може ли някоя от вас, която вече е поръчвала през импресата да ми обясни малко по-подробно какво име давам, от емпресата как разбират в София, Плевен или Пловдив да ми пратят стоката, кога се плаща на емпресата и пр.? Може и на лични. Благодаря предварително Hug

# 216
  • някъде там
Здравейте Hug
Някой ще ми помогне ли с нормален превод.Нещо не мога да му схвана мисълта
Hi Sir:

one piece ship to EU, will cost you hundards of dollars.

if you order over 100 pieces, i can give you 30usd each, totally shipping at 500-800usd.

also there is some customs cost, around 200usd (you pay at your country)

looking forward to your reply.

best regards,

sincerely,
newsm78

# 217
Илоонитка, какво ще си купуваш???
Пише, че цената до ЕС е 100 долара, ако купиш един брой.
Ако купиш повече от 100 броя, може да ти свали на всяко по 30 долара и ще ти струва между 500 и 800 долара.
Има също и митнически такси, които ще струват още 200 долара, които ти ще си платиш на родната митница.
Чака да му отговориш.

# 218
  • някъде там
оф тоя пък кой го пита за 100 броя Joy
абе за брат ми една лебедка.Над колко долара се дължеше мито?

# 219
  • София-Лагера
mam@ ,като пуска новата тема може да напише в първия пост за Емпреса.
Всичко за поръчката чрез тях.Телефон,адрес,доставки и др.
Ще е удобно за всички Peace

# 220
  • софия
оф тоя пък кой го пита за 100 броя Joy
абе за брат ми една лебедка.Над колко долара се дължеше мито?
200

# 221
Момичета, а някой да се занимава с поръчки от eBay, както има няколко девойки за ЛаРедута или оттам не е така лесно за организиране?
Защото харесах нещо, но ми се струва голяма хамалогия и четене, докато се ориентирам тепърва. А твърдо вярвам, че тоя път няма да се зарибя и няма да ми трябва дългосрочна регистрация! Naughty Mr. Green Whistling

Пате, здрасти.  Hug
Илитка,писах ЛС.Насреща съм!  Hug

# 222
  • into the blue
mam@ ,като пуска новата тема може да напише в първия пост за Емпреса.
Всичко за поръчката чрез тях.Телефон,адрес,доставки и др.
Ще е удобно за всички Peace
mam@,вече се е погрижила и всичко е в първия пост.  Wink

# 223
  • София-Лагера
 Embarassed

# 224
Момичета, можете ли да ми кажете как да реагирам в тази ситуация.
Спечелих един търг за 16 паунда. Преди това бях питала продавача за колко ще изпрати стоката до България -  той каза 6 пауна. ОК, но сега получавам фактура за 17,75 т.е. с доставка до ЮК, а не до БГ.

Общи условия

Активация на акаунт